Noticies
Ibi llança el programa Tutoria Entre Iguals com a instrument preventiu de l’acaçament escolar
13 - 06 - 2016

Ibi ha llançat la segon edició del seu programa ‘Tutoria Entre Iguals’, un iniciativa premiada a nivell nacional i que busca prevenir l’acaçament escolar. Amb este pla, els alumnes més majors ajuden a integrar-se als més menuts en el seu centre escolar, al temps que milloren les seues aptituds socials i aprenen a gestionar responsabilitats.

+ info
Rafa Climent ofereix suport al Consorci de les Comarques Centrals per a dotar-lo de personal
13 - 06 - 2016

El Consorci de les Comarques Centrals, que engloba a diverses localitats de l’interior d’Alacant, podrà començar a dotar-se de personal amb el que aplicar les seues polítiques de dinamització econòmica i vertebració territorial. Ho farà gràcies al suport de la Conselleria d’Economia Sostenible que dirigeix el murer Rafa Climent, amb ajudes per a la contractació de personal especialista en estos àmbits.

+ info
Els socialistes es comprometen a invertir 5,4 milions en transformar el llit del Serpis a Alcoi
10 - 06 - 2016

El llit del riu Serpis al seu pas per Alcoi serà reformat, tal i com es ve reivindicant des de l’Ajuntament des de fa anys. Serà així si els socialistes guanyen les properes eleccions generals del 26J, una promesa llançada hui a la ciutat dels ponts per dos dels seus candidats al Congrés, que han encetat hui la campanya a Alcoi.

+ info
Les nines d’Onil busquen suports per aconseguir la primera denominació d’origen no agrícola
09 - 06 - 2016

Els jogueters d’Onil tracten de que les seues nines siguen reconegudes sota una denominació d’origen que els done un factor diferencial a l’hora d’eixir al mercat a base de disseny, qualitat i artesania. Un fet per al que tracten de sumar suports, entre ells polítics, en la que seria la primera denominació d’origen no agrícola a tota Espanya.

+ info
Alcoi proposa al Consorci utilitzar la planta de Vaersa per a reciclar podes i residus d’ecoparcs
09 - 06 - 2016

Alcoi ha proposat un nou ús per a la planta de tractament de residus que està ubicada a la zona de Sant Benet, i que des de fa 5 anys està inutilitzada. La proposta consisteix en canviar el seu ús per a tractar restes de poda i reciclar residus provinents de l’ecoparc, però no orgànics. Esta finalitat evitaria molèsties als veïns i no exigiria de grans inversions.

+ info
Tibi i l’IVACE busquen enllestir el polígon Maigmó per a atraure indústria a final d’any
08 - 06 - 2016

L’Institut Valencia de la Competitivitat Empresarial, IVACE, ha encetat el procés per a portar indústria al polígon Maigmó de Tibi, una superfície que porta anys urbanitzada però no adaptada per a la instal·lació d’empreses. La primera fase consisteix en reposar elements del subministrament robats durant els anys d’abandonament de la superfície per a ubicar indústria a partir de finals d’any.

+ info
Un foc arrasa 20 hectàrees de bosc i matolls i obliga a desallotjar Alcocer per precaució
07 - 06 - 2016

El foc ha tornat a protagonitzar part de l’actualitat del cap de setmana a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, amb un incendi que ha cremat 20 hectàrees de bosc i matolls. Però la pitjor conseqüència ha sigut el desallotjament de la localitat d’Alcocer de Planes pel risc de que les flames arribaren al casc urbà, cosa que finalment no ha ocorregut.

+ info
La Mostra de Teatre d’Alcoi tanca portes amb un nombrós públic i més presència de professionals
07 - 06 - 2016

Èxit, tant de públic com de iniciatives que naixen d’ella. Eixa és la conclusió a la que han arribat els organitzadors de la XXVI Mostra de Teatre Ciutat d’Alcoi després de 6 dies en que els que 30 representacions han fet vibrar al públic. Però la part important és que els programadors teatrals de tota Espanya han pres nota dels espectacles representats, fent de la Mostra tot un aparador per a companyies i actors.

+ info
El grups municipals d’Alcoi es donen una treva per a negociar en quins termes aprovar el PGE
06 - 06 - 2016

La votació del PGOU d’Alcoi al plenari municipal ha sigut retardada sense data fins que els grups municipals arriben a un acord que facilite la seua aprovació. Tot després de setmanes d’enfrontaments entre els partits per la falta d’acord en temes de capital importància per a la ciutat que ara es debaten en reunions entre tots els partits.

+ info
Ibi acull el II Congrés de Malalties Rares amb l’atenció posada en reclamar més investigació
06 - 06 - 2016

Les malalties rares són les protagonistes del congrés que es celebra durant la jornada de hui divendres i ahir dijous a Ibi. Professionals, malalts i familiars de tot Espanya es donen cita durant dos jornades a la vila joguetera. Allí es tracta de donar visibilitat a unes patologies que no tenen ni origen, ni evolució, ni cura segura, considerant que només fent-les visibles es podrà incrementar la investigació que ajude a tractar-les.

+ info
El conseller Marzà visita la Mostra de Teatre d’Alcoi per a donar-li repercussió nacional
03 - 06 - 2016

La Mostra de Teatre d’Alcoi tanca demà la seua edició número 26 després d’una setmana en la que les representacions d’obres i la creació de sinèrgies entre programadors i companyies ha estat a l’ordre del dia. A més, la mostra ha rebut el suport de la Conselleria de Cultura de la Generalitat de la mà del seu conseller, Vicent Marzà, que ha mostrat la seua intenció de fer-la créixer amb ressò nacional.

+ info
La Colònia Aviació podria albergar el quarter de la Guàrdia Civil a Alcoi si Defensa la urbanitza
02 - 06 - 2016

Alcoi traslladarà al Ministeri de Defensa la possibilitat de traslladar el quarter de la Guàrdia Civil a la Colònia Aviació. Una opció llançada al plenari per Ciutadans i que passa per que Defensa urbanitze la Colònia Aviació abans del trasllat, que per altra banda alliberaria espai per a reformar la Plaça Al-Azrac que inclou l’Ajuntament en l’estratègia DUSI.

+ info
La Fiscalia obri juí a Sedano i el seu govern pels presumptes sobre costos del Teatre Calderón
02 - 06 - 2016

L’ex Alcalde d’Alcoi, Jordi Sedano, i 6 regidors del seu equip de govern de fa 2 legislatures declararan de nou davant el Tribunal de Comptes pels presumptes sobre costos del Teatre Calderón. Un fet derivat de l’apel·lació de la Fiscalia al considerar que podria haver irregularitat comptables.

+ info
Onil investigarà presumptes irregularitats al adjudicar el Museu de la Nina a mans privades
01 - 06 - 2016

El plenari d’Onil ha aprovat per unanimitat investigar presumptes irregularitats en l’adjudicació del Museu de la Nina colivenc que gestiona una empresa privada. L’Ajuntament baralla dos opcions per a retornar el procés a la forma en que deuria haver-se dut a terme fa 5 anys, entre les que cobra força la de convocar un concurs públic.

+ info
Onil reuneix a vora cent violoncel·listes amb la segon edició del fòrum sobre este instrument
31 - 05 - 2016

Desenes de violoncel·listes provinents de tota la província d’Alacant i les que la envolten s’han citat este cap de setmana a Onil. Tot per a assistir al II fòrum d’este instrument, que porta camí de convertir-se en una cita ineludible per als amants del violoncel, i que ha acabat amb un concert multitudinari a la Casa de Cultura.

+ info
L’Asil Sant Joaquim d’Ibi rep 161.000 euros de subvenció del Consell amb mes i mig de retràs
31 - 05 - 2016

Vora dos mesos ha costat que la Generalitat Valenciana faça front al pagament dels 161.000 euros de deute que mantenia amb l’Asil Sant Joaquim d’Ibi. Un fet que llastra la tasca d’un centre que ha tingut als seus treballadors sense cobrar durant este període, així com a diversos proveïdors. No obstant, este mateix matí ha arribat el pagament que permetrà el seu normal funcionament.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X