Noticies
Camilo Sesto rep la Medalla d’Or d’Alcoi entre mostres de devoció de fans alcoians i forans
22 - 11 - 2016

Camilo Sesto ja és Fill Predilecte i Medalla d’Or de la ciutat que el va veure nàixer, Alcoi, fa ara 70 anys. Tot en el marc d’una celebració que ha atret a la capital dels ponts a centenars de fans de l’artista vinguts de tot el món. Un fet que ha acabat emocionant a un Camilo que ha promès més visites a la ciutat.

+ info
Centenars de persones recorren el camí entre Tibi i Onil per a honrar al Nostre Senyor Robat
22 - 11 - 2016

Centenars de persones han participat en la XVII Romeria del Nostre Senyor Robat, que travessa la Foia de Castalla des de Tibi fins a Onil. Un acte que enceta els festejos que esta darrera localitat celebra per a honrar la desaparició i troballa de la sagrada forma encara hui incorrupta allà per l’any 1824.

+ info
La burocràcia dilata la posada en funcionament del Centre de Malalts Mentals d’Alcoi fins a 2017
21 - 11 - 2016

El Centre de Malalts Mentals Barranquet de Soler d’Alcoi no obrirà portes abans de final d’any, com va anunciar la consellera Mònica Oltra. Les obres encara no han pogut ser recepcionades mentre l’Ajuntament d’Alcoi ha tret ja a exposició pública la cessió de l’immoble a Benestar Social, que té reservats 400.000 euros per a equipar-lo.

+ info
Camilo Sesto es dona un bany de masses a Alcoi abans de ser reconegut com a Fill Predilecte
18 - 11 - 2016

Alcoi ha viscut hui una jornada diferent i marcada pel sentiment d’estima cap a un dels seus artistes més reconeguts a tot el món. És Camilo Sesto, que a banda de l’homenatge institucional al Teatre Calderón, també s’ha donat un bany de masses durant la seua visita al Consistori.

+ info
Uns 150 comerços alcoians convoquen la segon edició del ‘Black Friday’ per a augmentar vendes
18 - 11 - 2016

El comerç d’Alcoi busca formes de revitalitzar les compres, especialment ara que s’apropa el Nadal. Ho farà el divendres 25 amb la segon edició del ‘Black Friday’, en el que participen 150 comerços amb ofertes especials. D’altra banda, este divendres està prevista la lectura del Tirant lo Blanc, obra capital de la llengua valenciana, al Pare Vitòria des de les 17h.

+ info
Ibi enceta l’intercanvi d’iniciatives contra la desforestació junt a 3 ciutats de països europeus
17 - 11 - 2016

Representants educatius de 3 països europeus estan de visita a Ibi per a intercanviar models educatius en ares de la sostenibilitat mediambiental i contra la desertificació. Tot dins d’una de les branques del programa europeu Urbact, que facilitarà encontres entre representants de vàries ciutats europees pioneres en diferents àmbits i amb la finalitat de millorar la societat actual.

+ info
Hisenda retorna l’IBI als veïns de la urbanització Terol i evitarà que Tibi recapte 200.000 € a l’any
17 - 11 - 2016

La llei de sòl vigent ha causat que SUMA, l’ens de recaptació provincial, torne les quantitats de l’IBI als vora mil veïns de la Urbanització Terol de Tibi. Veïns que es mostren satisfets degut a que no tenien serveis urbans a pesar de pagar les taxes. Amb esta modificació, l’Ajuntament de Tibi deixarà d’ingressar uns 200.000 euros a l’any en concepte de taxes.

+ info
Una confusió de regidores per part d’Educació retarda la unificació del Bosco a Cocentaina
16 - 11 - 2016

La licitació de les obres que han d’acabar amb la separació actual que pateixen els 2 edificis del col·legis Bosco de Cocentaina haurà d’esperar. A pesar d’estar anunciada per Educació, el propi personal del departament a València van confondre els noms de diferents regidores, pel que el centre contestà començarà a unificar-se en l’estiu de 2017.

+ info
Els bombers de la muntanya acusen a Diputació de mentir amb les renovacions de planter
15 - 11 - 2016

Les 30 noves places que Diputació obrirà per a rejovenir el cos de bombers a la província en 2017 no van destinades a tal efecte. Així ho afirmen els bombers dels parcs de Cocentaina i Ibi, argumentant que eixes places van destinades a fer fixes a efectius interins. Si Diputació no fa cas de les seues reivindicacions en ares d'un millor servei públic, anuncien mobilitzacions.

+ info
L’Invattur convoca una jornada de màrqueting turístic per a dinamitzar el sector a l’interior
15 - 11 - 2016

L’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques, Invattur, celebra una jornada centrada en la innovació turística mitjançant el màrqueting i la comunicació a la ciutat d’Alcoi. Serà el proper dilluns a l’institut Batoi, dins d’una iniciativa que subratlla la creixent importància de les comarques interiors per al sector turístic provincial.

+ info
Més de 60 empreses de les comarques reben un homenatge per la seua trajectòria a Alcoi
14 - 11 - 2016

Els diferents actors socials de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla han retut homenatge als empresaris de l’interior alacantí amb un acte a Alcoi. Ho han fet en un acte que ha comptat amb representació institucional i en el que s’ha subratllat la importància de la seguretat en el treball, especialment en la indústria.

+ info
Alcoi acollirà la propera setmana el IV Congrés de Nutrició Esportiva que organitza la UA
14 - 11 - 2016

Desenes de nutricionistes, esportistes i amants de la barreja entre esport i menjar acudiran la propera setmana a l’Àgora d’Alcoi per a assistir al IV Congrés de Nutrició Espotiva que celebra la UA. La importància de menjar adequadament per a optimitzar la pràctica esportiva és l’eix d’este congrés que tindrà lloc els dies 18 i 19 de novembre.

+ info
Serveis Públics podarà centenars d’exemplars d’arbres a Ibi per a evitar la caiguda de branques
11 - 11 - 2016

Ibi modificarà l’aspecte d’algunes de les seus principals vies amb una poda d’arbres que afectarà a centenars d’exemplars. L’Avinguda Joan Carles I serà el principal escenari d’estos treballs, executats degut al gran tamany dels arbres i el perill de caiguda de branques. Duraran 2 setmanes i costaran poc més de 18.000 euros.

+ info
Empresaris de La Foia reclamen saber el preu de l’electricitat que crearà la subestació de Castalla
10 - 11 - 2016

L’empresariat de la Foia de Castalla necessita saber les condicions amb que accedirà a l’energia elèctrica que genere la subestació de Bastà que es conclourà al 2018. Hi han informacions que apunten a un preu per damunt d’altres ubicacions, un fet que consideren perjudicial per a la zona i pel que reclamen informació a Generalitat.

+ info
AIJU presenta la guia de joguets per al Nadal amb més integració i menys estereotips socials
10 - 11 - 2016

Els reis Mags i el Pare Noel compten ja amb una ajuda bàsica per a detectar quins són els joguets més adequats per als xiquets amb l’edició número 26 de la Guia AIJU. A més d’un extens anàlisi de cada joguet, la guia ha detectat amb el seu estudi de camp que els joguets són cada vegada menys estereotipants i més propensos a la integració.

+ info
L’Alcoià i El Comtat perden un 5% d’indústries des de 2012 però guanyen empreses de serveis
09 - 11 - 2016

La xifra d’indústries s’ha vist reduïda en torn al 5% des del 2012 fins a 2015 a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Són dades que revela l’INE i que escenifiquen les conseqüències de la crisi econòmica, que està facilitant també un canvi de model que propícia la creació d’indústries del sector serveis. Este tipus de mercantils s’han vist incrementades en un 5% en el mateix període de temps.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X