Noticies
La Diputació celebra la primera junta de govern de la seua història fora d’Alacant a Ibi
15 - 02 - 2016

La junta de govern de la Diputació d’Alacant ha estrenat itinerància per les localitats de la província a Ibi. Es tracta de la primera volta en la història en que es materialitza esta iniciativa, encaminada a apropar l’ens provincial a totes les poblacions per a escoltar millor els seus problemes.

+ info
Alcoi i altres 7 municipis signen el conveni per a recuperar i dinamitzar el Camí del Peix
15 - 02 - 2016

Des d’Alcoi a La Vila Joiosa, passant per altres 6 poblacions transcorre el Camí del Peix, una ruta amb més de 2.700 anys d’història que suposava l’eixida natural de la ciutat dels ponts cap al mar. Ara, estes poblacions han signat el conveni per a recuperar-lo i convertir-lo en una nova alternativa cultural, esportiva i turística per a dinamitzar l’economia de la zona.

+ info
Els instituts d’FP a les comarques es preparen per a la European Work Experience amb una reunió a Alacant
12 - 02 - 2016

La European Work Experience, una iniciativa a cavall entre el món educatiu i el laboral, estrena nova edició en a males penes una mesos. Es tracta d’un mètode per a que els estudiants de FP en les àrees d’administració d’empreses i activitats esportives en el medi natural puguen adquirir coneixements de les seues disciplines i també d’idiomes. Diversos centres de les comarques participen en esta iniciativa que coordina l’IES La Creueta d’Onil, entre els que s’inclouen el Centre de Formació Professional de Batoi a Alcoi o l’institut La Foia d’Ibi.

 

+ info
Agenda activitats De Mare a Mare per al mes de febrer.
12 - 02 - 2016

Divendres 12, xerrada-col·loqui sobre mites relacionats amb la lactància materna.

Divendres 19, "Els fills no arriben amb un manual" canvis de 0-3 anys més importants en el desenvolupament. A càrrec de Sarai Terol, psicòloga.

Divendres 26, xerrada-col·loqui sobre alimentació complementària.

+ info
Jocs esportius municipals escacs fase Tabiya Alcoi
12 - 02 - 2016

Han començat aquest mes de febrer els Jocs Esportius Municipals d'Escacs d'Alcoi, Fase Tabiya Alcoi. La competició està organitzada per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi i el Club d'Escacs Tabiya Alcoi. Hi participen un total de 31 jugadors, d'ells 1 Cadet, 6 infantils, 6 alevins i 18 benjamins, provinents de diferents poblacions veïnes, Club Esportiu Horta Major, Club Germans La Salle, Col·legi Salesià Sant Vicent Ferrer, Club Esportiu Miguel Hernández, Club de Escacs Tabiya Alcoi, i Club d'Escacs Cocentaina.

+ info
La Carrasca demana una comissió que investigue els casos d’il·legalitat urbanística en l’era Sedano
11 - 02 - 2016

La ciutat d’Alcoi ha vist durant els darrers anys com alguns dels principals projectes urbanístics duts endavant durant la darrera dècada han sigut declarats il·legals per diverses instàncies judicials. Tot gràcies a les denúncies interposades per diferents col·lectius de caire social i ecologista que existeixen a la ciutat, que porten anys denunciant actuacions il·legals a la capital de l’Alcoià. Moltes d’eixes denúncies han prosperat als jutjats durant els últims anys, un fet que ha portat a la Colla Ecologista La Carrasca a demanar una investigació més a fons.

+ info
Els centres d’AFA Alcoi apliquen un novador programa per a frenar els efectes de l’Alzheimer
11 - 02 - 2016

Als seus centres de la ciutat dels ponts han posat en marxa el conegut com a mètode Bapne, que consisteix en estimular als pacients utilitzant com a ferrament la música. L’instrument, en este cas, és el propi cos dels malalts i educadors, amb el que s’aconsegueix estimular-los emocional, psicomotriu i cognitivament.

La implantació d’este mètode als centres d’AFA Alcoi ha sigut possible gràcies al suport econòmic del Rotary Club de la ciutat, que ha permès portar a educadores expertes en ell.

El Mètode Bapne ha sigut desenvolupat pel professor de la Universitat d’Alacant Javier Romero i compta amb més de 70 publicacions relacionades.

+ info
Carnestoltes en la Residència Pintor Emilio Sala
09 - 02 - 2016

Hui dimarts 9 de febrer, ha tingut lloc a les 11 del matí la festa de Carnestoltes de la Residència Pintor Emilio Sala d'Alcoi. 

Cada any, els residents busquen una temàtica per disfressar-se, enguany l'elegida a sigut "La Terra i els Ciutadans del món", on han combinat disfresses de diferents professions i cultures del món. 

L'acte ha consistit en una desfilada al mateix saló d'actes del centre, amb una nombrosa participació. 

 

+ info
Una operació antiyihadista deixa varis detinguts a les comarques, entre ells el cap de la xarxa
09 - 02 - 2016

L’operació ha sorprès a centenars de veïns de les poblacions d’Alcoi, Muro i l’Alqueria d’Asnar. Totes tres localitats han despertat amb carrers tallats i furgons policials estacionats per diferents àrees d’estes poblacions. L’objectiu no ha sigut altre que desmantellar una presumpta xarxa que, segons en Ministeri de l’Interior, abastia de tecnologia, fons i armes a les forces combatents del DAESH.

+ info
El Carnestoltes trau a milers de persones al carrer a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla
09 - 02 - 2016
Nova ruta de running a Ibi pel Paratge Natural Sant Pasqual - Torretes
08 - 02 - 2016
Visita cultural a Alacant a càrrec de C.E.Amics de les Muntanyes
08 - 02 - 2016
Viatge a Jaen, Úbeda i Baeza per als joves de Muro
08 - 02 - 2016
08 - 02 - 2016
Un home de 47 anys mor en ple carrer a Ibi per una ferida d’arma blanca en el coll
08 - 02 - 2016
06 - 02 - 2016
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X