Home Destacats Erre que Erre gastrobar estrena nou disseny i distribució ple de gom...

Erre que Erre gastrobar estrena nou disseny i distribució ple de gom a gom en la seua re inauguració

0
SHARE

Desenes de persones han acudit a la re inauguració del gastrobar Erre Que Erre a la vila d’Ibi. Aquest és un dels dos espais gastronòmics que el xef iberut Ricardo Moltó té actius a la localitat. Els dos establiments suposen alguns dels màxims exponents de la cuina d’autor a la vila de les nines, hagut compte de que la formació de cuiner iberut ha reportat altes qualificacions per part dels experts en algunes de les guies culinàries més reconegudes del país.

L’Erre Que Erre ja porta anys actiu a la població, encara que ara l’aposta per renovar la seua imatge busca consolidar-lo més si cal en el panorama gastronòmic d’Ibi. L’acte ha comptat amb una nodrida presència de la societat iberuda que no ha volgut perdre’s una re inauguració que ha comptat amb productes de primera qualitat i de proximitat. Aquest factor és capital dins la cuina de Moltó, i redunda en els productors de la zona.

Els assistents -entre els que s’han trobat representants polítics municipals, empresaris i veïns en particular- han pogut degustar pernil, formatge, vi i cervesa de la màxima qualitat en tots els casos.