Noticies
Diputació estudiarà incloure el projecte de l’Illa de Rodes d’Alcoi al seu Pla d’Obres 2017-2018
21 - 04 - 2016

L’Alcalde d’Alcoi, Toni Francés, ha estat hui reunit amb el President de la Diputació d’Alacant, Cèsar Sánchez, amb qui ha mantes una reunió de treball. Entre els principals temes en qüestió ha estat el del finançament de diversos projectes que el primer edil alcoià pensa dur endavant a la ciutat dels ponts durant la present legislatura. Molts d’elles tenen a veure, segons ha declarat el propi Francés, amb la creació de llocs de treball a la ciutat.

+ info
tvA ofereix per tercera edició consecutiva i en directe l Entrada de Festes d Alcoi a tot el País Valencià
21 - 04 - 2016

 tvA oferirà en directe i en una retransmissió que durarà al voltant de 9 hores les Entrades cristiana i mora d’Alcoi. Ho fara amb un ampli desplegament de fins a 6 càmeres, amb les que es cobriran els principals punts d’interès del recorregut de l’acte més espectacular dels festejos alcoians. A partir de les 10h l'Entrada Cristiana i la Mora a les 17h. 

+ info
Generalitat redueix un 42% el deute amb Alcoi durant 2015 fins als 2,4 milions d’euros
21 - 04 - 2016

La Generalitat Valenciana ha reduït durant l’any 2015 el seu deute acumulat amb la ciutat d’Alcoi, des dels 4,1 milions del 2014 fins als 2,1 del 2015. Xifres que suposen una reducció del deute del 42%, però encara queden pendents pagaments de diferents programes per a la Tercera Edat, del Teatre Calderón o de la Font Roja...

+ info
Les Festes en honor a la Mareta fan vibrar d’emoció i fervor a milers de contestans
21 - 04 - 2016

Cocentaina es troba immersa en les celebracions de les seues festes patronals en honor a la Mare de Déu del Miracle, popularment coneguda com la Mareta. El foc de les fogueres de la prèvia deixa pas a les processons dels trasllat i a la solemne de la vesprada, actes en els que els contestans fan gal·la de la seua devoció cap a la patrona de la vila comtal.

+ info
La UA elegeix les indústries d’Ibi com a exemple per a adaptar als seus alumnes al mercat laboral
20 - 04 - 2016

Més d’un centenar d’estudiants de la Universitat d’Alacant han visitat hui fins a 10 empreses de la localitat d’Ibi amb l’objectiu de conèixer de primera mà els indrets d’un dels principals polos industrials de la província. Apropar-los a la realitat del mercat laboral en una localitat de referència en l’àmbit industrial és el principal objectiu d’esta iniciativa.

+ info
El PP postula Polop Alt com a zona d’expansió industrial d’Alcoi dins del PGOU
19 - 04 - 2016

El PP d’Alcoi ha presentat una alternativa industrial per al projecte de PGOU que ha anunciat l’Ajuntament, i que substituiria a la zona de Pagos. Es tracta de reservar 2 milions de metres quadrats a Polop Alt, entre Alcoi i Banyeres, un projecte pel que porten treballant, afirmen, des de principis de la legislatura.

+ info
Firaibi es consolida com pol d’atracció comercial durant el cap de setmana a la vila joguetera
19 - 04 - 2016

Firaibi ha pres una part del casc urbà de la vila joguetera durant tot el cap de setmana amb l’objectiu de mostrar la gran varietat de productes i serveis que els comerciants ibenses posen a l’abast dels seus veïns. Es tracta de la segon edició d’este esdeveniment de caire comercial, que va camí de consolidar-se com a un dels de referència en este aspecte a la localitat.

+ info
Creu Roja Alcoi llança una iniciativa per a ajudar a trobar treball a persones amb pocs recursos
18 - 04 - 2016

La Creu Roja ha iniciat una nova iniciativa a la ciutat d’Alcoi, on instal•larà una oficina d’atenció a persones aturades amb pocs recursos. El personal de l’oficina, que prestarà el servei de forma totalment gratuïta, inclou psicòlegs per a ajudar a les persones que acudeixin, moltes de les quals travessen situacions complicades des de fa massa temps.

+ info
Els voluntaris de Camins de Ferradura extrauen matalassos del llit del riu Serpis entre Cocentaina i l Alqueria
18 - 04 - 2016

Un grapat de voluntaris de l’associació Camins de Ferradura ha dut a terme una neteja en el llit del riu Serpis en el tram que discorre entre Cocentaina i l’Alqueria d’Asnar. Ho ha fet davant la sospita de que en eixe tram existien residus tèxtils que entorpien la normal circulació de l’aigua, i efectivament així seu han trobat.  

+ info
Les modificacions cadastrals d’Hisenda obliguen a veïns de Muro a pagar 60 € per canvi en les llars
18 - 04 - 2016

Durant el darrer any, molts veïns de Muro han hagut de fer front a modificacions en els valors cadastrals de les seues propietats als tràmits corresponents per a canviar diferents condicions dels immobles.

+ info
El Consell llança un programa per a reduir l’atur que beneficiarà a 30.000 joves de les comarques
18 - 04 - 2016

La Generalitat Valenciana, a través de la seua Conselleria d’Economia Sostenible, ha posat en marxa el programa ‘Avalem Joves’, dedicat a alleugerar la situació d’atur que viu el 56% dels menors de 30 anys al País Valencià. Es tracta d’un pla elaborat de forma participativa amb tots els sectors productius i agents socials valencians que espera reduir la taxa d’atur juvenil. Només a les comarques centrals valencianes s’espera que es beneficien fins a 30.000 menors de 30 anys.

+ info
Alcoi redueix la criminalitat en un 7% al 2015 fins als nivells més baixos de la seua història
18 - 04 - 2016

La ciutat d’Alcoi ha registrat durant el 2015 el nivell més baix de criminalitat de totes les ciutats alacantines amb més de 50.000 habitants. Ho ha fet gràcies a una davallada del 7% en el nombre de delictes, a la que s’ha arribat gràcies al descens en totes les categories delictives i a la tasca desenvolupada pels cossos de seguretat presents a la ciutat.

+ info
Uns 1.200 efectius vetlaran per la seguretat en les Festes d’Alcoi, un 10% més que l’any passat
18 - 04 - 2016

El dispositiu de seguretat per als Moros i Cristians d’Alcoi ja està perfilat a falta d’una setmana per als festejos. En total seran 1.200 els efectius dels diferents cossos de seguretat i emergències els que vetlen pel correcte funcionament dels actes festers, una xifra que suposa un 10% dels efectius presents en l’edició del 2015.

+ info
Alcoi llança ‘Apego’, un programa per a millorar l’estructura familiar de parelles que esperen fills
15 - 04 - 2016

Engegar el correcte desenvolupament dels nadons alcoians és el principal objectiu del Programa Apego que l’Àrea de Benestar Social alcoiana posarà en marxa a partir de maig. Es tracta de xerrades i tallers dirigides a mares amb xiquets de pocs mesos i a aquelles embarassades, per tal de traslladar-los conceptes que els ajuden a reconèixer i solucionar els problemes dels seus nadons.

+ info
Diputació destina 600.000 € a ajudes per a la promoció de les festes locals a a província
14 - 04 - 2016

La promoció de les festes típiques de totes les poblacions alacantines rebran este any més suport per part de la Diputació d’Alacant. En concret seran 600.000 euros en dos línies d’ajuda diferents: una per als ajuntaments i altre per a les associacions sense ànim de lucre que organitzen els festejos, amb els quals es pretén desestacionalitzar l’oferta turística de la Costa Blanca. 

+ info
El CEEI acomiada a 5 treballadors en busca de una supervivència que garanteix l’IVACE
14 - 04 - 2016

La situació que travessa el CEEI d’Alcoi, tot i portar ja mesos agreujant-se, no arriba encara al seu final. La Conselleria d’Economia que dirigeix el murer Rafa Climent amb l’ajuda de l’alcoiana Júlia Company ja va anunciar que faria allò que estiguera a la seua mà per a evitar la seua desaparició. 

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X