Noticies
El PP recupera vots en unes eleccions generals més participatives que la mitjana a les comarques
28 - 06 - 2016

El PP ha resultat guanyador de les eleccions també a les comarques interiors d’Alacant, sent la única força que guanya vots. Alcoi i Muro resisteixen amb Podem com a força més votada en uns comicis que deixen 2 diputades i una senadora elegides per les comarques, que superen la mitjana de participació estatal.

+ info
Més infraestructures i menys burocràcia són l’eix dels polígons de qualitat que volen les patronals
28 - 06 - 2016

Les patronals de les comarques centrals valencianes i els ajuntaments d’esta zona han presentat un esborrany d’allò necessari per a començar a crear àrees industrials de qualitat. En concret serien 300.000 euros per a dotar de personal a l’ens que treballaria per a millorar les infraestructures dels polígons, un fet al que caldria afegir una eliminació de burocràcia i beneficis fiscals per a empreses, que haurien de ser sostenibles.

+ info
L Ajuntament d Onil busca implantar més activitats amb el nou model de gestió per al Museu de la Nina
27 - 06 - 2016

El Museu de la Nina d’Onil, la principal infraestructura museística de la població i un dels seus millors atractius turístics, es troba en plena fase de canvi de funcionament, tal i com ve informant tvA.

+ info
Ateval encarrega un estudi per a avaluar i detectar carències i camps d’expansió per al tèxtil
27 - 06 - 2016

La patronal del sector tèxtil, Ateval, ha encarregat un estudi a la Universitat de València amb l’objectiu de fer un diagnòstic de la seua situació una vegada passat el pitjor de la crisi.

+ info
Juan José Olcina resulta elegit President de l’ASJ i seguirà la mateixa línia que el seu predecessor
27 - 06 - 2016

L’Associació Sant Jordi, encarregada d’organitzar els Moros i Cristians d’Alcoi, ja té nou president i nova junta directiva després de que en l’anterior assemblea Carlos Aracil s’acomiadara del càrrec.

+ info
Els treballs per a recuperar la zona 2 del cementeri d Ibi inclouen la construcció de 200 nínxols
27 - 06 - 2016

Una important zona de cementeri de la vila d’Ibi es troba en estat ruïnós, després de que blocs sencers començaren a enfonsar-se ja en 2010. Des de llavors, l’Ajuntament ha dut a terme actuacions orientades a reposar els blocs malaurats, que culminen ara amb la construcció e 200 nous nínxols en la primera fase de les obres que han d’acabar amb este problema.

+ info
La muntanya alacantina es prepara per a un estiu d’alt risc d’incendis però amb més efectius
27 - 06 - 2016

Les condicions de sequera que envolten el resin estrenat estiu han provocat un increment dels mitjans de prevenció als espais naturals per part de la Generalitat. A tota la província hi haurà més de 850 efectius que vigilaran els punts de més valor natural, i a ells es sumaran grups de voluntaris que aporten les diferents poblacions. Ells seran els principals encarregats de traslladar els consells als usuaris dels espais naturals.

+ info
Ibi acull la multitudinària contrarellotge del Campionat d’Espanya de Ciclisme
27 - 06 - 2016

Ibi ha encetat els tres dies de competició dins del Campionat d’Espanya de Ciclisme que acullen les comarques de la muntanya alacantina fins el dissabte. Ho ha fet amb la modalitat de contrarellotge, en la que ha participat el ciclista ibense Rubén Plaza, que ha acaba sext en una prova que s’ha emportat Ion Izaguirre.

+ info
Els Bombers de les comarques denuncien la manca de personal i de relleu generacional
24 - 06 - 2016

A les comarques interiors d’Alacant existeixen dos parcs de bombers que no poden prestar un servei idoni a la zona per manca d’efectius i de relleu generacional. És un fet que els bombers d’Ibi i Cocentaina porten anys denunciant davant la passivitat del Consorci Provincial de Bombers. A més, la situació empitjorarà més amb les jubilacions dels propers anys, de les que només sen cobrirà una quarta part.

+ info
Puig i Oltra exigeixen a Montoro 450 milions per a afrontar pagaments de Generalitat des d’Alcoi
23 - 06 - 2016

Ximo Puig i Mònica Oltra han llançat des d’Alcoi una enèrgica protesta dirigida al Ministre d’Hisenda, Cristòbal Montoro, respecte al finançament que arriba al País Valencià. Un finançament que consideren injust, i més quant l’any passat la Generalitat havia rebut 3.000 milions d’euros per només 536 en este any. Un fet que impedirà que el Consell pague proveïdors i alguns serveis públics.

+ info
Els partits visiten les comarques amb primeres espases en busca del vot indecís per al 26J
23 - 06 - 2016

Les forces polítiques que concorren a les eleccions generals del proper 26 de juny rematen la campanya electoral també a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. I ho fan amb primeres espases per a aconseguir el vot dels indecisos, amb figures com Alfredo Pérez Rubalcaba, del PSOE, o Mònica Oltra, per A la Valenciana, que han estat a la ciutat d’Alcoi.

+ info
El pagament avançat i la sostenibilitat premien a 50.000 rebuts amb beneficis fiscals a Alcoi
22 - 06 - 2016

Durant l’any 2015, fins a 50.000 rebuts s’han beneficiat d’avantatges fiscals a la ciutat d’Alcoi. Amb esta mesura es tracta de premiar una doble vessant: per un costat, el pagament per anticipat dels rebuts de gestió municipal, i per altre les bonificacions fiscals per a conceptes lligats amb la sostenibilitat. L’Ajuntament preveu continuar amb esta tasca en 2016.

+ info
La divisió comarcal de Generalitat manté a Biar, Canyada, Beneixama i Camp de Mirra al Vinalopó
22 - 06 - 2016

Generalitat ha publicat el nou mapa de comarques del País Valencià, en el que manté a poblacions com Biar, Beneixama, Camp de Mirra o La Canyada adherides al Vinalopó. Un fet que ha provocat les queixes del l’Institut d’Estudis de les Valls de la Mariola, que consideren que estos pobles haurien de formar part de l’Alcoià sota criteris històrics i culturals.

+ info
L’Autovia Central desvia clients del comerç alcoià des de la Foia cap a Alacant i Elx
20 - 06 - 2016

Un informe de la Conselleria d’Economia Sostenible revela els efectes de l’Autovia Central en el comerç alcoià, que ha vist minvada la seua quantitat de clients provinents de la Foia de Castalla. Clients que acudeixen a Alacant o Elx per les facilitats de transport que estableix la infraestructura, i fet pel que Ibi, Castalla i Onil han sigut incloses en esta zona comercial al nou Pla d’Acció Comercial de la Generalitat, en detriment d’Alcoi.

+ info
Alcoi entra en les Col·lectivitats Tèxtils Europees buscant crear sinèrgies de suport al sector
20 - 06 - 2016

Alcoi és ja membre de les Col·lectivitats Tèxtils Europees, un ens creat al 1991 per a posar en marxa sinèrgies entre localitats que tenen en el tèxtil un dels seus pilars econòmics. El potencial d’Alcoi en este sentit ha permès la seua entrada en l’ens per unanimitat, i ara la ciutat buscat finançament europeu a través d’ell per a reflotar un sector molt afectat per la crisi econòmica.

+ info
AIJU desenvolupa mini videojocs per a detectar casos d’acaçament escolar al centre i a internet
17 - 06 - 2016

L’Institut Tecnològic del Joguet, AIJU, ha desenvolupat 4 mini jocs per a detectar possibles patrons de conducta relacionats amb l’acaçament escolar. Hui comencen a ser aplicats al Col·legi Sant Roc d'Alcoi, on mitjançant tests de sensibilitat pretenen localitzat tant potencials assetjadors com assetjats. I tot prestant especial atenció a l’ús que se li dona a internet.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X