Noticies
Muro renúncia a recórrer a l’Audiència Nacional per a que Foment pague els danys per l’autovia
17 - 03 - 2016

Muro no acudirà a l’Audiència Nacional per a reclamar al Ministeri de Foment que pague els danys ocasionats als camins de la població per la construcció de l’autovia central. Així ho ha decidit el seu Ajuntament després de que Cocentaina, que tenia les destrosses més documentades, haja rebut una resposta negativa per part de l’alt tribunal.

+ info
L’Ajuntament d’Ibi crearà la IBIpèdia com a eina per a mantenir costums i tradicions locals
17 - 03 - 2016

L’Ajuntament d’Ibi s’ha fixat un objectiu per als propers anys en ares de mantenir les costums i tradicions de la població. Es tracta de la creació de la IBIpèdia, un compendi de tot allò que és típic de la vila joguetera i que vol recuperar-se i conservar-se. El format encara s’està estudiant i els actors implicats en la seua elaboració ja estan en marxa.

+ info
Esports
16 - 03 - 2016

El C.D. Alcoyano ha aconseguit una important victòria al Collao davant el Sabadell, que el manté en la lluita per entrar als llocs de playoff. Tot i que el marcador final ha sigut de 3-0, no ha sigut fins la segon part quan els de Palop han aconseguit obrir la llanda dels gols, a pesar de ser superiors durant tot el partit. Liberto, Alfaro i Luismi han sigut els autors dels gols que han posat en peu al Collao i deixen als blanc i blaus a només 3 punts del playoff abans d’enfrontar-se a l’Atlètic Balears.

 

+ info
Activitats pel Dia Mundial de la Dona en Ibi
16 - 03 - 2016

Les activitats pel Dia Mundial de la Dona encara estan duent-se a terme a Ibi, on este cap de setmana ha comptat amb diverses activitats en este sentit. La més destacable ha sigut la Marxa de la Dona, que ha congregat a desenes de dones a primera hora d’este diumenge per a compartir primer un esmorzar de germanor amb el que recuperar forces per a la marxa posterior. 

+ info
La ciutat d’Alcoi ha commemorat el Dia Mundial de l’Arbre amb una reforestació popular a la zona de Serelles.
16 - 03 - 2016

Este paratge va ser el principal damnificat de l’incendi de la Mariola al 2015, que va cremar més de 500 hectàrees d’esta zona d’elevat valor mediambiental situada dins del parc natural de la Serra de Mariola. Desenes de persones han participat en este acte que busca facilitar la regeneració de les espècies que van ser arrasades pel foc fa vora 4 anys. 

+ info
Modificació del PGOU de la localitat ibense per evitar que les parcel·les de menys de 10.000 m2 es pugui construir.
16 - 03 - 2016

L’Ajuntament d’Ibi ha decidit per unanimitat del seu plenari modificar el PGOU de la localitat per a evitar que a aquelles parcel•les de menys de 10.000 m2 es puga construir. Algunes de les zones de la població contaven amb la possibilitat de fer-ho sota criteris especials i en funció de l’especial tipologia d’algunes zones de la població. 

+ info
Novetats en el Trail Solidari Ciutat Alcoi
16 - 03 - 2016

Alcoi organitza des de fa anys el Trail Solidari, una prova esportiva que recorre els principals paratges naturals de la ciutat i al qual s’associen una sèrie d’activitats paral•leles a les que, des de hui, cal sumar altre més. L’organització de l’esdeveniment s’ha proposat fer millors als corredors a través d’una sèrie de consells que editaran en un llibret, on també estaran incloses mesures a adoptar per a cuidar l’entorn de la prova. 

+ info
La Línia Verda d Ibi obté bons resultats de funcionament.
16 - 03 - 2016

Ibi va llançar al 2014 la seua aplicació Línia Verda, que busca fer partícips als veïns del manteniment urbà de la seua població. Descarregant esta aplicació, qualsevol persona pot comunicar deficiències en qualsevol indret de la ciutat a l’Ajuntament, que en menys de 2 anys ha rebut 839 notificacions. 

+ info
Subestacions elèctriques de la Foia de Castalla
16 - 03 - 2016

La Comissió de Seguiment per  al instal•lació de les dos subestacions elèctriques que hauran de nodrir d’energia a la Foia de Castalla s’ha reunit esta setmana per a contrastar que els terminis marcats en la planificació es compleixen de totes totes. Segons s’estableix en eixa planificació, elaborada per l’empresa subministradora Iberdrola, les obres de la primera subestació han d’estar executades en el primer trimestre de 2018. 

+ info
Reunió d empresaris de la Foia de Castalla i centres d FP
16 - 03 - 2016

Els empresaris de La Foia de Castalla i un dels centres de referència en la formació de ma d’obra a esta sub-comarca han mantes una reunió amb la finalitat d’aconseguir una formació acorde a les necessitats de l’entorna laboral. La iniciativa afavoreix a les dos parts, degut a que les empreses poden nodrir-se de ma d’obra especialitzada que requereixen; i els estudiants d’una major probabilitat d’accedir al mercat laboral. 

+ info
Alcoi recicla vora 126 tones de material tèxtil destinat a la solidaritat i la sostenibilitat al 2015
16 - 03 - 2016

El servei de recollida de roba gastada ha recollit a Alcoi quasi 186 tones durant el passat any 2015. Peces tèxtils que són dedicades a dos menesters, amb els que poden ser reutilitzades: d’una banda, la solidaritat, per a donar roba a persones amb problemes econòmics; i per altra al reciclatge d’este material per a fer noves peces.

+ info
Marraskech i Bascos fan història aprovant traure esquadres femenines per a l’Entrada d’Alcoi
15 - 03 - 2016

L’Entrada d’este 2016 a Alcoi tindrà una important novetat: dos esquadres de dones participaran de ple dret i per primera volta en la història en l’acte més important dels Moros i Cristians més coneguts del món. Així ho han aprovat les filaes Marraskech i Bascos en junta este cap de setmana. D’altra banda, els alumnes de Primària de la ciutat rebran retallables que remen a favor de la igualtat dins la festa gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament i l’associació Fonèvol.

+ info
Onil celebra un multitudinari Dia de la Bolta i conta els dies per als seus Moros i Cristians
15 - 03 - 2016

Els Moros i Cristians comencen a calfar motors a diferents poblacions de la muntanya alacantina. Setmana rere setmana es produeixen actes relacionats amb els principals festejos a localitats com Alcoi, Onil o Banyeres. A la segon d’elles s’ha celebrat el Dia de la Bolta, que marca l’inici de la recta final per a que música, pólvora i alegria tornen a omplir els carrers d’esta població de la Foia de Castalla.

+ info
Convibimos, Programa comunitari per afavorir la convivència escolar
14 - 03 - 2016

Fomentant la sensibilització i formació de les famílies, la prevenció de l'assetjament escolar és un dels objectius principals del programa, així com el de ser conscients de la importància de la "tolerància zero" davant de situacions d'assetjament escolar i de violència en general.

 

+ info
XI CURSA I MARXA PER MUNTANYA DE CASTALLA
14 - 03 - 2016

Obertes les inscripcions para la XI CURSA I MARXA PER MUNTANYA DE CASTALLA que es celebrarà el 3 D'ABRIL DE 2016:  http://www.mychip.es/inscripciones/525/1072

+ info
II cursa nocturna "Nit de les Ermites" a Ibi
14 - 03 - 2016

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Ibi organitza per al proper 30 d'abril la segona edició de la Cursa Nocturna "Nit de les Ermites". Un recorregut urbà i de muntanya per les ermites iberuts de Sant Vicent, Sant Miquel, Santa Lucia i Sant Pasqual. L'esdeveniment compta amb la col·laboració de l'empresa Kult Race.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X