Noticies
La Guàrdia Civil detén al germà del degollat a Ibi i n’interroga a altre com a presumptes autors
16 - 02 - 2016

La Guàrdia Civil ha detingut a l’home que el passat dilluns que estava junt al cadàver del seu germà degollat a la localitat d’Ibi. Els agents han recreat amb el presumpte assassí els fets ocorreguts i també investiguen a altre germà per la presumpta implicació en el crim. S’ha descartat la possibilitat de que l’autor material fora un encaputxat.

+ info
La Nit Techno-Pop del pub Sónar acull al grup madrileny After The Rain
16 - 02 - 2016

Després de recalar amb gran èxit a Màlaga, Múrcia i Madrid, la gira nacional del grup madrileny After The Rain farà parada a Ibi el dissabte 20 de febrer, concretament a La Nit Tecno-Pop del pub Sónar, que començarà a les 23:00 hores amb una sessió on sonaran grans èxits de la música electrònica de tots els temps.

+ info
Una marea multicolor envaeix el centre d’Alcoi a colps d’humor, música i ball amb el Carnestoltes
16 - 02 - 2016

A pesar de que ja estem en Quaresma, encara una població ha celebrat el Carnestoltes este cap de setmana. Es tracta d’Alcoi, on centenars de persones han omplert els carrers cèntrics de la ciutat en una desfilada multicolor plena de música i ball que han gaudit milers de persones durant tot el recorregut.

+ info
Ibi dedica el cap de setmana a acomiadar-se dels seus geladors abans de que inicien la temporada
16 - 02 - 2016

Ibi ha celebrat durant tot el cap de setmana la coneguda com a Festa dels Geladors. Es tracta d’un sector amb una importància històrica a la vila joguetera i amb la qual els gelaters s’acomiaden de la seua població abans d’iniciar la temporada al mes de març. Estaran fora fins a que s’acabe la temporada dins de aproximadament mig any.

+ info
Taller de Mindfulness i Relaxació en Ibi
15 - 02 - 2016

L'Ajuntament d'Ibi, des de la Regidoria de Serveis Socials, organitza un Taller de Mindfulness i Relaxació que marca el començament de les Activitats per a la Dona que s'organitzen des de l'àrea per a aquest any.

El taller és gratuït i consta de dues sessions que es realitzaran els propers dijous 18 i 25 de febrer a la sala A del Centre Social Polivalent, en horari de 10:00 h a 12:00 h. El curs serà impartit per Carina Castell Prats, psicòloga de SOLC (Associació per al suport i ajuda en el tractament del càncer) i per a realitzar-les persones interessades han de portar una estoreta o tovallola.

 

+ info
Generalitat i Diputació xoquen per la possible eliminació de competències provincials en turisme i esports
15 - 02 - 2016

El President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat mesures per a evitar duplicitat de despeses entre la pròpia administració autonòmica, les diputacions provincials i els ajuntaments. Estes despeses multiplicades es refereixen a àmbits com el turisme, els patrocines, els esports o les polítiques d’igualtat, àmbits d’actuació en les que el Consell crearà una comissió amb la FVMP per tal d’avaluar com evitar eixes duplicitats. Una mesura que ha caigut com una bomba a la Diputació d’Alacant, que ja ha mostrat la seus oposició radical al que considera un atemptat contra els interessos dels alacantins.

+ info
L’Ajuntament d’Alcoi recorrerà al TSJ per a evitar pagar 600.000 euros de sanció per Serelles
15 - 02 - 2016

L’Ajuntament d’Alcoi recorrerà la sentència que estableix la sanció per la ocupació dels barrancs que travessen la urbanització de Serelles per part de l’administració alcoiana, que ostenta a dia de hui la condició d’agent urbanitzador. La sanció suma 600.000 euros i ve derivada de l’eliminació dels corredors naturals que establia per llei la Conselleria de Medi Ambient. Els tècnics municipals consideren que hi ha possibilitats de guanyar el recurs, hagut compte que no va ser l’Ajuntament qui va ocupar els barrancs, sinó la constructora Luxender, concessionària de les obres.

+ info
Les comarques centrals busquen formes de coworking per a facilitar volum de negoci als emprenedors
15 - 02 - 2016

El coworking és un dels conceptes que més renom està guanyant amb la prolongació de la crisi econòmica. Treballar en equip i col·laborant ha substituït en bona mesura a la competència pura i dura degut a que aporta més possibilitats de prosperar. A les Comarques Centrals Valencianes existeixen poblacions que han fet d’esta filosofia una de les pedres angulars del seu desenvolupament, i entre elles es troben Alcoi, Ontinyent o l’Olleria.

A totes elles existeixen espais en les que es facilita el treball cooperatiu, com l’Àgora d’Alcoi, que ha acollit la reunió en la que les tres ciutats han decidit crear una xarxa per a facilitar este tipus de treball. 

+ info
Ajuntament i Comissió de Festes signen el conveni que regula definitivament l’organització dels festejos
15 - 02 - 2016

L’Ajuntament d’Ibi i la Comissió de Festes de la vila joguetera han formalitzat el conveni de col·laboració que ha de regir la celebració dels festejos i totes les activitats relacionades amb les principals festes de la població. Es tracta d’una vella reivindicació de l’ens fester, al que a més cal afegir una partida pressupostària que aportarà l’Ajuntament, consistent en vora 46.000 euros d’ajuda. Amb ells, la Comissió portarà endavant tota la organització dels actes festers, l’ús i manteniment del Casal Fester i el Museu de la Festa, el préstec de cadires i taules per a actes municipals, i un bon grapat d’actes culturals relacionats amb els Moros i Cristians.

+ info
Guanyar i Comrpomís reclamen reiniciar la redacció de la contracta de la brossa amb més participació
15 - 02 - 2016

Les formacions polítiques Guanyar i Compromís han alertat de presumptes irregularitats en el procés encetat per l’Ajuntament en quant a la nova contracta del servei de recollida de residus a Alcoi. Segons afirmen, les despeses que pot suposar la redacció de l’informe i el prec de condicions superarien els 18.000 euros, pel que este treball no hauria d’haver-se encarregat sense un procés públic.

L’empresa catalana Lovik és qui està establint els paràmetres per a la futura eixida a concurs de la contracta de la brossa alcoiana, una de les més importants per als pressupostos degut a les gran quantitats que es paguen per este servei.

+ info
La Diputació celebra la primera junta de govern de la seua història fora d’Alacant a Ibi
15 - 02 - 2016

La junta de govern de la Diputació d’Alacant ha estrenat itinerància per les localitats de la província a Ibi. Es tracta de la primera volta en la història en que es materialitza esta iniciativa, encaminada a apropar l’ens provincial a totes les poblacions per a escoltar millor els seus problemes.

+ info
Alcoi i altres 7 municipis signen el conveni per a recuperar i dinamitzar el Camí del Peix
15 - 02 - 2016

Des d’Alcoi a La Vila Joiosa, passant per altres 6 poblacions transcorre el Camí del Peix, una ruta amb més de 2.700 anys d’història que suposava l’eixida natural de la ciutat dels ponts cap al mar. Ara, estes poblacions han signat el conveni per a recuperar-lo i convertir-lo en una nova alternativa cultural, esportiva i turística per a dinamitzar l’economia de la zona.

+ info
Els instituts d’FP a les comarques es preparen per a la European Work Experience amb una reunió a Alacant
12 - 02 - 2016

La European Work Experience, una iniciativa a cavall entre el món educatiu i el laboral, estrena nova edició en a males penes una mesos. Es tracta d’un mètode per a que els estudiants de FP en les àrees d’administració d’empreses i activitats esportives en el medi natural puguen adquirir coneixements de les seues disciplines i també d’idiomes. Diversos centres de les comarques participen en esta iniciativa que coordina l’IES La Creueta d’Onil, entre els que s’inclouen el Centre de Formació Professional de Batoi a Alcoi o l’institut La Foia d’Ibi.

 

+ info
Agenda activitats De Mare a Mare per al mes de febrer.
12 - 02 - 2016

Divendres 12, xerrada-col·loqui sobre mites relacionats amb la lactància materna.

Divendres 19, "Els fills no arriben amb un manual" canvis de 0-3 anys més importants en el desenvolupament. A càrrec de Sarai Terol, psicòloga.

Divendres 26, xerrada-col·loqui sobre alimentació complementària.

+ info
Jocs esportius municipals escacs fase Tabiya Alcoi
12 - 02 - 2016

Han començat aquest mes de febrer els Jocs Esportius Municipals d'Escacs d'Alcoi, Fase Tabiya Alcoi. La competició està organitzada per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi i el Club d'Escacs Tabiya Alcoi. Hi participen un total de 31 jugadors, d'ells 1 Cadet, 6 infantils, 6 alevins i 18 benjamins, provinents de diferents poblacions veïnes, Club Esportiu Horta Major, Club Germans La Salle, Col·legi Salesià Sant Vicent Ferrer, Club Esportiu Miguel Hernández, Club de Escacs Tabiya Alcoi, i Club d'Escacs Cocentaina.

+ info
La Carrasca demana una comissió que investigue els casos d’il·legalitat urbanística en l’era Sedano
11 - 02 - 2016

La ciutat d’Alcoi ha vist durant els darrers anys com alguns dels principals projectes urbanístics duts endavant durant la darrera dècada han sigut declarats il·legals per diverses instàncies judicials. Tot gràcies a les denúncies interposades per diferents col·lectius de caire social i ecologista que existeixen a la ciutat, que porten anys denunciant actuacions il·legals a la capital de l’Alcoià. Moltes d’eixes denúncies han prosperat als jutjats durant els últims anys, un fet que ha portat a la Colla Ecologista La Carrasca a demanar una investigació més a fons.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X