Noticies
El Consell desestima Alcoi com a seu del CdT i destinarà 3 milions a construir-lo en Morella
15 - 12 - 2016

Alcoi no acollirà finalment les instal·lacions del CdT que la Generalitat té previst construir per a dinamitzar l’interior valencià. Es tracta d’una de les esmenes als pressupostos presentada pel PP que ha sigut rebutjada per la Comissió d’Hisenda de les Corts. El projecte, com estava previst inicialment, anirà a parar a Morella.

+ info
PSPV i EPO signen un pacte que garanteix la governabilitat a Onil per a la resta de legislatura
15 - 12 - 2016

PSPV i Equip per Onil han signat un acord de govern que permetrà gestionar l’Ajuntament de la població amb estabilitat. Un acord que arriba al mateix temps que una petició de la resta de partits colivencs per a analitzar els pressupostos, prorrogats des del 2015, sota sospites de presumptes irregularitats.

+ info
Canvi d ubicació dels actes de les Festes d Hivern si hi ha pluja
14 - 12 - 2016

Degut a les previsions climatològiques que s'esperen per aquest cap de setmana, desde la Regidoria de Festes i Tradicions de l'Ajuntament d'Ibi s'informa que hi hauràn canvis en la celebració dels actes del programa de les Festes d'Hivern en cas de pluja, ja que des de l'Agència Estatal de Meteorologia s'informa que estan previstes pluges intenses a la localitat durant el divendres, dissabte i diumenge.

+ info
Vicente Juan García tanca la temporada imposant-se en The Ancient Khmer Path de Cambodja
14 - 12 - 2016

Una nova victòria del corredor espanyol que tanca un gran any en el més alt del pòdium en la cursa de Global Limits de 6 etapes i 220km.

+ info
Generalitat autoritza la rehabilitació dels xalets de la Font Roja per un valor de 258.000 euros
14 - 12 - 2016

La Conselleria de Medi Ambient ha donat el seu vist i plau al projecte de reforma dels xalets de a Font Roja. Amb un cost de 258.000 euros, els treballs preveuen l’eliminació de 2 dels 5 xalets per a rehabilitar els 3 restants, que tindran usos artesanals i socials.

+ info
El bon temps possibilita un gran colofó final per a la primera edició del Mercat del Nadal a Alcoi
13 - 12 - 2016

El Mercat del Nadal d’Alcoi, que este any s’ha posat en marxa per primera vegada, ha resultat tot un èxit. Un fet possible gràcies a que el bon temps ha acompanyat les jornades del cap de setmana, pel que milers d’alcoians s’han passat per la seua extensa oferta comercial, gastronòmica i d’oci.

+ info
La Guàrdia Civil arresta a 3 persones a Ibi sota sospites de traficar amb drogues a la comarca
13 - 12 - 2016

La Guàrdia Civil ha detingut a 3 persones en el transcurs d’una operació contra el tràfic de drogues desenvolupada a Ibi. L’espectacularitat de les actuacions de la Benemèrita ha sorprès als veïns de l’Avinguda de la Pau i el carrer Ravalet, on s’han dut a terme les actuacions.

+ info
El PP presenta vàries esmenes als pressupostos de la Generalitat referides a les comarques
12 - 12 - 2016

Els pressupostos de la Generalitat Valenciana per al 2017 ja estan en tràmit parlamentari i esperant esmenes de l’oposició. El principal partit contrari al govern de PSPV, Compromís i Podem, el PP, n’ha presentat diverses referides a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

+ info
Tibi recupera part del seu patrimoni eclesiàstic i demanda ajuda per a evitar que caiga l’ermita
12 - 12 - 2016

Tibi ha rehabilitat part del seu patrimoni monumental i històric gràcies als treballs duts a terme en part de l’església i alguns del seus documents i pintures de més valor. Ara, l’Ajuntament busca fons amb els que consolidar l’ermita de la patrona abans de que acabe reduïda a runes.

+ info
Economia potenciarà la instal·lació d’energies renovables als llars i indústries valencianes
09 - 12 - 2016

El País Valencià es convertirà amb l’entrada en vigor dels pressupostos de 2017 en la primera regió espanyola que llança ajudes per a la instal·lació d’energies renovables, tant en llars com en empreses. Es tracta d’un nou gir cap a la sostenibilitat que ha enllestit la Conselleria d’Economia Sostenible i que ha sigut hui presentada a Castalla.

+ info
Francés presenta un pressupost de 55 milions a Alcoi amb el que crear una empresa pública
07 - 12 - 2016

El projecte de pressupostos de l’Ajuntament d’Alcoi suma per al 2017 55 milions d’euros, un 4% més que este any. Entre les inversions destaquen la creació d’una empresa pública, la reforma de l’Illa de Rodes o la dotació d’ajudes per al barri Centre. La pilota ara està en la teulada dels grups de l’oposició.

+ info
Alcoi convoca jornades per a implantar la indústria 4.0 com a transformador del seu model
07 - 12 - 2016

Alcoi ha convocat noves jornades per a traslladar a les empreses de la ciutat i la seua àrea d’influència la necessitat de transformar el model productiu. Així, hi han convocades jornades per tal de que les empreses vegen els avantatges de la indústria 4.0 per a recuperar l’antic poder industrial alcoià.

+ info
Diputació supedita aporta al Fons de Cooperació a que la GV assumeixi competències provincials
05 - 12 - 2016

La Diputació d’Alacant no aportarà els 13,7 milions que Generalitat li demana per al Fons de Cooperació Territorial, cosa que sí faran les de València i Castelló. L’ens ho justifica degut a que ha d’invertir 25 milions a l’any en gestionar infraestructures de competència autonòmica. A més, Diputació també ha donat a conèixer les seues inversions a les comarques durant el 2016.

+ info
El Consell reobrirà el CADA en 2017 per a fer-lo referent nacional d’art contemporani a Alcoi
05 - 12 - 2016

El Centre d’Art d’Alcoi obrirà de nou les seues portes el proper any 2017. Així ho ha confirmat a la ciutat dels ponts el President de la Generalitat, Ximo Puig, després de mesos de reunions amb la Fundació CAM i l’Ajuntament de la ciutat. Serà una referència nacional en art contemporani gràcies als fons de l’IVAM i la pròpia fundació.

+ info
AIJU dedica part de la formació a especialitzar als operaris industrials en gestió d’automatismes
02 - 12 - 2016

La formació dels operaris industrials és un dels factors a tindre en compte a l’hora de repensar el model productiu del sector secundari a les comarques. És per això pel que ens com AIJU ofereixen cursos per a convertir als treballadors en especialistes, per exemple, en automatismes.

+ info
El Consell dota el Fons de Cooperació Territorial i deixa que cada ajuntament valore com invertir
01 - 12 - 2016

Generalitat i Diputació aportaran diners per al Fons de Cooperació Territorial que ha enllestit l’administració regional. Tot en quantitats que cada ajuntament podrà invertir en allò necessari sense restriccions. Informació que ha arribat als primers edils durant una reunió en la que també han sigut informats del projecte de pressupostos del Consell.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X