Noticies
Les obres al casc antic a Ibi finalitzaran la setmana que ve
24 - 11 - 2017
Tirisiti anuncia el Nadal Alcoià i programa 189 funcions per a arribar als 25.000 espectadors
23 - 11 - 2017

Alcoi dona la benvinguda, com cada any quan s’apropen les dates nadalenques, a un dels seus personatges més volguts. Es tracta de Tirisiti, una titella que representa un Betlem amb tints costumistes alcoians que cada any atrau a uns 24.000 espectadors, tant infantils com adults. Enguany la campanya avarca del 29 de novembre al 5 de gener amb 189 funcions i aspira a superar la xifra d’espectadors de l’any passat.

+ info
La Diputació redactarà el projecte per renovar la xarxa de aigua potable al barri Sant Jaume a Ibi
23 - 11 - 2017
Ibi presenta de nou el projecte de reforma del centre urbà per a accedir al finançament europeu
22 - 11 - 2017

Ibi presentarà per tercera vegada el seu projecte de reforma del casc antic com a bandera de la seua estratègia urbana futura, amb la finalitat d’aconseguir finançament europeu. L’Ajuntament ha millorat les parts menys valorades en les dos anteriors ocasions per a aconseguir finançar la meitat dels 4 milions que necessiten. En qualsevol cas, els treballs es duran a terme amb l’única diferència del temps que tarden.

+ info
Setze comerços s’acullen a les ajudes per a obrir comerços i retornar vida al casc antic d’Alcoi
22 - 11 - 2017

Setze són les peticions d’ajudes per a reobrir o rehabilitar locals comercials al centre d’Alcoi que ha registrat l’Ajuntament. És la primera vegada que l’administració alcoiana dota ajudes en aquest sentit, després del tancament de comerços patit durant la crisi. L’objectiu no és altre que donar vida al centre i recuperar l’activitat comercial i l’atractiu de la zona en temps anteriors.

+ info
22 - 11 - 2017
18 persones finalitzen el taller Comença a exportar a Ibi
22 - 11 - 2017
Un servei de bus a petició dels pobles menuts del Comtat tractarà d’acabar amb el seu aïllament
21 - 11 - 2017

Les mesures contra el despoblament a les àrees rurals valencianes que està llançant la Generalitat inclouen un servei de transport que tractarà d’acabar en l’aïllament que pateixen diverses localitats del Comtat. Seran els propis ajuntaments de les poblacions afectades les que podran demanar la posada en marxa de línies que faciliten l’accés als serveis bàsics als habitants d’aquests nuclis.

+ info
Alcoi acull per primera vegada jornades sobre els cuidats pal·liatius per als malalts terminals
21 - 11 - 2017

Els cuidats pal·liatius són un tema tabú en la societat actual, i no obstant, cada dia estan més presents. Un fet que ha detonat la convocatòria de les primeres jornades sobre cuidats pal·liatius que acull Alcoi els dies 24 i 25 de novembre. Per als convocants, es tracta d’un tema rellevant del que cap persona pot alienar-se.

+ info
Ibi rep 76.000 euros per a polítiques de foment a la ocupació
20 - 11 - 2017
Les comarques es mobilitzen per a reivindicar un finançament just amb la manifestació de València
20 - 11 - 2017

Primeres figures de la política valenciana han cridat de nou a Alcoi a participar en la manifestació per un finançament just del dissabte 18 a València. Aquesta situació, afirmen, llastra la vida de tots els valencians, pel que és necessari canviar el model de finançament per a fer-lo més equitatiu.

+ info
Ibi exporta el seu model de prevenció i inclusió als centres educatius en un congrés a Barcelona
20 - 11 - 2017

Una delegació de l’Ajuntament d’Ibi participa al llarg d’aquest cap de setmana en un congrés internacional a Barcelona, al que han sigut convidats degut a l’èxit en temes com la integració o la prevenció als seus centres escolars. El Programa TEI, que s’aplica a la vila joguetera, i que ha rebut premis nacionals, és un dels elements que Ibi exportarà a nivell internacional en l’esdeveniment.

+ info
Ja es poden votar les propostes per als Pressupostos Participatius 2018
20 - 11 - 2017
Rafael Serraalta Alcade de Ibi visita Crearplast
20 - 11 - 2017
Alcoi s’acull al Pla Edificant per a escometre treballs de millora als 9 centres educatius públics
17 - 11 - 2017

Alcoi buscarà el finançament del Pla Edificant per a millorar l’estat dels seus 9 centres educatius de titularitat pública. La novetat estreba en que seran els propis centres els que podran avaluar en què es necessiten les inversions, demandes que canalitzarà l’Ajuntament. La prioritat inversora del pla són els centres amb barracons, pel que el Bracal de Muro i el Rico Sapena de Castalla podrien millorar la seua situació.

+ info
La Fira de Tots Sants fidelitza al 25% dels vora 506.000 assistents que l’han visitada enguany
17 - 11 - 2017

La Fira de Tots Sants va rebre quasi 506.000 visitants en la present edició, segons revelen les dades del sistema de seguiment telefònic utilitzat pel Consistori. Però més important encara és la xifra de fidelitat dels assistents, ja que un 24% d’ells va repetir en diferents jornades. Fets que apunten a bones xifres de vendes que encara es recopilen.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X