Home Alcoi Detingut un home per atracar a una persona persona que treia diners...

Detingut un home per atracar a una persona persona que treia diners en un caixer automàtic d’Alcoi

0
SHARE

Al mes de novembre, les càmeres de vigilància d’un caixer automàtic d’Alcoi captaven com un home de 46 anys atracava amb un objecte punyent a una persona en un caixer automàtic. Mitjançant coacció, l’atracador va aconseguir que la víctima retirara el màxim que permet aquest sistema, 600 euros, per a després fugir a la carrera pels carrers de la ciutat dels ponts.

La denuncia de la víctima va encetar llavors una investigació duta a terme per la Policia Nacional, i que ha acabat ara amb la detenció del lladre. Els agents han hagut d’elaborar un perfil del delinqüent gràcies a les imatges captades per la càmera de seguretat de l’ens bancari, que han permès identificar al sospitós. De fet, es tracta d’un home amb múltiples antecedents policials per delictes similars.

Els agents han hagut de recercar durant dies a l’atracador abans de localitzar-lo i detindre’l. L’acusen d’un delicte de robatori amb violència, pel que ja ha sigut posat a disposició judicial a l’espera de que puga avaluar-se el seu cas.