Noticies
L’Ajuntament inicia els tràmits per a construir la ciutat esportiva de l’Alcoyano al Fco. Laporta
18 - 03 - 2016

El C.D. Alcoyano ha cremat una nova etapa per a aconseguir la construcció de la seua ciutat esportiva. En esta fase ha col·laborat l’Ajuntament, que té previst destinar uns 650.000 euros per a començar el projecte, que seria ubicat al Poliesportiu Francisco Laporta. Precisament esta infraestructura esportiva també serà modernitzada amb uns 300.000 euros d’inversió.

+ info
Alcoi acull un debat al voltant de la figura de Sant Jordi amb especialistes de 3 religions
17 - 03 - 2016

La xerrada tindrà lloc el proper 31 de març a l’Àgora d’Alcoi i comptarà amb representants de les 3 principals religions monoteistes: el cristianisme, l’Islam i el judaisme. De fet, representants de les 3 confessions acudiran a la taula redona que moderarà la presentadora del programa de RNE ‘No és un dia qualsevol’, Pepa Bueno. L’objectiu és enriquir la perspectiva del sant que es té a Alcoi, hagut compte de que Sant Jordi és venerat per les 3 religions.

+ info
Guanyar Alcoi denuncia l’ús partidista de l’Àgora pel PSPV, que no va pagar actes electorals
17 - 03 - 2016

L’Ajuntament sòl cobrar un lloguer de 250 euros per utilitzar la sala, excloent activitats relacionades amb la solidaritat. Ara l’agrupació alcoiana de Guanyar ha denunciat en roda de premsa l’arbitrarietat amb que l’equip de govern cobra o no eixe lloguer en funció del que qualifiquen com amiguisme. 

+ info
Experts en càncer de tot el País Valencià es donen cita a Alcoi per a millorar la lluita contra la malaltia
17 - 03 - 2016

Alcoi polaritza durant les dos darreres jornades la investigació per a controlar, o al menys poder lluitar contra una de les principals lacres del segle XXI: el càncer en totes les seues afeccions. 

+ info
Els castells de l’Alcoià, El Comtat i la Foia integren la campanya ‘100 Castells’ de Costa Blanca
17 - 03 - 2016

Una iniciativa que naix del Patronat de Turisme Costa Blanca de la Diputació d’Alacant busca posar en valor les més de 200 fortaleses d’este tipus que existeixen a tota la província. Es farà mitjançant 5 rutes que seran difoses per les oficines turístiques de les 141 localitats alacantines, així com en fires turístiques. Una d’eixes rutes recorre la muntanya alacantina passant per castells com els ubicats a Benifallim, La Torre de les Maçanes, Alcoi, Onil, Cocentaina, Agres, Xixona, l’Orxa, Alcoleja, Almudaina, Planes, Balones o la Vall de Gallinera. 

+ info
Muro renúncia a recórrer a l’Audiència Nacional per a que Foment pague els danys per l’autovia
17 - 03 - 2016

Muro no acudirà a l’Audiència Nacional per a reclamar al Ministeri de Foment que pague els danys ocasionats als camins de la població per la construcció de l’autovia central. Així ho ha decidit el seu Ajuntament després de que Cocentaina, que tenia les destrosses més documentades, haja rebut una resposta negativa per part de l’alt tribunal.

+ info
L’Ajuntament d’Ibi crearà la IBIpèdia com a eina per a mantenir costums i tradicions locals
17 - 03 - 2016

L’Ajuntament d’Ibi s’ha fixat un objectiu per als propers anys en ares de mantenir les costums i tradicions de la població. Es tracta de la creació de la IBIpèdia, un compendi de tot allò que és típic de la vila joguetera i que vol recuperar-se i conservar-se. El format encara s’està estudiant i els actors implicats en la seua elaboració ja estan en marxa.

+ info
Esports
16 - 03 - 2016

El C.D. Alcoyano ha aconseguit una important victòria al Collao davant el Sabadell, que el manté en la lluita per entrar als llocs de playoff. Tot i que el marcador final ha sigut de 3-0, no ha sigut fins la segon part quan els de Palop han aconseguit obrir la llanda dels gols, a pesar de ser superiors durant tot el partit. Liberto, Alfaro i Luismi han sigut els autors dels gols que han posat en peu al Collao i deixen als blanc i blaus a només 3 punts del playoff abans d’enfrontar-se a l’Atlètic Balears.

 

+ info
Activitats pel Dia Mundial de la Dona en Ibi
16 - 03 - 2016

Les activitats pel Dia Mundial de la Dona encara estan duent-se a terme a Ibi, on este cap de setmana ha comptat amb diverses activitats en este sentit. La més destacable ha sigut la Marxa de la Dona, que ha congregat a desenes de dones a primera hora d’este diumenge per a compartir primer un esmorzar de germanor amb el que recuperar forces per a la marxa posterior. 

+ info
La ciutat d’Alcoi ha commemorat el Dia Mundial de l’Arbre amb una reforestació popular a la zona de Serelles.
16 - 03 - 2016

Este paratge va ser el principal damnificat de l’incendi de la Mariola al 2015, que va cremar més de 500 hectàrees d’esta zona d’elevat valor mediambiental situada dins del parc natural de la Serra de Mariola. Desenes de persones han participat en este acte que busca facilitar la regeneració de les espècies que van ser arrasades pel foc fa vora 4 anys. 

+ info
Modificació del PGOU de la localitat ibense per evitar que les parcel·les de menys de 10.000 m2 es pugui construir.
16 - 03 - 2016

L’Ajuntament d’Ibi ha decidit per unanimitat del seu plenari modificar el PGOU de la localitat per a evitar que a aquelles parcel•les de menys de 10.000 m2 es puga construir. Algunes de les zones de la població contaven amb la possibilitat de fer-ho sota criteris especials i en funció de l’especial tipologia d’algunes zones de la població. 

+ info
Novetats en el Trail Solidari Ciutat Alcoi
16 - 03 - 2016

Alcoi organitza des de fa anys el Trail Solidari, una prova esportiva que recorre els principals paratges naturals de la ciutat i al qual s’associen una sèrie d’activitats paral•leles a les que, des de hui, cal sumar altre més. L’organització de l’esdeveniment s’ha proposat fer millors als corredors a través d’una sèrie de consells que editaran en un llibret, on també estaran incloses mesures a adoptar per a cuidar l’entorn de la prova. 

+ info
La Línia Verda d Ibi obté bons resultats de funcionament.
16 - 03 - 2016

Ibi va llançar al 2014 la seua aplicació Línia Verda, que busca fer partícips als veïns del manteniment urbà de la seua població. Descarregant esta aplicació, qualsevol persona pot comunicar deficiències en qualsevol indret de la ciutat a l’Ajuntament, que en menys de 2 anys ha rebut 839 notificacions. 

+ info
Subestacions elèctriques de la Foia de Castalla
16 - 03 - 2016

La Comissió de Seguiment per  al instal•lació de les dos subestacions elèctriques que hauran de nodrir d’energia a la Foia de Castalla s’ha reunit esta setmana per a contrastar que els terminis marcats en la planificació es compleixen de totes totes. Segons s’estableix en eixa planificació, elaborada per l’empresa subministradora Iberdrola, les obres de la primera subestació han d’estar executades en el primer trimestre de 2018. 

+ info
Reunió d empresaris de la Foia de Castalla i centres d FP
16 - 03 - 2016

Els empresaris de La Foia de Castalla i un dels centres de referència en la formació de ma d’obra a esta sub-comarca han mantes una reunió amb la finalitat d’aconseguir una formació acorde a les necessitats de l’entorna laboral. La iniciativa afavoreix a les dos parts, degut a que les empreses poden nodrir-se de ma d’obra especialitzada que requereixen; i els estudiants d’una major probabilitat d’accedir al mercat laboral. 

+ info
Alcoi recicla vora 126 tones de material tèxtil destinat a la solidaritat i la sostenibilitat al 2015
16 - 03 - 2016

El servei de recollida de roba gastada ha recollit a Alcoi quasi 186 tones durant el passat any 2015. Peces tèxtils que són dedicades a dos menesters, amb els que poden ser reutilitzades: d’una banda, la solidaritat, per a donar roba a persones amb problemes econòmics; i per altra al reciclatge d’este material per a fer noves peces.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X