Home Alcoi El Campus d’Alcoi de la UPV tanca el CampusTec i el Practikum...

El Campus d’Alcoi de la UPV tanca el CampusTec i el Practikum amb la participació de més de 40 joves

0
SHARE
Participants en el 'Praktikum' celebrat en les darreres setmanes pel Campus d'Alcoi de la UPV.

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha acollit dues de les activitats ja consolidades en els mesos d’estiu. Es tracta del Campus Tecnològic (CampusTec) i el Praktikum, centrat en el Grau en Enginyeria Química.

En el CampusTec han participat 25 estudiants d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius. Es tracta d’un campament tecnològic d’estiu que permet als joves gaudir d’una activitat d’oci alternatiu durant les vacances d’estiu, amb la filosofia d’aprendre fent. S’alternen diversos tallers per a aconseguir que al final del curs es programe un videojoc, es controlen dispositius per internet i es dissenye, muntanya, programe i controle un robot mòbil.

Diversió relacionada amb la formació

De l’1 al 12 de juliol, els participants al campus han desenvolupat la seua creativitat amb xicotets projectes cientificotècnics en àmbits atractius per al seu futur professional com la robòtica, disseny i fabricació digital, programació d’interfícies, disseny i desenvolupament de videojocs. La principal novetat ha sigut una exhibició de drons a càrrec d’un expert de les Nacions Unides.

Vicente Díez, coordinador del CampusTec, ha indicat que tots els tallers estan relacionats amb els graus i dobles graus que s’imparteixen al campus alcoià. Una altra de les activitats dirigides a estudiants excel·lents que es troben cursant primer de Batxillerat o de Cicles Formatiu de Grau Superior és el Praktikum.