Noticies
Una sentència dóna la raó a Ibi, que evitarà el pagament de 700.000 euros pel polígon Alfaç IV
12 - 09 - 2016

L’Ajuntament d’Ibi ha esquivat el pagament de vora 700.000 euros en concepte d’indemnització a una constructora pel polígon Alfaç IV. El cas estava pendent des del 2007 a causa de la demanda d’un propietari de terrenys. Ara, el Consistori pot utilitzar eixa quantitat per a urbanitzar el polígon i abastir la demanda de sòl, cosa que es farà per fases.

+ info
Més de 18.000 alumnes tornen hui a classe a les comarques en Infantil, Primària i Secundària
09 - 09 - 2016

Més de 18.000 alumnes han tornat hui a classe als centres educatius de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Ho fan al mateix temps en els nivells educatius d’Infantil, Primària i Secundària per a un curs que pot veure com es solucionen els problemes d’alguns dels centres més afectats, i també en un any en que es vota la implantació de la jornada contínua a 11 centres de la zona.

+ info
El mes d’agost escenifica la precarietat laboral a les comarques amb 371 aturats més que juliol
08 - 09 - 2016

El mes d’agost, tradicionalment roín per a la creació d’ocupació en una zona no turística com la muntanya alacantina, ha confirmat la seua fama. Fins a 371 persones augmenta la xifra d’aturats a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, en un mes que personifica les nefastes conseqüències de les reformes laborals, segons defenen els sindicats.

+ info
El tèxtil contractarà a tots els alumnes formats per a cobrir el proper relleu generacional
08 - 09 - 2016

Els alumnes que hagen decidit especialitzar-se en matèria tèxtil a les comarques estan d’enhorabona. Tot gràcies al compromís que ha adquirit la patronal del sector per a contractar a la totalitat d’alumnes que es formen en este sentit, degut a les necessitats del sector en quant al relleu de ma d’obra i a la major especialització necessària.

+ info
El joguet augmenta vendes en un 9% i aspira a tancar la millor campanya amb crisi econòmica
07 - 09 - 2016

El sector del joguet, que centra el 40% de la seua producció nacional en l’interior alacantí, recupera impuls en este 2016. Ho ha fet després de que les seues vendes augmenten un 9% al mercat intern en este 2016, pel que els jogueters esperen una bona campanya nadalenca, on concentren les seues vendes.

+ info
La reforma del Pont de Sant Jordi d’Alcoi queda deserta i obliga a augmentar la seua dotació
06 - 09 - 2016

El Pont de Sant Jordi, el més conegut de quants té la ciutat d’Alcoi, no serà reformat en els termes inicialment previstos. Els vora 200.000 euros pressupostats per l’Ajuntament no han atret a cap empresa, pel que el Consistori ha decidit augmentar el pressupost dels treballs en un 60%. Les obres no començaran en cap cas abans de que finalitze la reparació del Pont Fernando Reig.

+ info
Castalla clausura unes brillants Festes de Moros i Cristians entre trons i devoció a la patrona
06 - 09 - 2016

Castalla ha posat ja el punt i final als seus dies grans de Moros i Cristians després de 4 intenses jornades d’actes festius. Ho ha fet tornant la imatge de la seua patrona a l’ermita, no sense abans haver-li tributat un calorós homenatge en forma de flors durant la celebració de l’Ofrena.

+ info
01 - 09 - 2016
tvA emet en directe l’Entrada de Cocentaina per a les comarques i l’Alacantí este dissabte
12 - 08 - 2016
La Guàrdia Civil desmantella una residència il·legal de majors a Castalla i detén a 5 persones
12 - 08 - 2016

La Guàrdia Civil ha registrat un xalet rural a Castalla on presumptament es duia a terme el cuidat de persones majors de forma il·legal, sense permisos ni condicions adequades. Hi ha 5 detinguts, tots membres de la mateixa família i de nacionalitat anglesa, acusats de presumptes delictes d’estafa, intrusisme laboral, delinqüència organitzada i contra la salut.

+ info
Els veïns de les comarques poden pagar l’IBI de forma anticipada fins al 3 d’octubre per SUMA
11 - 08 - 2016

Fa escassament dos setmanes que SUMA, l’organisme tributari encarregat de recaptar les taxes municipals en les localitats alacantines ha encetat el període de pagament avançat per a dos de les principals taxes. Són l’IBI i l’IAE, dos dels principals impostos que gestiona l’ens i que omplin les arques dels consistoris. Els veïns tenen diferents mètodes de pagament amb els que fer més còmoda esta tasca, tant per a les seues butxaques com per a l’administració.

+ info
Foment tanca el Pont Fernando Reig després d’un nou cruixit i sense informar l’Ajuntament
10 - 08 - 2016

El pont Fernando Reig ha tornat a ser clausurat a Alcoi degut a que els tècnics que treballen en la seua reforma han tornat a detectar sorolls i moviments. Un fet que els ha impulsat a demanar de nou el tancament del trànsit, a pesar del malestar de l’equip de govern, que desconeixia esta situació. Ara els tècnics substituiran el tirant defectuós i durant endavant un nou estudi per a avaluar els possibles riscos que registra una de les principals infraestructures de la ciutat.

+ info
Ibi commemora la Festa del Salvador a colp de campanes, música i un refrigeri popular
09 - 08 - 2016

Un mes abans de l’arribada dels dies grans amb els Moros i Cristians, Ibi ha commemorat esta cap de setmana altra de les seues tradicions, en este cas referida al seu patró, El Salvador. Una jornada carregada de sentiment dels ibenses cap a una figura molt volguda a la localitat, i que s’ha desenvolupat entre actes religiosos, refrigeris populars i música.

+ info
‘Alcoi al dia’ llava la cara a la ciutat amb 30 actuacions i obres aprofitant la temporada estival
08 - 08 - 2016

Més de 30 localitzacions urbanes de la ciutat d’Alcoi estan patint treballs de manteniment durant els mesos de l’estiu. Es tracta del programa de manteniment urbà ‘Alcoi al dia’, amb el que l’Ajuntament vol millorar la imatge de la ciutat. L’eix d’este any són els ponts i el clavegueram, sense deixar de costat altres treballs que ascendeixen a vora 2 milions d’euros.

+ info
Ibi rebrà 190.000 euros per a desenvolupar dos projectes educatius amb fons comunitaris
05 - 08 - 2016

La lluita contra l’acaçament escolar és una de les principals línies d’actuació per a la Regidoria d’Educació d’Ibi, i de fet ha rebut inclús premis per esta tasca. Ara, l’Oficina Ibi Europa ha aconseguit finançament per a dos projectes educatius: un per a lluitar contra el bullying i altre per a formar a alumnes d’FP en reforestacions. Entre els dos sumen vora 190.000 euros.

+ info
Foment descarta danys en els tirants i reobri el trànsit al pont Fernando Reig d’Alcoi
04 - 08 - 2016

Els tècnics del Ministeri de Foment Han dut a terme tasques de comprovació en l’estat del pont Fernando Reig d’Alcoi, el més gran de la ciutat. El passat dijous, un soroll i una sacsejada van fer pensar als operaris que un tirant estava cedint, cosa que s’ha mostrat errònia. El trànsit ha sigut reobert i amb ell torna la normalitat relativa a la circulació a Alcoi.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X