Home Destacats Ibi està present a la Comissió de seguiment de la Xarxa Estatal...

Ibi està present a la Comissió de seguiment de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores

0
SHARE
Imatge de la xarxa de ciutat educadores
La localitat barcelonina de Viladecans és i serà, des de l’octubre del 2023 i fins al 2025, ciutat coordinadora de la RECE (Xarxa Estatal de Ciutats Educadores). Aquesta nova Comissió de seguiment de la xarxa va quedar conformada en el seu moment per altres ciutats, entre les quals hi ha Argamasilla de Calatrava, Ciudad Real, Barcelona, ​​Esplugues, Gijón/Xixón, Las Palmas de Gran Canària, Lleida, Oviedo, Tomelloso, Viladecans i Saragossa, així com per Granollers, Màlaga, Rivas Vaciamadrid i Sevilla, en qualitat de ciutats coordinadores de xarxes, i Avilés, Ibi i Vitòria-Gasteiz, com a ciutats convidades.
Es tracta de municipis que tenen un paper important, brindant la seua experiència i lideratge en la promoció de l’educació a l’àmbit urbà, treballant de la mà per desenvolupar estratègies innovadores, intercanviar bones pràctiques i promoure una educació de qualitat per a la ciutadania.
És per això, que la setmana passada l’alcalde d’Ibi, Sergio Carrasco, viatjava a Barcelona en una jornada de treball amb l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, amb regidors i regidores d’Educació d’altres municipis de la Xarxa, així com personal tècnic municipal. Carrasco comenta sobre això que “em sent molt satisfet amb la feina que es realitza a la Xarxa i amb què hem abordat en aquesta última reunió a Viladecans. S’han tocat temes molt importants que ja es desenvolupen allí i que he anotat per traslladar la nostra localitat en matèria social, educativa, de joventut i de diversitat.
De la reunió de la setmana passada va sorgir una trobada amb la ministra d’Educació, Pilar Alegría, que tindrà lloc més endavant, segons la disponibilitat d’agenda de la Ministra, i que tindrà un objectiu comú, el de la recerca de més implicació per part del Ministeri cap a la Xarxa de Ciutats Educadores perquè es puguen seguir desenvolupant i seguir treballant en matèria educativa i social als municipis.