Noticies
Alcoi prepara un projecte per a consolidar la vessant del carrer Alacant i reobrir-la al trànsit
26 - 01 - 2017

El temporal que han patit les comarques de la muntanya alacantina durant els darrers dies ha provocat la solsida del mur que sustenta l’aparcament del Camps d’Alcoi de la UPV. Un fet que ha provocat que l’Ajuntament treballe contra rellotge per a elaborar un projecte de consolidació de la vessant que permitisca la seua re apertura al trànsit, que està afectant a la resta de la ciutat.

+ info
Formadors professionals apropen l’accés al món laboral des de l’FP amb 20 xerrades a Alcoi
25 - 01 - 2017

La Formació Professional és un dels àmbits educatius que més ha crescut amb la crisi econòmica. Tot i que les condicions del mercat laboral no són les òptimes, l’institut alcoià Cotes Baixes celebra unes jornades per a apropar formació i empresa amb la finalitat de millorar les possibilitats dels estudiants d’FP a l’hora d’accedir a mercat laboralun treball.

+ info
L’Alcoià, El Comtat i la Foia busquen recuperar la normalitat després de 5 dies de temporal
24 - 01 - 2017

El primer temporal de l’any ha deixat xifres de precipitació d’entre 150  i 200 l/m2 a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, tant d’aigua com de neu, durant els darrers 5 dies. Pluges que s’acumulen amb les de desembre i que han provocat quantioses destrosses en forma de caiguda d’arbres, solsides de murs i edificis i contaminacions de l’aigua potable.

+ info
Les comarques tornen de Fitur amb la promoció interior com a bandera de Costa Blanca
24 - 01 - 2017

La fira turística més important del món, Fitur, ha tancat portes ja a Madrid amb una intensa presència de les comarques interiors d’Alacant. Les poblacions d’esta zona tindran una elevada càrrega en la dinamització del turisme provincial, degut a la intenció de Costa Blanca de promocionar les destinacions d’interior.

+ info
Castalla i Onil mostren patrimoni i turisme inclusiu respectivament a Fitur
23 - 01 - 2017

La tercera jornada de la major fira turística del món, Fitur, que es celebra fins al diumenge a Madrid, continua ambesta nova edició en la seua vessant per a professionals. Les comarques de l'Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla mantenen a este esdeveniment una intensa presència per a fer del turisme un sector econòmic potent a l'interior d'Alacant. Precisament esta és una de les principals línies promocionals del patronat de turisme Costa Blanca a Fitur.

+ info
Foment substituirà tots els tirants del Fernando Reig a Alcoi invertint 7,2 milions en any i mig
23 - 01 - 2017

El pont de Fernando Reig d’Alcoi registra més danys dels inicialment detectats: molts dels seus tirants tenen diferents graus de degradació i Foment ha decidit substituir-los tots. Un fet que mantindrà la infraestructura tancada durant aproximadament any i mig més, i que requerirà de 7,2 milions més d’inversió que sumar als 2,3 ja invertits.

+ info
El Nadal alcoià multiplica per 5 el seu poder d’atracció de visitants i bat tots els seus registres
17 - 01 - 2017

El Nadal Alcoià ha superat totes les expectatives d’assistència als diferents actes de la Trilogia. Alguns d’ells han multiplicat fins a 5 voltes l’assistència d’anteriors ocasions, gràcies en part a la campanya de promoció del Nadal de la ciutat per a aconseguir en el futur la declaració de Patrimoni de la Humanitat.

+ info
L’onada de fred que s’aveïna baixarà el mercuri a baix zero i activa el dispositiu contra nevades
17 - 01 - 2017

Les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla es preparen per a la primera onada de fred de l’hivern. Entre dimarts i diumenge s’esperen mínimes que poden arribar als -4 graus i màximes que no passaran dels 4 o 5 graus durant tota la setmana. Entre dijous i diumenge podrien produir-se nevades.

+ info
Alcoi testa un bus 100% elèctric i estudia canviar la flota del transport urbà a este model
16 - 01 - 2017

L’empresa concessionària del transport públic a Alcoi ha de renovar properament part de la flota de busos a la ciutat per contracte. Un fet que ha provocat que l’ajuntament menege peça per a fer del transport públic alcoià un mitjà més sostenible amb autobusos elèctrics. Un d’ells està a prova a la ciutat per a veure la seua utilitat.

+ info
Ibi plantejarà al Consell la conversió de la zona d’oci en guarderia pública i àrea de coworking
16 - 01 - 2017

Ibi platejarà a la Generalitat i a no massa tardar la possibilitat de reconvertir la zona d’oci que existeix als polígons de la localitat, i que es troba tancada, en guarderia i àrea de coworking per als joves. Una iniciativa que busca finançament per a ser enllestida quant abans i aportar a la creació de polígons de qualitat que finança el Consell.

+ info
La Mancomunitat convoca la V Biennal d’Arts Plàstiques per a portar la cultura a les comarques
13 - 01 - 2017

La Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat ha presentat la V Biennal d’Arts Plàstiques que convoca l’ens supracomarcal. A ella estan convidats tots aquells artistes plàstics, independentment del seu lloc de naixement, residència o suport de les obres, per a integrar una mostra que recorrerà les 12 localitats incloses en la iniciativa. El guanyador exposarà també de forma individual a Alcoi, Muro i Villena.

+ info
Guanyar permet l’aprovació del pressupost a Alcoi en acceptar el PSPV vàries propostes seues
12 - 01 - 2017

L’Ajuntament d’Alcoi ha aconseguit aprovar a la primera els pressupostos municipals per al 2017, que sumen 55 milions d’euros. Tot gràcies a la inclusió de part de les propostes de Guanyar en el document, com la creació d’una empresa pública o de tallers d’ocupació. Només el PP ha votat en contra de la proposta, mentre C’s i Compromís s’han abstingut.

+ info
La Española presenta l’informe que faltava per a reprendre la tramitació d’Alcoinnova a La Canal
12 - 01 - 2017

L’estudi d’impacte ambiental, el document que restava per a que l’ATE Alcoinnova continue la seua tramitació, ja està en mans de l’Ajuntament d’Alcoi. Ara, s’obri un període d’exposició pública de 30 dies abans de que la documentació arribe a la Conselleria de Medi Ambient, que tindrà la darrera paraula sobre la instal·lació d’este controvertit projecte.

+ info
Muro presenta una nova edició de la Fireta de Sant Antoni amb vora 120 expositors
11 - 01 - 2017

Entre el 20 i el 22 de gener, Muro acull una nova edició de la Fireta de Sant Antoni, que comptarà amb uns 120 expositors. Este esdeveniment es celebra des del 1738 i compta amb una completa programació cultural i d’oci ja des d’una setmana abans. Tot per a una tradició que dona un impuls al comerç de la localitat.

+ info
Diputació accelera els treballs de reparació de camins danyats per les pluges al Comtat
10 - 01 - 2017

Els efectes del darrer temporal de pluges a l’interior alacantí encara es deixen veure, especialment a la comarca del Comtat. Una zona que ha rebut hui la visita dels representants de Diputació per a comprovar l’estat dels treballs amb els que es tracten de recuperar carreteres i barrancs.

+ info
Ibi entrega els seus reconeixements anuals durant una gal·la institucional que ompli el Teatre Rio
10 - 01 - 2017

Ibi ha entregat ja, com sòl ser habitual cada 6 de gener, els seus guardons anuals corresponents a l’any 2016. Uns premis que reconeixen la tasca social de persones i associacions locals i comarcals, però també l’esforç dels estudiants de la població per a millorar la seua formació.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X