Noticies
Diferents ens de les comarques recapten aliments i medicaments per als refugiats siris
11 - 04 - 2016

El drama que viuen milers de refugiats de guerra siris arrel del conflicte bèl•lic que es viu al seu país ha donat peu al que molts consideren una flagrant violació dels drets humans. El pacte entre la UE i Turquia per a deportar als refugiats que arriben sense papers a terres turques no ha fet sinó agravar la situació que es viu als camps de refugiats repartits pel sud d’Europa. 

+ info
Les supressions de substitucions deixen a Penàguila i Gorga sense servei sanitari bàsic 2 dies
11 - 04 - 2016

El malestar s’ha fet patent al sí del sector sanitari de la comarca del Comtat, que ja ha patit els primers tancaments de centres de salut de guàrdia a conseqüència de la decisió de la Gerència del Departament de Salut d’Alcoi de no cobrir les absències en Atenció Primària. 

+ info
La Direcció General de FP situa l’adaptació a les demandes de l’empresa com a eix de la formació
11 - 04 - 2016

Adaptar la FP a les necessitats del teixit industrial de la Foia de Castalla és una de les grans prioritats de tots els actors relacionats amb este sector econòmic fonamental a la zona. D’ací que Ibi haja rebut la visita de la Directora General de FP de la Generalitat, molt interessada en aconseguir este fet i en augmentar l’atractiu d’este vessant formativa per als alumnes.

+ info
Ajuntament y Alcoyano volen enllestir la nova ciutat esportiva este any invertint 675.000 euros
11 - 04 - 2016

El C.D. Alcoyano tindrà en el termini d’uns pocs anys la seua ciutat esportiva gràcies al suport de l’Ajuntament d’Alcoi. Les dos parts han presentat un projecte que es du a terme en sòl municipal amb una inversió que supera els 2 milions d’euros en 3 fases diferents. La primera d’elles, previsiblement, estarà finalitzada a finals del present any.

+ info
Les Festes d’Alcoi atrauran a turistes alemanys gràcies a un reportatge en la revista ECOS
08 - 04 - 2016

L’Ajuntament d’Alcoi inicia hui una ambiciosa campanya per a promocionar els Moros i Cristians més enllà de l’àrea d’influència de la ciutat. La prioritat és el Llevant, degut a la xifra de turistes que atrau i a la major tradició en quant a este tipus de festejos, però la campanya arribarà a bona part dels principals punts d’atenció de tota Espanya.

+ info
El Tribunal de Comptes arxiva la causa contra l’ex govern Sedano pels sobre costos del Calderón
07 - 04 - 2016

L’ex Alcalde d’Alcoi, Jordi Sedano, i altres regidors i personal municipal durant la seua època al front del Consistori alcoià han declarat davant el Tribunal de Comptes a Madrid. Ho han fet pels presumptes sobre costos de la reforma del Teatre Calderón, uns sobre costos pels que la instructora del cas no ha trobat indicis de males actuacions. Però han aparegut altres sobre costos per la construcció de 5 col·legis a Alcoi entre 2004 i 2011 valorats en quasi 5,5 milions d’euros.

+ info
Un documental recull la història dels primers industrials d’Ibi com a exemple per als actuals
07 - 04 - 2016

La història industrial d’Ibi data de principis del segle XX, moment en que la localitat va canviar de tendència productiva. En eixe fet van tindre a veure un bon grapat d’emprenedors de l’època que, aplicant les seues idees, van multiplicar el tamany de la seua població. Ara, un documental que es presenta este divendres recull la seua história.

+ info
Castalla demana a Generalitat convertir les seues vivendes tutelades en centre de majors
07 - 04 - 2016

L’Ajuntament de Castalla traslladarà a la Generalitat Valenciana una opció que ha decidit posar en marxa per a donar ús a una de les seues dotacions infrautilitzades. Es tracta de les vivendes tutelades que la pròpia administració regional té a la població, i que a dia de hui, segons denúncia el propi Alcalde Antonio Bernabeu, es troben infrautilitzades.

+ info
La Setmana Santa millora les xifres de visites turístiques a Alcoi, especialment d estrangers
07 - 04 - 2016

Les vacances de Setmana Santa han tingut bones xifres en quant a l’àmbit turístic a la ciutat d’Alcoi. Xifres exemplificades en un augment en tots els paràmetres relacionats amb esta vessant de l’economia, una de les que més es tracta d’incentivar a les localitats d’interior. 

+ info
Comerciants i Ajuntament xoquen de nou a Alcoi sota acusacions d inoperativitat en la gestió
07 - 04 - 2016

Els xocs entre els comerciants del centre d’Alcoi i l’Ajuntament continuen a pesar de que les dos parts han mostrat, inclús davant les càmeres de tvA, la voluntat de remar en una mateixa direcció.

+ info
Les comarques registren en dos dies vora 40 l/m2 de pluja que rescaten al camp de la sequera
07 - 04 - 2016

La pluja ha reaparegut durant les dos darreres jornades a les comarques de la muntanya alacantina per a maquillar el principi d’any més sec del que sòl ser habitual. 

+ info
II Caminada Solidària amb Mascotes
06 - 04 - 2016

La Societat Protectora d'Animals i Ambiental d'Ibi organitza per aquest diumenge, 10 d'abril, la segona edició de la Caminada Solidària amb mascotes, adreçada a totes les persones que tinguin un animal de companyia i vulguen compartir una jornada de passeig i gaudir d'una divertida jornada amb els seus animals.

+ info
Concert músiques del món al Teatre Principal
06 - 04 - 2016

Els departaments de música de l’IES Las Rozas 1 (Comunidad de Madrid) i de l’IES Andreu Sempere d’Alcoi organitzen, amb el patrocini d’Acción Magistral i la col•laboració de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alcoi, el concert Músicas del mundo/Músiques del món.

+ info
L’Ateneu s’endinsa per un mar de mites i llegendes
06 - 04 - 2016

La cita musical en honor a la Mare de Déu del Miracle contarà històries d’arreu del món a través de la música baix el títol Un viatge per la mar.

+ info
El XII Fòrum d’Ocupació de l’UPV busca que els llicenciats troben lloc de treball a les comarques
06 - 04 - 2016

El Campus d’Alcoi de la UPV acull els dies 7, 14 i 20 d’abril la 12 edició del Fòrum d’Ocupació, una iniciativa que vol posar en contacte als alumnes de l’ens educatiu amb el teixit empresarial de la muntanya alacantina. L’objectiu és que els estudiants resin llicenciats acaben treballant al lloc on viuen, un dels de major potencial industrial del País Valencià.

+ info
El Sant Jordiet protagonitza el Cartell de Festes d’Alcoi, que ja tenen la seua revista oficial
05 - 04 - 2016

Alcoi ha entrat en el seu mes màgic amb el descobriment del cartell anunciador dels Moros i Cristians i la presentació de la Revista de Festes. Un cap de setmana que enceta el cicle fester a la ciutat, anunciat per un cartell avantguardista que protagonitza el Sant Jordiet de 2016: Juan Anduix, en un obra aclamada dels germans Piñero.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X