Home Destacats La germanor amb diversió dedicada als xiquets tanca les Festes Patronals 2024...

La germanor amb diversió dedicada als xiquets tanca les Festes Patronals 2024 a l’Alqueria d’Asnar

0
SHARE
Els alqueriers gaudeixen de la paella gegant, un dels darrers actes de le seues Festes Patronals.

Les darreres jornades han estat carregades de Festa a la localitat de l’Alqueria d’Asnar, a la comarca del Comtat. Des del passat divendres, la població ha estat endinsada en les seues Festes Patronals, tot i que els alqueriers divideixen els festejos en vàries tandes al llarg de l’any. El gros de les activitats han començat amb un Pregó amb novetats, ja que per primera vegada ha estat a càrrec d’un pregoner d’honor. Una modificació del programa que ha sigut ben rebuda a la localitat i que sentarà precedent cara al futur.

Un dels principals actes ha tingut lloc ja dissabte amb una participativa Entrada. La filà Verdugos ha dut a terme una desfilada en la que han participat múltiples esquadres, bona part d’elles integrades per veïns i veïnes que han fet comboi per a participar d’aquest acte. En total han sigut en torn a 200 els festers participants. Tot amb una notable aposta per la música i amb una jornada radiant que ha atret a un nombrós públic arribat de tots els municipis colindants.

Homenatge al patró i als més menuts

Diumenge, dia de Sant Miquel, ha estat dedicat a honorar al patró amb actes religiosos, música i pólvora. Però si per algo han destacat els festejos d’enguany ha sigut per la germanor que han mostrat els veïns de l’Alqueria, manifestada amb una cridanera decoració de carrers. Germanor que s’ha fet palesa amb la fireta infantil i la parlla gegant que han tancat lea Festes del 2024 a la localitat paperera.

Durant les setmanes prèvies, l’Alqueria d’Asnar ha gaudit als carrers tant dels cabuts i gegants com dels correfocs, coincidint amb el 30 aniversari de la colla de Dimonis Rafolins.