Noticies
El PP postula Polop Alt com a zona d’expansió industrial d’Alcoi dins del PGOU
19 - 04 - 2016

El PP d’Alcoi ha presentat una alternativa industrial per al projecte de PGOU que ha anunciat l’Ajuntament, i que substituiria a la zona de Pagos. Es tracta de reservar 2 milions de metres quadrats a Polop Alt, entre Alcoi i Banyeres, un projecte pel que porten treballant, afirmen, des de principis de la legislatura.

+ info
Firaibi es consolida com pol d’atracció comercial durant el cap de setmana a la vila joguetera
19 - 04 - 2016

Firaibi ha pres una part del casc urbà de la vila joguetera durant tot el cap de setmana amb l’objectiu de mostrar la gran varietat de productes i serveis que els comerciants ibenses posen a l’abast dels seus veïns. Es tracta de la segon edició d’este esdeveniment de caire comercial, que va camí de consolidar-se com a un dels de referència en este aspecte a la localitat.

+ info
Creu Roja Alcoi llança una iniciativa per a ajudar a trobar treball a persones amb pocs recursos
18 - 04 - 2016

La Creu Roja ha iniciat una nova iniciativa a la ciutat d’Alcoi, on instal•larà una oficina d’atenció a persones aturades amb pocs recursos. El personal de l’oficina, que prestarà el servei de forma totalment gratuïta, inclou psicòlegs per a ajudar a les persones que acudeixin, moltes de les quals travessen situacions complicades des de fa massa temps.

+ info
Els voluntaris de Camins de Ferradura extrauen matalassos del llit del riu Serpis entre Cocentaina i l Alqueria
18 - 04 - 2016

Un grapat de voluntaris de l’associació Camins de Ferradura ha dut a terme una neteja en el llit del riu Serpis en el tram que discorre entre Cocentaina i l’Alqueria d’Asnar. Ho ha fet davant la sospita de que en eixe tram existien residus tèxtils que entorpien la normal circulació de l’aigua, i efectivament així seu han trobat.  

+ info
Les modificacions cadastrals d’Hisenda obliguen a veïns de Muro a pagar 60 € per canvi en les llars
18 - 04 - 2016

Durant el darrer any, molts veïns de Muro han hagut de fer front a modificacions en els valors cadastrals de les seues propietats als tràmits corresponents per a canviar diferents condicions dels immobles.

+ info
El Consell llança un programa per a reduir l’atur que beneficiarà a 30.000 joves de les comarques
18 - 04 - 2016

La Generalitat Valenciana, a través de la seua Conselleria d’Economia Sostenible, ha posat en marxa el programa ‘Avalem Joves’, dedicat a alleugerar la situació d’atur que viu el 56% dels menors de 30 anys al País Valencià. Es tracta d’un pla elaborat de forma participativa amb tots els sectors productius i agents socials valencians que espera reduir la taxa d’atur juvenil. Només a les comarques centrals valencianes s’espera que es beneficien fins a 30.000 menors de 30 anys.

+ info
Alcoi redueix la criminalitat en un 7% al 2015 fins als nivells més baixos de la seua història
18 - 04 - 2016

La ciutat d’Alcoi ha registrat durant el 2015 el nivell més baix de criminalitat de totes les ciutats alacantines amb més de 50.000 habitants. Ho ha fet gràcies a una davallada del 7% en el nombre de delictes, a la que s’ha arribat gràcies al descens en totes les categories delictives i a la tasca desenvolupada pels cossos de seguretat presents a la ciutat.

+ info
Uns 1.200 efectius vetlaran per la seguretat en les Festes d’Alcoi, un 10% més que l’any passat
18 - 04 - 2016

El dispositiu de seguretat per als Moros i Cristians d’Alcoi ja està perfilat a falta d’una setmana per als festejos. En total seran 1.200 els efectius dels diferents cossos de seguretat i emergències els que vetlen pel correcte funcionament dels actes festers, una xifra que suposa un 10% dels efectius presents en l’edició del 2015.

+ info
Alcoi llança ‘Apego’, un programa per a millorar l’estructura familiar de parelles que esperen fills
15 - 04 - 2016

Engegar el correcte desenvolupament dels nadons alcoians és el principal objectiu del Programa Apego que l’Àrea de Benestar Social alcoiana posarà en marxa a partir de maig. Es tracta de xerrades i tallers dirigides a mares amb xiquets de pocs mesos i a aquelles embarassades, per tal de traslladar-los conceptes que els ajuden a reconèixer i solucionar els problemes dels seus nadons.

+ info
Diputació destina 600.000 € a ajudes per a la promoció de les festes locals a a província
14 - 04 - 2016

La promoció de les festes típiques de totes les poblacions alacantines rebran este any més suport per part de la Diputació d’Alacant. En concret seran 600.000 euros en dos línies d’ajuda diferents: una per als ajuntaments i altre per a les associacions sense ànim de lucre que organitzen els festejos, amb els quals es pretén desestacionalitzar l’oferta turística de la Costa Blanca. 

+ info
El CEEI acomiada a 5 treballadors en busca de una supervivència que garanteix l’IVACE
14 - 04 - 2016

La situació que travessa el CEEI d’Alcoi, tot i portar ja mesos agreujant-se, no arriba encara al seu final. La Conselleria d’Economia que dirigeix el murer Rafa Climent amb l’ajuda de l’alcoiana Júlia Company ja va anunciar que faria allò que estiguera a la seua mà per a evitar la seua desaparició. 

+ info
L’ASJ votarà en els nous Estatuts la igualtat total entre gèneres i el canvi de dates de Festes a Alcoi
14 - 04 - 2016

L’Associació Sant Jordi, que organitza els Moros i Cristians d’Alcoi, portarà a l’Assemblea del 14 de maig la reforma dels seus estatuts. Una reforma que aborda alguns dels temes més polèmics que porten anys planejant sobre la Festa alcoiana, com la igualtat plena dels festers sense distinció de sexe o la possibilitat de modificar les dates de la Trilogia.

+ info
AIJU imparteix dos cursos amb elevada taxa d’ocupació demandats pel sector del joguet
14 - 04 - 2016

El sector del joguet porta temps demanant més especialistes en el tractament de polímers i també en provés físiques i fisicoquímiques per a desenvolupar els seus productes. Ara, dos cursos que impartirà AIJU en Ibi a partir de maig busquen respondre a esta demanda, facilitant a més la inserció laboral de joves aturats.

+ info
Victòria del C.D. Alcoyano en el seu duel provincial al Collao front a l’Eldense
13 - 04 - 2016

Victòria quasi agònica la que ha aconseguit el C.D. Alcoyano en el seu duel provincial al Collao front a l’Eldense. Una primera part amb ocasions no massa clares per als dos conjunts no ha pogut encetar el marcador davant un coliseu alcoianista que ha registrat una gran entrada i un bon ambient a les graderies. 

+ info
Cicle de conferències ‘Muro Educa"
13 - 04 - 2016

Muro ha presentat un cicle de conferències pensat per a millorar l’educació de les noves generacions d’estudiants a la població. Sota el nom ‘Muro Educa’, este programa comprèn una sèries de xerrades dirigides als diferents actors del món educatiu, ja siguen pares, professors i inclús estudiants. 

+ info
Gran èxit en la presenteació del documental de la Industria Ibense
13 - 04 - 2016

Ibi ha recuperat un bon grapat de la seus història recent, especialment aquella relacionada amb l’explosió de la indústria com a pilar econòmica de la localitat. I ho ha fet gràcies a un documental produït per tvA i que relata com van ser els inicis del sector industrial, majoritàriament jogueter, durant les primers dècades del segle XX. 

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X