Noticies
Concert XX aniversari del Castell Vermell de Ibi
13 - 04 - 2016

Este ens compleix en 2016 20 anys com a part activa de les manifestacions tradicionals de la vila joguetera, i per a celebrar-ho ha dut endavant un concert de música en la que han cobrat importància, inclús, aquells músics que algun dia va formar part de l’ens, encara que l’abandonaren. 

+ info
Agenda activitats que tindran lloc a la població de Muro entre el 14 i el 17 abril de 2016
13 - 04 - 2016

14 d'abril: "Dijous Literaris amb Alba Vilaplana", 20:15 h a la Biblioteca Municipal Francesc de Paula Momblanch

16 d'abril: Trobades d'Escoles Valencianes

16 d'abril: 18:00 i 20:00 h Teatre Masmorra "No cal mudar-se per sopar"

17 d'abril: 10:30 h Ruta "Un mos d'història murera"

17 d'abril: 18:30 h Teatre "Després de la Pluja" Centre Cultural de la Vila de Muro

+ info
Ruta turística-gastronòmica: Un mos d’Història Murera
13 - 04 - 2016

Nova ruta turística per el municipi, per al proper diumenge 17 de Abril. Aquesta Ruta titulada “Un mos d’història Murera” ha estat organitzada per “l’Associació Gastronòmica i Cultural  Fins Rebentar com Sangonereta” amb la col•laboració de l’Ajuntament de Muro i de l’Associació de Turisme Serra Mariola. 

+ info
Cicle de sessions per a pares i mares amb fills adolescents a Ibi
13 - 04 - 2016

L'Ajuntament d'Ibi, des de la Regidoria de Serveis Socials, a través de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA), organitza un nou cicle de sessions adreçades a pares i mares amb fills preadolescents i adolescents sota el lema "Tinc un fill / a adolescent ".

El curs és gratuït i els interessats poden anar a quantes desitgin, sense estar obligats a realitzar totes les classes del cicle. Les sessions es realitzaran al Centre Social Polivalent, de 10:00 h a 12:00 h, els dimecres 20 i 27 d'abril i 4, 11, 18 i 25 de maig.

+ info
Concert Mare de Déu a càrrec de la Unió Musical Contestana
13 - 04 - 2016

El pròxim diumenge dia 17 la Unió Musical Contestana realitzara el concert de la Mare de Déu a les 11:30 del matí, en honor al seu amic i company Nadal Cortés Orts, que ens va deixar el passat 1 d’abril. 

El programa està basat en música Folk i danses de diferents punts del món.

+ info
El PP insta a descartar Pagos i reservar 2 milions de m2 a Polop per a superfície industrial en Alcoi
13 - 04 - 2016

El PP d’Alcoi, que es troba a l’oposició a l’Ajuntament, ha llançat un missatge a l’equip de govern per a advertir que el projecte de sòl industrial que contempla a dia de hui el PGOU a la zona de Pagos no és ni suficient ni idoni. Demanen que es tinga en compte la zona de Barxell i Polop, ubicada entre Alcoi i Banyeres, per a ubicar 2 milions de m2 de sòl industrial a pesar de que es troba entre els dos parcs naturals de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

+ info
La Guàrdia Civil desarticula a Onil i Ibi una xarxa de tràfic de drogues i detén a 14 persones
12 - 04 - 2016

Una operació antidroga de la Guàrdia Civil ha deixat 14 detinguts a les comarques de la muntanya alacantina. Tots ells pertanyien a una xarxa que distribuïa marihuana a tota la zona, amb el quarter general establert a Onil. Des de la població de la Foia de Castalla es distribuïa el gros de la droga, que era cultivada en altres localitats de tota la província, entre elles Ibi. 

+ info
La Glòria Infantil contagia de festa a Alcoi i el bàndol cristià inicia el cicle de Retretes a Onil
12 - 04 - 2016

Intens cap de setmana d’activitat festera el que ha transcorregut a diverses poblacions de la muntanya alacantina. A Alcoi, els 28 gloriers infantils han eixit al carrer per a cridar de nou a la Festa, amb la novetat del debut dels sergents de cada bàndol. Mentre, a Onil, les 3 comparses del bàndol cristià han dut a terme la primera Retreta, que este any ha canviat als dos caps de setmana anteriors a les Festes.

+ info
Març deixa 257 aturats menys en les oficines del Servef a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla
12 - 04 - 2016

Març ha encadenat de nou bones xifres per a l’atur a les comarques interiors d’Alacant. En total són 257 persones les que han rebaixat la xifra de parats a les comarques, gràcies sobre tot a les contractacions per la Setmana Santa. Alcoi encapçala la davallada amb 142 des empleats menys, tot i que els sindicats continuen denunciant la precarietat dels contractes i la desigualtat entre homes i dones.

+ info
Els empresaris de La Foia denuncien micro talls d’electricitat i reivindiquen la subestació ja
11 - 04 - 2016

L’empresariat de la comarca de la Foia de Castalla ha tornat a lamentar que es seguisquen produint micro talls d’electricitat durant algunes jornades. Les conseqüències d’estes pèrdues de potència elèctrica tenen fatídics efectes sobre la producció, especialment en factories que no poden permetre’s apagar algunes de les seues màquines per les dificultats que suposa tornar a posar-les en marxa. 

+ info
Èxit d assistència a les Jornades Demència i Societat d Ibi
11 - 04 - 2016

Les diferents patologies que desemboquen en demències són hui l’eix central d’una jornada que es celebra a Ibi i a la que assisteixen experts en malalties com l’Alzheimer provinents de diferents regions espanyoles. Més de 200 assistents com a públic i 15 ponents, tots experts en este tipus d’infermetats, moltes d’elles degeneratives, han posat el centre d’atenció en les noves teràpies i mètodes de detecció precoç. 

+ info
Diferents ens de les comarques recapten aliments i medicaments per als refugiats siris
11 - 04 - 2016

El drama que viuen milers de refugiats de guerra siris arrel del conflicte bèl•lic que es viu al seu país ha donat peu al que molts consideren una flagrant violació dels drets humans. El pacte entre la UE i Turquia per a deportar als refugiats que arriben sense papers a terres turques no ha fet sinó agravar la situació que es viu als camps de refugiats repartits pel sud d’Europa. 

+ info
Les supressions de substitucions deixen a Penàguila i Gorga sense servei sanitari bàsic 2 dies
11 - 04 - 2016

El malestar s’ha fet patent al sí del sector sanitari de la comarca del Comtat, que ja ha patit els primers tancaments de centres de salut de guàrdia a conseqüència de la decisió de la Gerència del Departament de Salut d’Alcoi de no cobrir les absències en Atenció Primària. 

+ info
La Direcció General de FP situa l’adaptació a les demandes de l’empresa com a eix de la formació
11 - 04 - 2016

Adaptar la FP a les necessitats del teixit industrial de la Foia de Castalla és una de les grans prioritats de tots els actors relacionats amb este sector econòmic fonamental a la zona. D’ací que Ibi haja rebut la visita de la Directora General de FP de la Generalitat, molt interessada en aconseguir este fet i en augmentar l’atractiu d’este vessant formativa per als alumnes.

+ info
Ajuntament y Alcoyano volen enllestir la nova ciutat esportiva este any invertint 675.000 euros
11 - 04 - 2016

El C.D. Alcoyano tindrà en el termini d’uns pocs anys la seua ciutat esportiva gràcies al suport de l’Ajuntament d’Alcoi. Les dos parts han presentat un projecte que es du a terme en sòl municipal amb una inversió que supera els 2 milions d’euros en 3 fases diferents. La primera d’elles, previsiblement, estarà finalitzada a finals del present any.

+ info
Les Festes d’Alcoi atrauran a turistes alemanys gràcies a un reportatge en la revista ECOS
08 - 04 - 2016

L’Ajuntament d’Alcoi inicia hui una ambiciosa campanya per a promocionar els Moros i Cristians més enllà de l’àrea d’influència de la ciutat. La prioritat és el Llevant, degut a la xifra de turistes que atrau i a la major tradició en quant a este tipus de festejos, però la campanya arribarà a bona part dels principals punts d’atenció de tota Espanya.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X