Home Castalla Solidaritat, música, Enric Valor i la VII Fira de la Fantasia per...

Solidaritat, música, Enric Valor i la VII Fira de la Fantasia per a celebrar el 9 d’Octubre a Castalla

0
SHARE

Les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla es preparen per a celebrar la festa de tots els valencians, fixada al calendari per al proper 9 d’Octubre. En totes elles es duen a terme diverses activitats durant eixa jornada, tot i que enguany una d’elles –la ciutat de Castalla-, ha incrementat el nivell de la seua programació. Ho ha fet lligant una de les seues principals figures culturals, l’escriptor castellut Enric Valor, a las activitats adreçades al 9 d’Octubre.

D’entre totes elles destaca la celebració d’una nova Fira de la Fantasia, que ret homenatge a aquest gran nom de la literatura valenciana nascut a Castalla. Les activitats que la integren es celebraran la setmana següent al Dia de la Comunitat Valenciana, entre el 14 i el 20 d’octubre. Es centren en la figura del literat castellut, tot i que preparen importants novetats, com exposicions, concursos, una scape room pel centre de la ciutat i diverses actuacions musicals. A més, la capital de la Foia acollirà l’entrega del XXIX Premi Enric Valor de Novel·la en Valencià el dissabte 19 d’octubre en el seu Auditori Municipal.

Solidaritat pel 9 d’Octubre

Poc més d’una setmana abans, Castalla es bolcarà amb la celebra del 9 d’Octubre, que vindrà acompanyada d’una bona dosi de solidaritat. I és que la ciutat programa una paella gegant oberta a tota la ciutadania a preus populars. Amb la recaptació, l’Ajuntament aportarà fons amb els que l’associació contra el càncer local Àgora.

Cal destacar que totes les activitats programades tenen caràcter gratuït per a una iniciativa que pretén donar a conèixer Castalla.