Noticies
La Línia Verda d Ibi obté bons resultats de funcionament.
16 - 03 - 2016

Ibi va llançar al 2014 la seua aplicació Línia Verda, que busca fer partícips als veïns del manteniment urbà de la seua població. Descarregant esta aplicació, qualsevol persona pot comunicar deficiències en qualsevol indret de la ciutat a l’Ajuntament, que en menys de 2 anys ha rebut 839 notificacions. 

+ info
Subestacions elèctriques de la Foia de Castalla
16 - 03 - 2016

La Comissió de Seguiment per  al instal•lació de les dos subestacions elèctriques que hauran de nodrir d’energia a la Foia de Castalla s’ha reunit esta setmana per a contrastar que els terminis marcats en la planificació es compleixen de totes totes. Segons s’estableix en eixa planificació, elaborada per l’empresa subministradora Iberdrola, les obres de la primera subestació han d’estar executades en el primer trimestre de 2018. 

+ info
Reunió d empresaris de la Foia de Castalla i centres d FP
16 - 03 - 2016

Els empresaris de La Foia de Castalla i un dels centres de referència en la formació de ma d’obra a esta sub-comarca han mantes una reunió amb la finalitat d’aconseguir una formació acorde a les necessitats de l’entorna laboral. La iniciativa afavoreix a les dos parts, degut a que les empreses poden nodrir-se de ma d’obra especialitzada que requereixen; i els estudiants d’una major probabilitat d’accedir al mercat laboral. 

+ info
Alcoi recicla vora 126 tones de material tèxtil destinat a la solidaritat i la sostenibilitat al 2015
16 - 03 - 2016

El servei de recollida de roba gastada ha recollit a Alcoi quasi 186 tones durant el passat any 2015. Peces tèxtils que són dedicades a dos menesters, amb els que poden ser reutilitzades: d’una banda, la solidaritat, per a donar roba a persones amb problemes econòmics; i per altra al reciclatge d’este material per a fer noves peces.

+ info
Marraskech i Bascos fan història aprovant traure esquadres femenines per a l’Entrada d’Alcoi
15 - 03 - 2016

L’Entrada d’este 2016 a Alcoi tindrà una important novetat: dos esquadres de dones participaran de ple dret i per primera volta en la història en l’acte més important dels Moros i Cristians més coneguts del món. Així ho han aprovat les filaes Marraskech i Bascos en junta este cap de setmana. D’altra banda, els alumnes de Primària de la ciutat rebran retallables que remen a favor de la igualtat dins la festa gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament i l’associació Fonèvol.

+ info
Onil celebra un multitudinari Dia de la Bolta i conta els dies per als seus Moros i Cristians
15 - 03 - 2016

Els Moros i Cristians comencen a calfar motors a diferents poblacions de la muntanya alacantina. Setmana rere setmana es produeixen actes relacionats amb els principals festejos a localitats com Alcoi, Onil o Banyeres. A la segon d’elles s’ha celebrat el Dia de la Bolta, que marca l’inici de la recta final per a que música, pólvora i alegria tornen a omplir els carrers d’esta població de la Foia de Castalla.

+ info
Convibimos, Programa comunitari per afavorir la convivència escolar
14 - 03 - 2016

Fomentant la sensibilització i formació de les famílies, la prevenció de l'assetjament escolar és un dels objectius principals del programa, així com el de ser conscients de la importància de la "tolerància zero" davant de situacions d'assetjament escolar i de violència en general.

 

+ info
XI CURSA I MARXA PER MUNTANYA DE CASTALLA
14 - 03 - 2016

Obertes les inscripcions para la XI CURSA I MARXA PER MUNTANYA DE CASTALLA que es celebrarà el 3 D'ABRIL DE 2016:  http://www.mychip.es/inscripciones/525/1072

+ info
II cursa nocturna "Nit de les Ermites" a Ibi
14 - 03 - 2016

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Ibi organitza per al proper 30 d'abril la segona edició de la Cursa Nocturna "Nit de les Ermites". Un recorregut urbà i de muntanya per les ermites iberuts de Sant Vicent, Sant Miquel, Santa Lucia i Sant Pasqual. L'esdeveniment compta amb la col·laboració de l'empresa Kult Race.

+ info
Cicle de sessions per avis a Ibi
14 - 03 - 2016

La Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Ibi, des de l'Àrea de la Gent Gran, ha organitzat un cicle de sessions titulades "Estimats Avis", dirigit a avis i àvies que ajuden els pares en la cura dels seus fills i vulguin reflexionar, conèixer i aprendre sobre la família.

+ info
Article opinió Vicenta Jiménez, Un govern a la valenciana per a “resetejar” el sistema
14 - 03 - 2016
Compromís tem que Alcoinnova envie els seus residus cap a Ibi i els aboque al descobert
14 - 03 - 2016

L’agrupació Compromís-Canviem Ibi ha denunciat que el projecte Alcoinnova podria abocar els seus residus a la depuradora de la vila joguetera, en un principi sense ni tan sols soterrar-los. Lamenten que l’Ajuntament d’Ibi ni tan sols haja sigut informat d’esta possibilitat, que provocaria un augment del volum de residus a la depuradora d’Ibi i un augment del cost de la infraestructura.

+ info
Els advocats veuen falta de serveis i seguretat al nou Palau de Justícia i creen l’AJA d’Alcoi
14 - 03 - 2016

El trasllat dels jutjats al nou edifici de Verge Maria, a la ciutat d’Alcoi, és una bona notícia per a tots els implicats en l’administració de justícia a l’Alcoià i El Comtat. No obstant, els advocats, que han creat una secció jove dins del col·legi alcoià, consideren que deuen posar-se més serveis en l’entorn del nou Palau de Justícia, així com incrementar la seguretat.

+ info
La Cordeta d’Alcoi i la Colla els Arreplegats de Xixona en concert.
11 - 03 - 2016

Sota la direcció dels mestres Julio García Casasempere i P. Héctor Llorca Esquerdo, respectivament, les dues formacions de música tradicional de dolçaina i tabal oferiran una mostra de composicions contemporànies per a aquests instruments. ‘La Cordeta’ ha pretès, a més, sumar-se amb aquest concert a la commemoració del IV Centenari de la mort de Miguel de Cervantes.

 

+ info
La Cava Gran d’Agres inicia una nova etapa com a museu després dels treballs de rehabilitació
11 - 03 - 2016

La muntanya alacantina va recuperar ahir  un dels seus principals símbols amb la inauguració de la reforma de la Cava Gran d’Agres. Després de mesos de treballs, el monument de la Mariola és des d'ahir visitable, incloent el seu interior, que compta a més amb panells explicatius de les activitats desenvolupades durant els passats segles en ell.

+ info
El jove alcoià Jordi Ortiz recopila les principals actuacions de Juan Botella en el llibre El ministre alcoià i l exili,
10 - 03 - 2016

 El llibre ha sigut escrit pel jove alcoià Jordi Ortiz, i recopila les principals actuacions de Juan Botella durant la seua etapa política a Madrid, on va arribar a ser Ministre de Justícia. 

La presentació oficial del llibre tindrà lloc el proper divendres 11 al Centre Cervantes Jove, dins del marc d’activitats programades per esta infraestructura dedicada a la joventut.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X