Noticies
Diputació costejarà la redacció per a retallar temps en la construcció del geriàtric d’Ibi
26 - 10 - 2017

El projecte per a construir un centre geriàtric a Ibi comptarà amb el suport de la Diputació d’Alacant, que costejarà l’import de la redacció del projecte. Eixa suma estarà inclosa als pressupostos de l’ens provincial per al 2018, any en que s’espera que estiga construït, tot i que aquest procés depèn de la Generalitat, que té les competències en aquesta matèria.

+ info
15 dones participen al taller sobre Informàtica i gestions per Internet en Ibi
25 - 10 - 2017
La campanya contra la grip s’obri a la muntanya amb una crida a la vacunació dels grups de risc
25 - 10 - 2017

Les comarques enceten la campanya de vacunació contra la grip hui mateix i amb més dosis preparades que en l’anterior exercici. Seran 22.500 vacunes, destinades majoritàriament als grups de risc: majors de 65 anys i menors de 14, embarassades, malalts crònics i personal sanitari i d’emergències. És important fer-ho per a evitar servir de corretja de transmissió del virus.

+ info
L’ex gerent del Poliesportiu d’Ibi retorna els 130.000 euros exigits i esquiva ser empresonat
25 - 10 - 2017

L’ex gerent del Poliesportiu Municipal d’Ibi i les parts de l’acusació pel robatori de més de 120.000 euros de la caixa de les instal·lacions ibenses han arribat a un acord. López, que apareixia en un vídeo extraient els diners, no entrarà 8 anys en presó, com demanava la fiscalia, en haver-se declarat culpable i haver retornat vora 130.000 euros, tal i com reclamava l’Ajuntament.

+ info
El Rugby Muro es posa tercer a la classificació després de perdre a Caudete
24 - 10 - 2017
Alcoi coneix als càrrecs de la Festa 2018 i celebra la màgica jornada del Mig Any a la Glorieta
24 - 10 - 2017

Alcoi ha cremat ja la meitat del seu calendari fester amb l’arribada del Mig Any. Com cada nova edició, el món fester alcoià ha conegut als principals càrrecs dels propers festejos abans de fer de la Glorieta i els carrers cèntrics el punt àlgid de la festa a base d’olleta i d’Entradetes durant tot el dia.

+ info
La figura d’Enric Valor és homenatjada a Castalla amb rutes teatralitzades i xerrades
24 - 10 - 2017

La figura d’Enric Valor, un dels noms més coneguts de la literatura contemporània en valencià, ha sigut reconeguda al llarg de tot el passat cap de setmana la seua localitat natal: Castalla. Xerrades, rutes temàtiques, concerts i projeccions han atret visitant a una localitat bolcada amb el seu autor més conegut.

+ info
El programa TEI estreteix lligams entre alumnes per a detectar problemes en educació a Ibi
23 - 10 - 2017

Ibi ha dut a terme hui els Jocs del TEI, el programa que tutoritza a alumnes de fins a 4 cursos de Primària i Secundària per part d’alumnes de cursos superiors. L’objectiu del programa és detectar possibles problemes que apareguin entre l’alumnat per a donar-li solució sense necessitat de recórrer als adults, sinó a través dels propis alumnes, entre els que es genera major confiança.

+ info
Onil no millorarà el polígon La Marjal al tindre que destinar els fons a pagar sentències judicials
23 - 10 - 2017

El polígon industrial La Marjal, el més extens i recent d’Onil, no rebrà els 250.000 euros que l’Ajuntament anava a invertir dins del Pla de Millora enllestit per la Generalitat. El pagament d’una nova sentència per valor d’1,8 milions d’euros ha impedit que el Consistori destine el quart de milió a millorar la Marjal. Altres polígons colivencs com Els Vassalos sí veuran executades les obres de millora abans de final d’any.

+ info
Les comarques commemoren la lluita contra un càncer de mama que redueix mortalitat cada any
20 - 10 - 2017

Les comarques commemoren hui el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama i ho fan amb bones dades: la mortalitat per aquesta patologia s’ha reduït més del 18% des de principis de segle. El color rosa ha vestit edificis i persones per a donar visibilitat a una infermetat que es pot curar en la majoria dels casos si és detectada a temps. D’ací la importància de la prevenció i les proves periòdiques.

+ info
UNDEF i Guàrdia Civil negociaran com millorar la distribució de pólvora per als Moros i Cristians
20 - 10 - 2017

La UNDEF no ha aconseguit traure cap compromís de la Direcció General de Mines a l’hora de millorar la normativa que està reduint la xifra de disparadors en els actes amb pólvora dels Moros i Cristians. No obstant, s’ha obert altra porta, i l’ens fester negociarà directament amb la Guàrdia Civil possibles formes de millorar el sistema durant les properes setmanes.

+ info
2.000 nens participaran en els XXXVI Jocs Esportius a Alcoi
19 - 10 - 2017
Els joves de la muntanya es concentraran a Ibi per a adquirir valors socials el 28 d’octubre
19 - 10 - 2017

Uns 80 joves de les principals poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla participaran el proper dissabte 28 en el II Fòrum Jove de la muntanya. Un esdeveniment pensat per a traslladar als joves de la zona valors com l’empatia, la confiança o l’escolta activa composat per tallers, i que busca que eixos valors arriben a tots els centres educatius.

+ info
Les plataformes de la muntanya alacantina alerten que, amb els canvis en el Pla Eòlic Valencià algunes empreses podrien possar molins a les muntanyes de les comarques interiors
19 - 10 - 2017
Les grans empreses tecnològiques de la província guien a les de les comarques en la indústria 4.0
18 - 10 - 2017

Transformar la indústria valenciana en pilar de l’economia de la regió, i fer-ho amb la base que aporta la tecnologia, és una de les voluntats de la Generalitat que hui s’ha plasmat amb una jornada a les instal·lacions de l’empresa Actiu a Castalla. Les principals companyies tecnològiques de la província han mostrat als empresaris de la muntanya els avantatges de crear una simbiosi entre indústria i tecnologia.

+ info
Generalitat allarga el termini de prohibició de cremes per a evitar incendis degut a la sequera
18 - 10 - 2017

Les cremes de restes de poda o agrícoles continuaran estant prohibides al País Valencià si es produeixen dins de superfícies forestals o a menys de 500 metres d’elles. És la decisió que ha pres el Consell per a evitar que es produisquen tragèdies com la que esta assolant Galícia i Astúries des del diumenge. No es podrà fer foc a aquestes àrees fins el proper 29 d’octubre.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X