Home Destacats L’Entrada dels Moros i Cristians centra l’atenció de unes Festes centrades en...

L’Entrada dels Moros i Cristians centra l’atenció de unes Festes centrades en la germanor a Planes

0
SHARE

El passat cap de setmana ha esta carregat d’emoció i sentiment a la localitat de Planes, ubicada a la comarca del Comtat. Entre el 3 i el 6 d’octubre, aquesta localitat, coneguda per cultivar algunes de les millors cireres de tota Espanya, ha celebrat els seus dies grans. El protagonisme és per a les figures sacres en honor de les quals es celebren els festejos: la Mare de Déu del Roser, Sant Roc i el Santíssim Crist.

Però, com sòl ocórrer a la majoria de les poblacions de la zona, l’acte central dels festejos el suposa l’Entrada dels Moros i Cristians. Les tres filaes amb presència a la població –Templaris, Maseros i Moros del Raval- han desfilat pels carrers de la localitat entre els aplaudiments del nombrós públic congregat, gràcies també al bon oratge registrat.

Diversió nocturna

Els festejos tenen un marcat caràcter religiós a la població, encara que des de l’organització aposten per una programació per a tots els públics. De fet, durant totes les nits de les Festes es celebren revetlles carregades de música i diversió.