Noticies
Alcoi inverteix 1,8 milions en obres en 2016 però sense executar cap dels seus grans projectes
04 - 01 - 2017

1,8 milions és la quantitat que l’Ajuntament d’Alcoi ha destinat durant el 2016 a treballs de manteniment urbà. La majoria s’han dedicat a la reforma de diferents carrers i voreres, i també a la millora del clavegueram. Però hi ha treballs anunciats per l’equip de govern que encara no s’han executat, com la reforma d’Entença o les rotondes al Collao i Cotes Baixes.

+ info
El 49723 deixa 28 milions d’euros a Alcoi amb 70 cupons del primer sorteig de l’any de la ONCE
03 - 01 - 2017

L’any nou ha començat amb bon peu per a 70 famílies de la ciutat d’Alcoi, que han resultat agraciades amb el primer premi del Sorteig de l’ONCE en la jornada de Cap d’Any. Cadascun dels 70 bitllets premiats rebrà 400.000 euros, que sumen un total de 28 milions d’euros per a començar 2017 a la ciutat dels ponts.

+ info
Ibi clausura les seues Festes d’Hivern de 2016 amb un participatiu Ball del Virrei
03 - 01 - 2017

Ibi ha donat ja per clausurades les seues Festes d’Hivern en este 2016 amb la celebració del segon i darrer Ball del Virrei. Un esdeveniment que suposa una manifestació de la cultura i tradicions d’esta població, que a més ha comptat amb una major participació que en edicions anteriors.

+ info
Alcoi aposta per la difusió del Nadal a internet i programa canvis per a promocionar-se a Fitur
02 - 01 - 2017

El Nadal alcoià comptarà durant els dies 4 i 5 de gener amb vora 40 experts en viatges que difondran els atractius d’esta festivitat per tota la xarxa per a augmentar la seua promoció. A banda, la ciutat prepara un calendari amb tots els seus esdeveniments per a atraure turistes al que s’afegirà un catàleg d’establiments hotelers i hostalers.

+ info
Ibi enllestirà en 2017 la Casa del Reis Mags com a reclam únic en el món per a la Vall del Joguet
02 - 01 - 2017

Ibi tindrà a finals del proper 2017 una de les principals infraestructures turístiques que programava l’Ajuntament per a dinamitzar la població com a destinació turística. Es tracta de la Casa dels Reis Mags, per a equipar la qual ja s’han aconseguit els suports tant de la Generalitat com de la Diputació d’Alacant.

+ info
Els jogueters afronten la recta final del Nadal amb expectatives positives de venda
30 - 12 - 2016

El sector jogueter espera bones xifres en este campanya nadalenca, on fan la major part del negoci pertanyent a l’any en curs. A més, compten amb el suport del Govern central que hui els ha traslladat el seu delegat al País Valencià, en forma d’un major control de les falsificacions que els afecten.

+ info
Ximo Puig reconeix el Tirisiti com a part bàsica d’un Nadal Valencià amb gran càrrega alcoiana
29 - 12 - 2016

El Betlem de Tirisiti ha rebut una visita fora d’allò habitual estos dies: la del President de la Generalitat Valenciana Ximo Puig, que ha reconegut el seu valor i el de la tradició nadalenca alcoiana com a part bàsica del Nadal valencià. Per a Puig, Tirisiti ja és Patrimoni de la Humanitat a pesar de no tindre el títol.

+ info
Els Enfarinats prenen el poder a Ibi i revolucionen la població amb farina, ous i coets
29 - 12 - 2016

Farina, ous i coets borratxos, però sobre tot humor, molt d’humor. Són les armes amb les que els Enfarinats conquereixen hui el poder durant tota la jornada a Ibi i la converteixen en una població única durant cada 28 de desembre. Hui també ha començat altra de les tradicions úniques de la població, com és el Ball del Virrei.

+ info
Unes multitudinàries Pastoretes inicien el cicle de la Trilogia dels Reis Mags a Alcoi
28 - 12 - 2016

Les Pastoretes han ocupat ja el centre de la ciutat d’Alcoi per a mostrar el seu homenatge al Jesuset amb música i balls tradicionals de la ciutat. Es tracta del primer acte de la Trilogia nadalenca alcoiana, que tindrà continuïtat amb el Ban Reial i la Cavalcada dels propers 4 i 5 de gener.

+ info
L’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla es preparen per a començar el Nadal
27 - 12 - 2016

Les taules de bona part de les llars de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla s’omplin en estes dates d’ambient nadalenc. Un fet inseparable del bon menjar i el bon beure que carateritzen estos dies. tvA s’ha pegat una volta per a veure com preparen a les comarques la Nit Bona i el Nadal.

+ info
El temporal obliga a suspendre 20 funcions del Tirisiti i redueix 2.000 espectadors dels col·legis
27 - 12 - 2016

Tirisiti ha sigut este any menys visitat que en edicions anteriors com a conseqüència de les pluges que han obligat a suspendre viatges dels escolars valencians. Però les previsions indiquen que la campanya per a tots els públics tindrà bones dades d’afluència, a més d’un tint solidari.

+ info
La sort esquiva a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla tot i l’augment de vendes de loteria
23 - 12 - 2016

La sort no s’ha aliat amb les poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla en el sorteig extraordinari de Nadal. Cap dels principals premis ha arribat fins a les poblacions interiors d’Alacant i únicament la pedrea ha repartit un poc d’alegria en esta nova edició del sorteig més esperat de l’any.

+ info
El Comtat avalua els efectes del temporal i valora demanar la declaració de zona catastròfica
22 - 12 - 2016

L’Alcoià i El Comtat comptabilitzen encara els efectes del temporal d’aigua que ha batut rècords de precipitació a la zona. Els béns per al camp i els aqüífers han sigut quantiosos, mentre que els talls de carreteres ja han sigut solventats, i els escolars del Comtat han tornat a classe. Tot i això, es valora cursar la petició de zona catastròfica.

+ info
L’Associació Sant Jordi i les filaes pagaran la llicència d’armes per a mantenir l’Alardo a Alcoi
22 - 12 - 2016

L’obligació d’obtenir el permís d’armes d’avantcàrrega per als festers que participen en els alardos de les diferents poblacions a les comarques no tindrà cap cost per als festers alcoians. Tot gràcies que l’ASJ i les pròpies filaes sufragaran els 60 euros que costa el document gràcies a les subvencions que reben. L’objectiu és que, baix cap concepte, es deslluisca l’Alardo.

+ info
La CHX es nega a dragar els fangs per a recuperar la capacitat del pantà de Beniarrés
21 - 12 - 2016

La Confederació Hidrogràfica del Xúquer no drenarà els pantans de Beniarrés ni Tibi, al menys no a curt termini. Una situació llargament reivindicada per estes poblacions amb la finalitat de millorar la qualitat de les aigües dels embassaments i aprofitar al màxim la seua capacitat. Part dels fangs que alberguen són contaminants i provenen de l’època en la que els residus industrials no es depuraven.

+ info
La pluja modifica el programa però no impedeix que Ibi encete les seues Festes d’Hivern
20 - 12 - 2016

Ibi ha dut a terme este cap de setmana les primeres activitats pertanyents a les seus Feftes d’Hivern. En uns dies marcats per les pluges, la immensa majoria d’actes han hagut de traslladar-se a llocs tancats, un fet que no ha impedit que cap de les activitats tinguera lloc.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X