Home Alcoi Avancen les obres per millorar els parcs infantils d’Alcoi

Avancen les obres per millorar els parcs infantils d’Alcoi

0
SHARE
Actuació en plaça Pintor Gisbert

L’Ajuntament d’Alcoi està millorant el paviment de seguretat de quatre parcs infantils. En concret l’actuació té lloc als parcs infantils de la plaça Pintor Gisbert (Parterre), el del carrer Músic Serrano, el de la plaça Armando Santacreu, i el situat entre els carrers Sant Mateu i Sant Rafel.

El termini per acabar totes les obres és de 40 dies.
Les actuacions consisteixen en el sanejat de les parts afectades que seran pavimentades de nou. Igualment, es neteja i es fa un repàs de pintura als parcs infantils, revisant i millorant els ancoratges. A més, en el cas dels parcs que tenen carrusel de bicicletes, es milloraran els ancoratges realitzant l’excavació que siga necessària en cada cas.

Des del consistori, a més, està portant-se a terme una actuació en el Parterre per plantar 12 arbres en els escocells que van quedar buits quan van tallar per precaució els exemplars de Populus Nigra i Populus Alba tot i que no mostraven cap signe de deteriorament, ja que dos arbres d’aquesta espècie havien caigut “estant sans, sense problemes de sequedats o deterioracions” tal com va determinar l’informe del tècnic municipal. A més col·locaran més bancs al parc.