Noticies
Ibi aprova el seu Pla Local de Prevenció d Incendis Forestals
19 - 12 - 2016

El Pla Local de Prevenció d'Incendis Forestals de l'Ajuntament d'Ibi ha estat aprovat en el Ple Ordinari del consistori local celebrat aquest mes de desembre per unanimitat. Les accions del pla seran desenvolupades directament des de la Regidoria de Medi Ambient.


+ info
Lliurament de premis del XXIII concurs de betlems nadal 2016 Muro
19 - 12 - 2016

El dimecres dia 14 de desembre, al Centre Cultural Polivalent, es va reunir el jurat del Concurs de Betlems de Nadal 2016, després d’haver fet la visita pels sis betlems que s'hi havia presentat.

+ info
El temporal deixa fins a 400 l/m2, carreteres tallades i alumnes sense classe a les comarques
19 - 12 - 2016

La pluja s’ha instal·lat a les comarques interiors de la província d’Alacant, on s’han superat, en alguns casos, els 400 l/m2. Una situació que remetrà en unes però que ha deixat conseqüències en forma d’enderrocaments de ribes, tancament de carreteres i de col·legis. La part bona és que aqüífers, rius i pantans han millorat ostensiblement la seua situació.

+ info
Alcoi recuperarà la normalitat amb la legionel·la i reobrirà les fonts urbanes rebaixant la cloració
19 - 12 - 2016

Alcoi reduirà paulatinament el nivell de clor en la seua xarxa d’aigües potables, equiparant-lo a la resta de ciutats espanyoles. Un fet que permetrà la re apertura de les fonts públiques gracies a que el protocol aplicat als darrers anys contra la legionel·la a la ciutat ha permès la reducció dels riscos.

+ info
Generalitat estudiarà la possibilitat de crear l’Institut Tecnològic de la Cosmètica a Alcoi
19 - 12 - 2016

El Consell estudiarà la possibilitat de crear un nou institut tecnològic, en este cas per a la cosmètica, a la ciutat d’Alcoi. Es tracta d’una esmena de Ciutadans als pressupostos de la Generalitat que arriba just quan la ciutat ret homenatge a un dels seus empresaris cosmètics més destacats: Jesús Vidal.

+ info
Més de 300 propostes escèniques concorren a la XVII de la Mostra de Teatre Ciutat d’Alcoi
16 - 12 - 2016

La XXVII Mostra de Teatre Ciutat d’Alcoi ja té dates definitives, entre el 27 de maig i el 2 d’octubre, i també cartell. Un cartell que serà la imatge d’un certamen que ja ha rebut unes 300 propostes expositives sobre les que l’organització treballarà.

+ info
El Consell desestima Alcoi com a seu del CdT i destinarà 3 milions a construir-lo en Morella
15 - 12 - 2016

Alcoi no acollirà finalment les instal·lacions del CdT que la Generalitat té previst construir per a dinamitzar l’interior valencià. Es tracta d’una de les esmenes als pressupostos presentada pel PP que ha sigut rebutjada per la Comissió d’Hisenda de les Corts. El projecte, com estava previst inicialment, anirà a parar a Morella.

+ info
PSPV i EPO signen un pacte que garanteix la governabilitat a Onil per a la resta de legislatura
15 - 12 - 2016

PSPV i Equip per Onil han signat un acord de govern que permetrà gestionar l’Ajuntament de la població amb estabilitat. Un acord que arriba al mateix temps que una petició de la resta de partits colivencs per a analitzar els pressupostos, prorrogats des del 2015, sota sospites de presumptes irregularitats.

+ info
Canvi d ubicació dels actes de les Festes d Hivern si hi ha pluja
14 - 12 - 2016

Degut a les previsions climatològiques que s'esperen per aquest cap de setmana, desde la Regidoria de Festes i Tradicions de l'Ajuntament d'Ibi s'informa que hi hauràn canvis en la celebració dels actes del programa de les Festes d'Hivern en cas de pluja, ja que des de l'Agència Estatal de Meteorologia s'informa que estan previstes pluges intenses a la localitat durant el divendres, dissabte i diumenge.

+ info
Vicente Juan García tanca la temporada imposant-se en The Ancient Khmer Path de Cambodja
14 - 12 - 2016

Una nova victòria del corredor espanyol que tanca un gran any en el més alt del pòdium en la cursa de Global Limits de 6 etapes i 220km.

+ info
Generalitat autoritza la rehabilitació dels xalets de la Font Roja per un valor de 258.000 euros
14 - 12 - 2016

La Conselleria de Medi Ambient ha donat el seu vist i plau al projecte de reforma dels xalets de a Font Roja. Amb un cost de 258.000 euros, els treballs preveuen l’eliminació de 2 dels 5 xalets per a rehabilitar els 3 restants, que tindran usos artesanals i socials.

+ info
El bon temps possibilita un gran colofó final per a la primera edició del Mercat del Nadal a Alcoi
13 - 12 - 2016

El Mercat del Nadal d’Alcoi, que este any s’ha posat en marxa per primera vegada, ha resultat tot un èxit. Un fet possible gràcies a que el bon temps ha acompanyat les jornades del cap de setmana, pel que milers d’alcoians s’han passat per la seua extensa oferta comercial, gastronòmica i d’oci.

+ info
La Guàrdia Civil arresta a 3 persones a Ibi sota sospites de traficar amb drogues a la comarca
13 - 12 - 2016

La Guàrdia Civil ha detingut a 3 persones en el transcurs d’una operació contra el tràfic de drogues desenvolupada a Ibi. L’espectacularitat de les actuacions de la Benemèrita ha sorprès als veïns de l’Avinguda de la Pau i el carrer Ravalet, on s’han dut a terme les actuacions.

+ info
El PP presenta vàries esmenes als pressupostos de la Generalitat referides a les comarques
12 - 12 - 2016

Els pressupostos de la Generalitat Valenciana per al 2017 ja estan en tràmit parlamentari i esperant esmenes de l’oposició. El principal partit contrari al govern de PSPV, Compromís i Podem, el PP, n’ha presentat diverses referides a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

+ info
Tibi recupera part del seu patrimoni eclesiàstic i demanda ajuda per a evitar que caiga l’ermita
12 - 12 - 2016

Tibi ha rehabilitat part del seu patrimoni monumental i històric gràcies als treballs duts a terme en part de l’església i alguns del seus documents i pintures de més valor. Ara, l’Ajuntament busca fons amb els que consolidar l’ermita de la patrona abans de que acabe reduïda a runes.

+ info
Economia potenciarà la instal·lació d’energies renovables als llars i indústries valencianes
09 - 12 - 2016

El País Valencià es convertirà amb l’entrada en vigor dels pressupostos de 2017 en la primera regió espanyola que llança ajudes per a la instal·lació d’energies renovables, tant en llars com en empreses. Es tracta d’un nou gir cap a la sostenibilitat que ha enllestit la Conselleria d’Economia Sostenible i que ha sigut hui presentada a Castalla.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X