Home Castalla Èxit en la Gala Campions de Castalla 2024

Èxit en la Gala Campions de Castalla 2024

0
SHARE
Foto de família Gala de Campions de Castalla 2024

El passat 12 de juliol, Castalla va celebrar la seua Gala Campions 2024. Més de 500 persones es van congregar per homenatjar als i les esportistes i equips més destacats de la temporada, en un esdeveniment carregat d’emoció i reconeixement.

En aquesta edició, van ser guardonats un total de 42 equips i esportistes, els quals van rebre el merescut reconeixement per l’esforç i dedicació en les seues respectives disciplines. La gala va comptar amb la presència destacada de l’Alcalde de Castalla, Jesús López Blanco, i del Regidor d’Esports, José Miguel Payá, els quals van dirigir unes paraules d’agraïment i motivació als assistents.

L’acte va ser presentat per Judith i Joan, treballadors del poliesportiu municipal, els quals van conduir la vetlada amb professionalitat i entusiasme. La cerimònia va concloure amb una emotiva foto de família sobre l’escenari, en la qual van participar més de 120 persones simbolitzant la unitat i l’esperit esportiu de Castalla.

A més dels esportistes, es va atorgar un guardó especial a l’Associació Despertar, en reconeixement a la seua admirable tasca solidària. Enguany, l’associació va col·laborar amb els clubs de Castalla per crear un calendari solidari, els beneficis del qual han estat destinats a causes benèfiques.

Castalla, Ciutat Esportiva

L’Ajuntament de Castalla ha declarat que “està fermament compromés amb el foment de l’esport a la nostra localitat. En l’últim any, hem invertit considerablement en millorar i ampliar les nostres instal·lacions esportives, així com en donar suport als nostres esportistes i equips locals. Gràcies a aquestes iniciatives, Castalla està experimentant un notable creixement en l’àmbit esportiu”.

Han seguit defenent que “volem una Castalla on l’esport siga important, la nostra visió és crear una comunitat on tots, des dels més joves fins als més majors, tinguen l’oportunitat de participar en activitats esportives i desenvolupar-se tant físicament com emocionalment”.

Des del consistori castellut han conclós dient que “la Gala Campions Castalla 2024 va ser, sens dubte, una nit per recordar, celebrant el talent, l’esforç i la solidaritat que caracteritza la nostra comunitat. Aquest esdeveniment subratlla la dedicació de l’Ajuntament per promoure l’esport i donar suport als nostres ciutadans en el seu camí cap a l’èxit esportiu”.