Noticies
Ibi acull la 15a Edició dels Premis de la Joventut
19 - 10 - 2016

El Teatre Rio d'Ibi acollirà divendres que ve, 28 d'octubre, la 15a edició dels Premis Provincials de la Joventut "Top Creation", organitzats per la Diputació d'Alacant i que enguany es celebren en la vila joguetera.

 

 

 

+ info
Una guia recull tota la informació d’Alcoidemà, el pla que ha de transformar la ciutat amb 5 eixos
19 - 10 - 2016

Una guia resin editada i sense cost per a l’Ajuntament recull tota la informació del pla Alcoidemà, que ha de transformar la ciutat en base a 5 punts. Alguns d’ells estan ja en marxa i els altres cremen etapes per a fer-ho, però el que vol el Consistori és que tots siguen referència, i sostenibles.

+ info
El IV Aplec de la Mariola reuneix a més de 1.500 persones a Ibi sota l’anàlisi de les migracions
18 - 10 - 2016

Més de 1.500 persones han participat en este cap de setmana en la IV edició de l’Aplec de la Mariola. Un esdeveniment que este any ha versat sobre com les migracions contribueixen a conformar el caràcter d’un determinat poble. I tot entre exposicions, xerrades i música en directe durant tot el cap de setmana.

+ info
Alcoi negocia amb el Consell una millor ubicació per als bombers forestals de la Font Roja
18 - 10 - 2016

Les bridades d’emergència, el cos de més ràpida acció en cas d’incendi forestal, té presència a Alcoi, però no en les millors condicions. És per això pel que l’Ajuntament i la Generalitat tracten de donar solució al problema tractant d’habilitar una nova seu per als efectius que evite que hagen de passar la nit a Onil, cosa que llastra la seua capacitat de resposta.

+ info
Costa Blanca activarà una ruta turística per l’interior que orbitarà sobre les comarques
17 - 10 - 2016

El patronat turístic Costa Blanca té previst reforçar la seua aposta pel turisme d’interior amb una guia dels principals atractius de la zona. Hui ha traslladat eixa idea als integrants de l’Associació de Turisme d’Interior, que precisament ha inaugurat la seua nova seu a la ciutat d’Alcoi.

+ info
Guanyar denúncia documents erronis al PGOU i proposa un nou plec per a la brossa a Alcoi
17 - 10 - 2016

El PGOU d’Alcoi, que es troba en fase d’exposició pública, té informes i plànols erronis, segons Guanyar. És per això pel que reivindiquen que comence de nou el procés d’exposició per a evitar el que consideren una enganyifa als veïns. A més, esta agrupació ha fet una proposta a l’equip de govern per a modificar el plec de la contracta de la brossa, prorrogada des de fa anys, i que permetria estalviar despeses.

+ info
Alcoi acull el II Fòrum de Mercats Municipals on es crearà la Xarxa de Mercats del País Valencià
14 - 10 - 2016

Fins a 150 mercats provinents de tot el País Valencià es donen cita el proper dilluns a la ciutat d’Alcoi en la segona edició del Fòrum de Mercats Municipals. Un esdeveniment en el que tractaran de posar en comú els millors mètodes de gestió per a fer-los rendibles, i que valdrà per a crear la gènesi de la Xarxa de Mercats Municipals del País Valencià.

+ info
La contestana Pepa Prats encapçala l’única candidatura a presidir la UNDEF des d’octubre
13 - 10 - 2016

Pepa Prats, la presidenta de la Junta de Festes de Cocentaina, és a dia de hui l’única candidata a presidir la Unió Nacional d’Entitats Festeres. Un organisme que té la seua seu precisament a la vila comtal, i que aglutina fins a 73 entitats de Moros i Cristians repartides per tota Espanya. Prats seria la primera dona en ostentar el càrrec si és elegida, i presumiblement ho serà, el proper 23 d’octubre.

+ info
Les comarques celebren el 9 d’Octubre amb un sense fi d’activitats culturals i tradicionals
11 - 10 - 2016

La festivitat del 9 d’Octubre ha omplert d’actes en honor a la identitat, la cultura i les tradicions valencianes a totes les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Alcoi ha viscut la primera entrega dels Premis 9 d’Octubre, mentre a Ibi s’ha llegit un manifest en defensa de la cultura valenciana i a la resta de poblacions la germanor i l’escenificació de la tradició popular han pres els carrers.

+ info
Foment aplaça a última hora el desdoblament del trànsit al carrer Alacant d’Alcoi per la pluja
11 - 10 - 2016

L’apertura del carrer Alacant d’Alcoi com a via de doble sentit per a descongestionar el trànsit arrel del tancament del pont Fernando Reig finalment no s’ha dut a terme pel moment. Foment afirma que la previsió de pluges per a esta setmana els impedeix dur a terme els treballs de pintura vial per al canvi de direcció, treballs que encara no tenen data.

+ info
Les contractacions de la indústria en setembre trauen a 307 parats de l’atur a les comarques
10 - 10 - 2016

Les dades de l’atur en el passat mes de setembre han deixat bona sensació a les comarques interiors d’Alacant. 307 persones han deixat les llistes de l’atur durant este mes, moltes d’elles contractades cara a la campanya del joguet com a un dels sectors industrials amb més importància a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

+ info
Ibi signa un conveni que reafirma la seua aposta per la conservació dels seus espais naturals
10 - 10 - 2016

L’Ajuntament d’Ibi i l’IES Fra Ignacio Barrachina han signat un conveni en ares de millorar la conservació dels seus espais naturals. En este cas, el conveni facilitarà que els 15 alumnes d’FP en l’especialitat mediambiental duguen a terme les seues pràctiques al paratge de Torretes. Una iniciativa que es suma al multitudinari voluntariat mediambiental ibense.

+ info
El moviment veïnal compleix quatre dècades de justícia social als barris de la ciutat d’Alcoi
07 - 10 - 2016

L’associacionisme veïnal als diferents barris de la ciutat d’Alcoi compleix quatre dècades d’existència en una població que ha fet d’este fenomen una de les seues senyes d’identitat al llarg de la història. Per a commemorar-ho, les pròpies associacions de veïns i l’Ajuntament han programat xerrades, una mostra fotogràfica i visites guiades als barris alcoians.

+ info
II Jornada per l Impuls del sector agrari a l Alcoià-Comtat
06 - 10 - 2016

Aquest esdeveniment tindrà lloc a L'Orxa el proper 15 d'octubre, a l'auditori municipal. 

+ info
AEFA reconeix la trajectòria d’una empresa alcoiana en la XXI edició dels seus premis a Ibi
06 - 10 - 2016

AEFA, l’associació de l’empresa familiar a la província d’Alacant, ha entregat a Ibi els seus XXI guardons anuals. Amb ells, pretén reconèixer la trajectòria, la capacitat innovadora i el creixement que han mostrat fins a 3 empreses alacantines durant el 2016. Entre les companyies premiades està Erum, nascuda a Alcoi i que encara hui opera des de la ciutat dels ponts.

+ info
Alcoi es queda a un pas dels fons europeus per a iniciar el nou model de ciutat amb el pla DUSI
06 - 10 - 2016

Alcoi ha quedat finalment fora dels fons europeus inclosos dins del Programa DUSI de desenvolupament urbà sostenible integrat, que podrien haver aportat a la ciutat vora 20 milions per a modernitzar-la. Este fet pot retardar alguns dels projectes municipals, encara que des de l’Ajuntament es presentaran a més convocatòries i estan disposats a dur-los endavant amb fons comunitaris o sense ells.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X