Noticies
La tecnologia i la revolució que ha provocat en la vida moderna centren una nova mostra itinerant a Ibi
26 - 05 - 2016

La tecnologia i les seus aplicacions a la vida moderna són l’eix d’una nova mostra que alberga un tràiler a la Plaça del Centenari del Joguet d’Ibi. És possible gràcies a l’Obra Social de La Caixa i a l’Ajuntament, que continuen estretint lligams que ajuden a la població en diferents àmbits, en este cas el de la cultura. 

+ info
El Consorci de les Comarques Centrals enceta periple buscant fons europeus per a vertebrar la zona
26 - 05 - 2016

El Consorci de les Comarques Centrals ja ha començat a caminar amb la posada en marxa de la seua comissió executiva. Este ens engloba a un grapat de poblacions i mancomunitat de les comarques de l’Alcoià, El Comtat, La Foia de Castalla, la Vall d’Albaida, la Marina Alta, la Safor i la Costera en torn a un concepte fonamental: la vertebració del territori.

+ info
El nou PGOU d’Alcoi passa la comissió però no té suport majoritari per a ser aprovat al plenari
26 - 05 - 2016

El nou PGOU d’Alcoi ha passat el tràmit de la Comissió Informativa prèvia a l’arribada del document al plenari. Però la corporació municipal haurà de donar el suport majoritari al document, un suport que a dia de hui no té degut a que des de l’oposició critiquen que l’equip de govern no ha tingut en compte cap dels seus suggeriments.

+ info
Els industrials de les comarques centrals tindran finançament per a recuperar pes industrial al PIB
26 - 05 - 2016

La Plataforma per la Reindustrialització de les comarques centrals valencianes ha aconseguit finançament per als seus associats gràcies a un conveni amb l’ens bancari Caixa Popular. Els avantatges que facilita aniran encaminats a recuperar el poder econòmic del sector secundari, ubicat en el 20% del PIB de la zona, per a així poder crear treball estable i de qualitat a les comarques.

+ info
Els productors de cireres del Comtat xifren les pèrdues en el 70% de la producció per la sequera
25 - 05 - 2016

La sequera i les pluges en moments poc idonis han causat que els productors de cirera, un dels productes estrela del sector agrari al Comtat, hagen vist minvar la seua producció un 70%. Els segurs no cobreixen totes les conseqüències que pateixen des de fa 2 anys, pel que reclamen també mesures polítiques.

+ info
Onil baralla un pla de pagament de 2,5 milions per la sentència Salcedo i espera l’OK del TSJ
24 - 05 - 2016

L’Ajuntament d’Onil ha presentat un pla de pagament al TSJ per a fer front a la sentència dels Salcedo per expropiacions forçoses de terrenys fa dècades. El deute per este concepte ascendeix a 2,5 milions, als que cal sumar els 2 que ja s’han pagat. Amb este pla, el Consistori aspira a que esta obligació no supose un fre insalvable a l’activitat municipal.

+ info
La Font Roja es transformarà en un parc temàtic per a celebrar del Dia Mundial del Medi Ambient
24 - 05 - 2016

El Parc Natural de la Font Roja programa un cap de setmana especial per a celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient els propers 4 i 5 de juny. Fira de productes tradicionals, visites guidades, activitats per als més menuts i un llarg etcètera busquen atraure als alcoians i visitants per a desestacionalitzar les visites a este tresor de la natura.

+ info
El dèficit hídric de Castalla provoca que s’estudie cóm reduir extraccions a l’aqüífer de l’Espartosa
23 - 05 - 2016

L’aqüífer de l’Espartosa, que nodreix a Castalla d’aigua per al consum humà, registra un important dèficit d’entre 140.000 i 500.000 m3. Un dèficit que preocupa i molt a l’Ajuntament, pel que va a mesurar-se exactament la quantitat per a establir mètodes que permeten la recàrrega del pou, que també abasteix a Busot i Xixona.

+ info
Cocentaina acull la Xarxa de Dones Empresàries del Comtat per a enfortir el teixit empresarial
23 - 05 - 2016

El teixit empresarial femení de la comarca del Comtat s’aglutina des d’ara en la Xarxa de Dones Empresàries del Comtat, que ha sigut creada a Cocentaina. És una plataforma que interconnecta el món empresarial femení d’esta comarca amb la finalitat de enfortir-lo i de crear noves formes de col·laboració. A més, també s’ha presentat un programa d’ajudes per a nous negocis a la localitat durant este any.

+ info
Les empreses de La Foia hauran d’invertir per a evitar perdre producció pels micro talls elèctrics
20 - 05 - 2016

Els empresaris de La Foia de Castalla, que porten anys patint micro talls de subministrament elèctric a les seues empreses degut a la manca de potència, hauran d’invertir per a evitar perdre producció. A eixa conclusió ha arribat l’empresa subministradora després de mantenir una reunió amb els empresaris de la zona per a tractar de solucionar el problema fins que arribe l’esperada subestació elèctrica en 2018.

+ info
Ibi celebra la setmana de les diversitats funcionals per a facilitar la integració dels discapacitats
19 - 05 - 2016

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ibi ha llançat durant tota esta setmana una iniciativa encaminada a fer visibles els problemes als que s’enfronten aquelles persones que pateixen qualsevol minusvàlua, ja siga física o psíquica. Es tracta d’una sèrie d’activitats divulgatives per a fer conscient a la societat ibense de les traves que han d’afrontar estes persones.

+ info
Càritas recull vora 126 tones de roba gastada a Alcoi i crea 3 llocs de treball amb este servei
19 - 05 - 2016

L’ONG Càritas, una de les més actives en quant a la solidaritat es refereix, ha recaptat quasi 126 tones de roba gastada i residus tèxtils reutilitzables durant l’any 2015 a la ciutat d’Alcoi. Són dades que demostren una tendència a l’alça en este servei que va ser implantat fa escassament 3 anys a una ciutat en la que sempre ha brillat la solidaritat dels seus habitants.

+ info
Habitatge destina 450.000 € per a revaloritzar la Plaça de les Xiques i millorar la seua imatge a Alcoi
19 - 05 - 2016

Aproximadament 450.000 euros és la quantitat que la Conselleria d’Habitatge ha disposat per a recuperar i millorar l’entorn de la Plaça Les Xiques d’Alcoi. La majoria de les llars que integren esta ubicació són de titularitat autonòmica, i moltes d’elles, segons van denunciar el veïns, ni tan sols estan ubicades sobre el plànol.

+ info
19 - 05 - 2016
El PSPV anuncia a Alcoi que repetirà les llistes per la província i el PP inicia la precampanya
19 - 05 - 2016

A poc més d’un mes per a que es repetisquen les eleccions generals de desembre, els partits ja es troben de nou immersos en la precampanya electoral. D’una banda, el PSPV ha anunciat a Alcoi que repetirà les llistes dels darrers comicis per la província, mentre el PP ha subratllat el que considera ‘èxits’ per a atraure vots. Podem, EU i Compromís han reafirmat la seua aliança electoral i Ciutadans busca atraure el vot de centre a les comarques.

+ info
L’ASJ aprova canviar les dates de la Trilogia si cau entre setmana i la igualtat en l’accés a filaes
19 - 05 - 2016

L’Associació Sant Jordi, que organitza els Moros i Cristians d’Alcoi, ha donat llum verda a 2 temes importants i que obrin la Festa alcoiana a nous temps. D’una banda, la possibilitat de modificar les dates dels festejos a petició del propi Casal de Sant Jordi; i d’altra, l’eliminació de barreres per a que la dona puga ser membre de ple dret en igualtat de condicions a les 28 filaes de la ciutat.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X