Home Alcoià Textilhogar presenta novetats innovadores a València i registra un 30% d’augment en...

Textilhogar presenta novetats innovadores a València i registra un 30% d’augment en el nombre de visitants

0
SHARE
Un dels expositors de les comarques ple de gom a gom a Textilhogar, en Fira València.

El sector del tèxtil de la Comunitat Valenciana es dona cita al llarg de tota la present setmana en la Fira Hàbitat València, que inclou també Home Textiles Premium, més coneguda com Textilhogar. Desenes d’empreses de l’Alcoià i El Comtat han acudit a Fira València per a mostrar els avanços de la nova temporada sota el paraigües de l’Institut Tecnològic del Tèxtil AITEX, amb base a Alcoi.

Aquest ens és un dels principals creadors de tendència en el món del tèxtil no només a l’interior alacantí, sinó a tota Espanya i més enllà. Tant és així que AITEX és una de les potes que genera les tendències que a principis del proper any es posaran davant del públic a la fira internacional Heimtextil de Frankfurt.

I+D+i

A banda dels nous dissenys creats per les marques tèxtils de la muntanya alacantina, AITEX també ha presentat una sèrie d’elements tèxtils amb capacitats que rarament se li atribuirien a aquest tipus de productes. Entre ells un sofà amb possibilitats domòtiques, teixits capaços de reproduir so, elements decoratius elaborats a partir de residus tèxtils o coixins capaços de carregar dispositius electrònics de forma inalàmbrica.

Aquestes novetats han sigut vistes a una fira en la que, a banda del tèxtil, també han tingut presència tant l’ornamentació d’interior i exterior i el disseny de cuines. Textilhogar i la Fira Hàbitat han registrat un 100% d’ocupació als expositors i han deixat sense allotjaments tota la capital valenciana. S’estima que el nombre de visitants ha crescut enguany un 30% respecte a la darrera edició.