Noticies
El dèficit hídric de Castalla provoca que s’estudie cóm reduir extraccions a l’aqüífer de l’Espartosa
23 - 05 - 2016

L’aqüífer de l’Espartosa, que nodreix a Castalla d’aigua per al consum humà, registra un important dèficit d’entre 140.000 i 500.000 m3. Un dèficit que preocupa i molt a l’Ajuntament, pel que va a mesurar-se exactament la quantitat per a establir mètodes que permeten la recàrrega del pou, que també abasteix a Busot i Xixona.

+ info
Cocentaina acull la Xarxa de Dones Empresàries del Comtat per a enfortir el teixit empresarial
23 - 05 - 2016

El teixit empresarial femení de la comarca del Comtat s’aglutina des d’ara en la Xarxa de Dones Empresàries del Comtat, que ha sigut creada a Cocentaina. És una plataforma que interconnecta el món empresarial femení d’esta comarca amb la finalitat de enfortir-lo i de crear noves formes de col·laboració. A més, també s’ha presentat un programa d’ajudes per a nous negocis a la localitat durant este any.

+ info
Les empreses de La Foia hauran d’invertir per a evitar perdre producció pels micro talls elèctrics
20 - 05 - 2016

Els empresaris de La Foia de Castalla, que porten anys patint micro talls de subministrament elèctric a les seues empreses degut a la manca de potència, hauran d’invertir per a evitar perdre producció. A eixa conclusió ha arribat l’empresa subministradora després de mantenir una reunió amb els empresaris de la zona per a tractar de solucionar el problema fins que arribe l’esperada subestació elèctrica en 2018.

+ info
Ibi celebra la setmana de les diversitats funcionals per a facilitar la integració dels discapacitats
19 - 05 - 2016

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ibi ha llançat durant tota esta setmana una iniciativa encaminada a fer visibles els problemes als que s’enfronten aquelles persones que pateixen qualsevol minusvàlua, ja siga física o psíquica. Es tracta d’una sèrie d’activitats divulgatives per a fer conscient a la societat ibense de les traves que han d’afrontar estes persones.

+ info
Càritas recull vora 126 tones de roba gastada a Alcoi i crea 3 llocs de treball amb este servei
19 - 05 - 2016

L’ONG Càritas, una de les més actives en quant a la solidaritat es refereix, ha recaptat quasi 126 tones de roba gastada i residus tèxtils reutilitzables durant l’any 2015 a la ciutat d’Alcoi. Són dades que demostren una tendència a l’alça en este servei que va ser implantat fa escassament 3 anys a una ciutat en la que sempre ha brillat la solidaritat dels seus habitants.

+ info
Habitatge destina 450.000 € per a revaloritzar la Plaça de les Xiques i millorar la seua imatge a Alcoi
19 - 05 - 2016

Aproximadament 450.000 euros és la quantitat que la Conselleria d’Habitatge ha disposat per a recuperar i millorar l’entorn de la Plaça Les Xiques d’Alcoi. La majoria de les llars que integren esta ubicació són de titularitat autonòmica, i moltes d’elles, segons van denunciar el veïns, ni tan sols estan ubicades sobre el plànol.

+ info
19 - 05 - 2016
El PSPV anuncia a Alcoi que repetirà les llistes per la província i el PP inicia la precampanya
19 - 05 - 2016

A poc més d’un mes per a que es repetisquen les eleccions generals de desembre, els partits ja es troben de nou immersos en la precampanya electoral. D’una banda, el PSPV ha anunciat a Alcoi que repetirà les llistes dels darrers comicis per la província, mentre el PP ha subratllat el que considera ‘èxits’ per a atraure vots. Podem, EU i Compromís han reafirmat la seua aliança electoral i Ciutadans busca atraure el vot de centre a les comarques.

+ info
L’ASJ aprova canviar les dates de la Trilogia si cau entre setmana i la igualtat en l’accés a filaes
19 - 05 - 2016

L’Associació Sant Jordi, que organitza els Moros i Cristians d’Alcoi, ha donat llum verda a 2 temes importants i que obrin la Festa alcoiana a nous temps. D’una banda, la possibilitat de modificar les dates dels festejos a petició del propi Casal de Sant Jordi; i d’altra, l’eliminació de barreres per a que la dona puga ser membre de ple dret en igualtat de condicions a les 28 filaes de la ciutat.

+ info
Generalitat licita la redacció del projecte per a construir el nou col·legi Bracal de Muro en 2017
18 - 05 - 2016

La Generalitat Valenciana ha licitat la redacció del projecte per a construir, per fi, el nou col·legi Bracal de Muro després de 8 anys en que els seus alumnes han donat classe en barracons. Esta fase del projecte comptarà amb quasi 200.000 € de dotació i es preveu que les obres comencen a principis de 2017 per a donar resposta a esta necessitat de la població que ha provocat desenes de manifestacions.

+ info
Alcoi dona suport per primera vegada a la jornada contra l homofòbia amb una xerrada a l Àgora
17 - 05 - 2016

L’Ajuntament d’Alcoi dona suport per primera volta en la història a la jornada reivindicativa contra l’homofòbia i la transfòbia a la ciutat dels ponts. Es tracta d’un fet que ha aconseguit el col•lectiu LGTB MARIola, que recentment va ser creat per a donar visibilitat als integrants del col•lectiu de gays, lesbianes, transsexual i bisexuals de les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. 

+ info
17 - 05 - 2016
La Diputació d’Alacant commemora el Dia de la Família amb jocs per als més menuts
17 - 05 - 2016

El 15M no només és recordat pel moviment ciutadà que va iniciar un canvi en la concepció política de la societat després d’anys de crisi econòmica i eliminació de drets. També és la jornada en que es commemora el Dia Mundial de la Família, una celebració que este any ha estat més carregada de sorpreses que mai a la Diputació d’Alacant.

+ info
La Policia Local prestarà servei als barris gràcies a un increment de 8 nous agents en planter a Alcoi
17 - 05 - 2016

Alcoi compta des d'ahir amb un nou servei de seguretat: la Policia de barri. Es tracta d’una idea que ja prové de finals de l’estiu passat, quan el PP ho va proposar al plenari. A més, altres col•lectius com els comerciants també ho havien reclamat durant els darrers mesos, dins de la seua campanya per a reivindicar la re activació del Centre. 

+ info
Alcoi liderarà la industrialització inclusiva i la innovació dins de la xarxa de ciutats sostenibles
17 - 05 - 2016

La sostenibilitat és considerada a dia de hui una de les condicions ineludibles per a qualsevol mena de desenvolupament a tot el món. Alcoi porta mesos subratllant la importància d’este concepte per al futur, i de fet és considerada com una ciutat de referència en este sentit, referit a la indústria i la innovació. En estos sentits realitzarà els principals esforços la capital dels ponts.

+ info
Ibi viu un cap de setmana plegat d’activitats per a honrar a Sant Pasqual entre música i oci
17 - 05 - 2016

Ibi ha viscut un cap de setmana dedicat a honrar la figura d’un dels sants favorits de la població: Sant Pasqual. A ell se li atribueix el miracle de crear una font on hui s’ubica la seua ermita amb la que els ibenses del segle XVII van capejar la sequera. Música, jocs esportius i un esmorzar de germanor caracteritzen este jornada festiva a la vila joguetera.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X