Home Castalla Castalla llança una nova campanya de bons al consum cara al Nadal...

Castalla llança una nova campanya de bons al consum cara al Nadal amb un retorn de 330.000€

0
SHARE

La pandèmia de la Covid19 i les posteriors crisis de materials i derivades de la guerra d’Ucraïna han motivat en els darrers anys ell llançament de campanyes de suport a un dels principals sectors de l’economia: el terciari. Les diferents administracions han anat dotant exercici rere llançament de campanyes de suport a un dels principals sectors de l’economia: el terciari. Les administracions han anat dotant exercici rere exercici eines per a que el comerç i els serveis no tinguen tan complicada la seua tasca degut a factors contextuals, entre els que es troben els bons de consum.

Durant els darrers anys s’ha pogut comprovar la seua utilitat com a dinamitzador de les compres, d’ací que pràcticament totes les localitats alacantines s’hagen acollit a aquesta campanya llançada des de Diputació. Una d’elles és la ciutat de Castalla, que obri aquest 25 de setembre el període per a que els comerços locals de tot tipus es sumen a la campanya. Els bons de consum financen el 50% de les compres i els consumidors l’altre 50%. En total, els guanys estimats per al comerç local són de 330.000€ en una iniciativa que espera atraure al 80% dels establiments castelluts.

Objectiu: compres nadalenques a Castalla

Encara no està confirmada la data d’obtenció dels bons, però sí que es podran utilitzar fins el 30 de desembre per a fomentar les compres nadalenques a la ciutat. L’objectiu és que el consum en aquesta època -una de les que més despesa aglutina entre la ciutadania- es quede en el comerç local i no en les grans superfícies. Tant és així que l’any passat va haver gent que es va quedar sense bons degut a que es van consumir tots.

Els veïns de Castalla podran reservar els seus abonaments tant a través de la seu electrònica de l’Ajuntament com presencialment en el seu registre.