Home Destacats Un camió es precipita per un barranc de 15 metres en la...

Un camió es precipita per un barranc de 15 metres en la CV-710 al seu pas per Millena deixant dos ferits

0
SHARE

Algunes de les localitats més aïllades de les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla estan comunicades per carreteres caracteritzades per poca amplària i moltes corbes, així com desnivells. Unes característiques que les converteixen en infraestructures no exemptes de riscos per al trànsit degut a l’orografia de la zona, tal i com s’ha fet palès aquest passat dimecres 18 de setembre.

Passades les 13h, un camió amb dos ocupants s’ha precipitat per un barranc en la carretera CV-710 a l’altura del terme municipal de Millena, al Comtat. Ha caigut des d’uns 15m d’alçària sobre el seu costat dret i després d’haver donat diverses voltes de campana. Un fet que ha provocat que els dos ocupants hagen quedat atrapats a la cabina.

Atenció mèdica

Fins al lloc dels fetes s’ha desplaçat 3 vehicles del Parc de Bombers de Cocentaina amb un total de 6 efectius, que han procedit a alliberar als dos homes atrapats. Altres unitats d’emergències sanitàries han sigut les encarregades d’atendre als accientats una vegada extrets del vehicle degut a les ferides que han patit. Pel moment, no ha trascendit la gravetat de les víctimes.