Home Alcoi Un accident en una atracció de la fira deixa 3 xiquets ferits...

Un accident en una atracció de la fira deixa 3 xiquets ferits durant les Festes d’Alcoi

0
SHARE

El retorn de la Festa als carrers d’Alcoi ha estat marcat per la normalitat en el desenvolupament d’uns actes festers que la ciutat desitjava tornar a viure. Tot i això, cal destacar un succés que s¡ha produït a la fira que tradicionalment acompanya als festejos, i que sòl ser utilitzada majoritàriament per xiquets i joves.

Precisament 3 d’ells han sigut els protagonistes d’un accident que ha acabat amb tots ells a l’Hospital Verge dels Lliris de la ciutat. Tots tres han resultat ferits quan gaudien d’una de les atraccions que composen el recinte firal. Ha sigut després de que una atracció patira problemes mecànics que han fet descarrilar alguns dels vagons que la composen.

Els menuts, d’entre 3 i 5 anys d’edat, gaudien de l’atracció en el moment de l’accident, del que han sigut testimonis moltes persones que es trobaven a la fira en eixe moment. Un fet que ha provocat una gran sensació d’alarma, més encara amb l’arribada de Policia Local, Bombers i ambulàncies.

Els sanitaris han sigut els encarregats de traslladar als tres menuts ferits al centre hospitalari alcoià. Cap d’ells ha tingut ferides de gravetat més enllà dels colps i les abrasiones a la pell degudes a l’incident.