Noticies
Alcoi redueix la criminalitat en un 7% al 2015 fins als nivells més baixos de la seua història
18 - 04 - 2016

La ciutat d’Alcoi ha registrat durant el 2015 el nivell més baix de criminalitat de totes les ciutats alacantines amb més de 50.000 habitants. Ho ha fet gràcies a una davallada del 7% en el nombre de delictes, a la que s’ha arribat gràcies al descens en totes les categories delictives i a la tasca desenvolupada pels cossos de seguretat presents a la ciutat.

+ info
Uns 1.200 efectius vetlaran per la seguretat en les Festes d’Alcoi, un 10% més que l’any passat
18 - 04 - 2016

El dispositiu de seguretat per als Moros i Cristians d’Alcoi ja està perfilat a falta d’una setmana per als festejos. En total seran 1.200 els efectius dels diferents cossos de seguretat i emergències els que vetlen pel correcte funcionament dels actes festers, una xifra que suposa un 10% dels efectius presents en l’edició del 2015.

+ info
Alcoi llança ‘Apego’, un programa per a millorar l’estructura familiar de parelles que esperen fills
15 - 04 - 2016

Engegar el correcte desenvolupament dels nadons alcoians és el principal objectiu del Programa Apego que l’Àrea de Benestar Social alcoiana posarà en marxa a partir de maig. Es tracta de xerrades i tallers dirigides a mares amb xiquets de pocs mesos i a aquelles embarassades, per tal de traslladar-los conceptes que els ajuden a reconèixer i solucionar els problemes dels seus nadons.

+ info
Diputació destina 600.000 € a ajudes per a la promoció de les festes locals a a província
14 - 04 - 2016

La promoció de les festes típiques de totes les poblacions alacantines rebran este any més suport per part de la Diputació d’Alacant. En concret seran 600.000 euros en dos línies d’ajuda diferents: una per als ajuntaments i altre per a les associacions sense ànim de lucre que organitzen els festejos, amb els quals es pretén desestacionalitzar l’oferta turística de la Costa Blanca. 

+ info
El CEEI acomiada a 5 treballadors en busca de una supervivència que garanteix l’IVACE
14 - 04 - 2016

La situació que travessa el CEEI d’Alcoi, tot i portar ja mesos agreujant-se, no arriba encara al seu final. La Conselleria d’Economia que dirigeix el murer Rafa Climent amb l’ajuda de l’alcoiana Júlia Company ja va anunciar que faria allò que estiguera a la seua mà per a evitar la seua desaparició. 

+ info
L’ASJ votarà en els nous Estatuts la igualtat total entre gèneres i el canvi de dates de Festes a Alcoi
14 - 04 - 2016

L’Associació Sant Jordi, que organitza els Moros i Cristians d’Alcoi, portarà a l’Assemblea del 14 de maig la reforma dels seus estatuts. Una reforma que aborda alguns dels temes més polèmics que porten anys planejant sobre la Festa alcoiana, com la igualtat plena dels festers sense distinció de sexe o la possibilitat de modificar les dates de la Trilogia.

+ info
AIJU imparteix dos cursos amb elevada taxa d’ocupació demandats pel sector del joguet
14 - 04 - 2016

El sector del joguet porta temps demanant més especialistes en el tractament de polímers i també en provés físiques i fisicoquímiques per a desenvolupar els seus productes. Ara, dos cursos que impartirà AIJU en Ibi a partir de maig busquen respondre a esta demanda, facilitant a més la inserció laboral de joves aturats.

+ info
Victòria del C.D. Alcoyano en el seu duel provincial al Collao front a l’Eldense
13 - 04 - 2016

Victòria quasi agònica la que ha aconseguit el C.D. Alcoyano en el seu duel provincial al Collao front a l’Eldense. Una primera part amb ocasions no massa clares per als dos conjunts no ha pogut encetar el marcador davant un coliseu alcoianista que ha registrat una gran entrada i un bon ambient a les graderies. 

+ info
Cicle de conferències ‘Muro Educa"
13 - 04 - 2016

Muro ha presentat un cicle de conferències pensat per a millorar l’educació de les noves generacions d’estudiants a la població. Sota el nom ‘Muro Educa’, este programa comprèn una sèries de xerrades dirigides als diferents actors del món educatiu, ja siguen pares, professors i inclús estudiants. 

+ info
Gran èxit en la presenteació del documental de la Industria Ibense
13 - 04 - 2016

Ibi ha recuperat un bon grapat de la seus història recent, especialment aquella relacionada amb l’explosió de la indústria com a pilar econòmica de la localitat. I ho ha fet gràcies a un documental produït per tvA i que relata com van ser els inicis del sector industrial, majoritàriament jogueter, durant les primers dècades del segle XX. 

+ info
Concert XX aniversari del Castell Vermell de Ibi
13 - 04 - 2016

Este ens compleix en 2016 20 anys com a part activa de les manifestacions tradicionals de la vila joguetera, i per a celebrar-ho ha dut endavant un concert de música en la que han cobrat importància, inclús, aquells músics que algun dia va formar part de l’ens, encara que l’abandonaren. 

+ info
Agenda activitats que tindran lloc a la població de Muro entre el 14 i el 17 abril de 2016
13 - 04 - 2016

14 d'abril: "Dijous Literaris amb Alba Vilaplana", 20:15 h a la Biblioteca Municipal Francesc de Paula Momblanch

16 d'abril: Trobades d'Escoles Valencianes

16 d'abril: 18:00 i 20:00 h Teatre Masmorra "No cal mudar-se per sopar"

17 d'abril: 10:30 h Ruta "Un mos d'història murera"

17 d'abril: 18:30 h Teatre "Després de la Pluja" Centre Cultural de la Vila de Muro

+ info
Ruta turística-gastronòmica: Un mos d’Història Murera
13 - 04 - 2016

Nova ruta turística per el municipi, per al proper diumenge 17 de Abril. Aquesta Ruta titulada “Un mos d’història Murera” ha estat organitzada per “l’Associació Gastronòmica i Cultural  Fins Rebentar com Sangonereta” amb la col•laboració de l’Ajuntament de Muro i de l’Associació de Turisme Serra Mariola. 

+ info
Cicle de sessions per a pares i mares amb fills adolescents a Ibi
13 - 04 - 2016

L'Ajuntament d'Ibi, des de la Regidoria de Serveis Socials, a través de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA), organitza un nou cicle de sessions adreçades a pares i mares amb fills preadolescents i adolescents sota el lema "Tinc un fill / a adolescent ".

El curs és gratuït i els interessats poden anar a quantes desitgin, sense estar obligats a realitzar totes les classes del cicle. Les sessions es realitzaran al Centre Social Polivalent, de 10:00 h a 12:00 h, els dimecres 20 i 27 d'abril i 4, 11, 18 i 25 de maig.

+ info
Concert Mare de Déu a càrrec de la Unió Musical Contestana
13 - 04 - 2016

El pròxim diumenge dia 17 la Unió Musical Contestana realitzara el concert de la Mare de Déu a les 11:30 del matí, en honor al seu amic i company Nadal Cortés Orts, que ens va deixar el passat 1 d’abril. 

El programa està basat en música Folk i danses de diferents punts del món.

+ info
El PP insta a descartar Pagos i reservar 2 milions de m2 a Polop per a superfície industrial en Alcoi
13 - 04 - 2016

El PP d’Alcoi, que es troba a l’oposició a l’Ajuntament, ha llançat un missatge a l’equip de govern per a advertir que el projecte de sòl industrial que contempla a dia de hui el PGOU a la zona de Pagos no és ni suficient ni idoni. Demanen que es tinga en compte la zona de Barxell i Polop, ubicada entre Alcoi i Banyeres, per a ubicar 2 milions de m2 de sòl industrial a pesar de que es troba entre els dos parcs naturals de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X