Home Alcoi El curs comença amb formació en entrevistes de treball per als estudiants...

El curs comença amb formació en entrevistes de treball per als estudiants del Campus d’Alcoi de la UPV

0
SHARE
Un domo instal·lat a un dels campus de la UPV, en una imatge d'arxiu.

El Servei Integrat d’Ocupació de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha instal·lat un dom a la plaça Ferrándiz i Carbonell del seu Campus d’Alcoi per portar a cap el seu ‘Interview Lab’ o Laboratori d’Entrevistes de Treball. Aquest dijous 3 d’octubre, entre les 10.00 i les 14.00 hores, diversos experts dels departaments de recursos humans de diverses empreses han estat fent simulacions d’entrevistes a tots els estudiants i titulats de la UPV i assessorant-los sobre com millorar quan es enfronten una entrevista laboral real.

Es tracta d’una experiència de gran valor per als joves que -a més poder comptar amb l’experiència d’una entrevista de feina simulada- comptaran amb els comentaris d’aquests experts en recursos humans sobre com millorar i convèncer els seus futurs entrevistadors i presentar millor el seu curriculum vitae. Aquestes entrevistes es gravaran a vídeo i se’ls enviaran posteriorment a tots els participants. Igualment, s’han apropat a Alcoi directius de les empreses Aitex, Altadia, Blinker, Erum, Facephi i Multiscan, que atendran els interessats durant tota el matí.

Per a Lola Salvador, Vicerectora d’Ocupació i Formació Permanent de la UPV, “comptar amb aquesta experiència és fonamental per els joves i aquesta és una més de les iniciatives que fomentem des de el vicerectorat per connectar els nostres estudiants i titulats amb empreses molt involucrades amb l’ocupació qualitativa juvenil que cerca aquest jove talent a la UPV”.