Noticies
Les fortes ratxes de vent de fins a 100 km/h deixen destrosses les comarques de la muntanya
07 - 02 - 2017
tvA obté llicència per a emetre a l’Alcoià, El Comtat i la Foia durant els propers 15 anys
07 - 02 - 2017

tvA ha aconseguit renovar la seua llicència d’emissió a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla per als propers 15 anys. L’única televisió nascuda a les comarques i per a les comarques continuarà així divulgant informació de proximitat a tot el País Valencià amb la garantia d’estar integrada per professionals titulats en cadascun dels seus departaments.

+ info
Alcoi ret homenatge a l’activista social Pep Linares donant-li el seu nom al pont de Batoi
07 - 02 - 2017

Un dels nous ponts estrenats durant els darrers anys a la ciutat d’Alcoi ha sigut hui re nomenat com pont Pep Llinares. Es tracta d’un dels fundadors del sindicat CC.OO. al País Valencià, al que l’Ajuntament i el poble alcoià han volgut retre homenatge amb un acte senzill però multitudinari.

+ info
Justícia pagarà la meitat dels 2 milions de deute pel Palau de Justícia a Ibi durant este any
06 - 02 - 2017

Ibi ha aconseguit un seriós compromís per part de la Generalitat Valenciana a l’hora de sufragar, pel moment i este mateix any, la meitat dels costos per la construcció del Palau de Justícia de la localitat. Es tracta d’una obligació que estableix la sentència judicial favorable al Consistori ibense, però que s’aconseguirà d’una forma més ràpida.

+ info
Alcoi crearà un registre de mascotes utilitzant l’ADN per a acabar amb les deposicions al carrer
06 - 02 - 2017

L’Ajuntament d’Alcoi ha posat en marxa l’engranatge per a activar un nou sistema que millore la neteja viària a la ciutat en l’àmbit de les mascotes. Es tracta de la creació d’un banc de dades amb l’ADN dels gossos de la ciutat, amb els que identificar als propietaris en cas de que embruten la via pública; i també per a evitar abandonaments.

+ info
Cocentaina s’adhereix a l’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible als centres educatius
03 - 02 - 2017

Cocentaina forma part des de hui de l’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible, que engloba a localitats de tot el món en ares de fer millor el món. La campanya per a divulgar la igualtat entre persones i la sostenibilitat mediambiental començarà en tots els centres educatius de la capital del Comtat en dates properes.

+ info
Castalla pot expropiar aigua de regadiu si Aigües de Xixona no redueix extraccions al Maigmó
02 - 02 - 2017

Castalla porta mesos negociant amb l’empresa Aigües de Xixona la reducció de les extraccions que es duen a terme de l’aqüífer del Maigmó sense aconseguir cap avanç. Un fet que ha portat a l’equip de govern a plantejar-se l’expropiació d'aigües que l'empresa utilitza per a regadiu. També ha recorregut a Diputació i ho farà amb la CHX per a fer entrar en raó a l’empresa, que abasteix a Xixona i Busot.

+ info
Alcoi presenta als empresaris un pla per a construir una carretera d’accés al Santiago Payà
02 - 02 - 2017

L’Ajuntament d’Alcoi ha llançat una proposta als empresaris dels polígons Santiago Payà i Sant Benet per a millorar la situació que pateixen des d’abril del 2012, quan el pont d’accés a estes zones va quedar en ruïna. Es tracta d’enderrocar el pont fet malbé per a consolidar la vessant i ubicar una carretera de doble sentit. Treball que costaran 1,1 milions d’euros i una duració d’un any.

+ info
Festa Remember AFA Ibi
01 - 02 - 2017

La festa Remember AFA Ibi tindrà lloc el proper 4 de Febrer. Es tracta d'una festa benèfica amb l'objectiu de recaptar fons que ajuden a l'associació a continuar amb la seua activitat.

 

+ info
Alcoi és una de les vint ciutats espanyoles que insten al Govern a no tocar les pensions per llei
01 - 02 - 2017

La delegació alcoiana de la Mesa Estatal pel Referèndum sobre les Pensions ha aconseguit que el plenari aprove per unanimitat una moció que fa de la dels ponts la ciutat número 20 d’Espanya en exigir que no es toquen les pensions per dictat constitucional. Un fet que requereix una reforma de la Carta Magna, reivindicada des de diferents àmbits.

+ info
Foment reobri a Alcoi el Carrer Alacant amb un carril després dels despreniments del temporal
31 - 01 - 2017

Des del primera hora del matí d’este dilluns, la ciutat d’Alcoi ha recuperat per al trànsit una de les principals alternatives al tancament del pont Fernando Reig. Es tracta del carrer Alacant, a la zona de la Beniata, que torna a ser circul·lable després de la solsida pel temporal, però, això sí, amb només un carril.

+ info
Milers de persones gaudeixen d’una nova edició de la Fireta de Sant Antoni a Muro
31 - 01 - 2017

La Fireta de Muro ha mantingut ben ocupat a la població durant un cap de setmana en el que, esta volta sí, ha respectat la climatologia. Milers de persones, moltes d’elles provinents de les comarques centrals valencianes, han gaudit dels 120 expositors que han ofert els seus productes a la vila.

+ info
El mercat nacional retorna les vendes de joguets a xifres anteriors a la crisi però amb incertesa
30 - 01 - 2017

El joguet espanyols ha recuperat capacitat de venda al mercat nacional en este 2016, on les vendes han augmentat un 6%. Però el gran salvador del sector durant la crisi, les exportacions, s’han estancat. Un fet que els jogueters atribueixen al Brexit i l’arribada de Trump al poder en EE.UU.

+ info
Un estudi de 5 universitats europees planteja mesures a Alcoi per a reduir la pol·lució en 2020
30 - 01 - 2017

Els índex de contaminació atmosfèrica són superiors a la mitjana recomanada per l’OMS a la ciutat d’Alcoi. Un fet referendat per l’informe que 5 universitats europees han presentat a la ciutat, i en el que proposen mesures per a reduir fins a un 20% de la pol·lució de l’aire alcoià per al 2020.

+ info
ASJ i les filaes afectades hauran de consolidar el la vessant caiguda al llit del riu Riquer
27 - 01 - 2017

Alcoi encara viu els efectes del temporal de neu i pluja de la setmana passada en forma de solsides, com la de la vessant del riu Riquer. En principi, seran les pròpies filaes i l’Associació Sant Jordi qui hagen de sufragar els treballs. Altra de les conseqüències és el tancament del parc natural de la Font Roja, transformat per la neu i les baixes temperatures en una pista de gel.

+ info
Alcaldes de la muntanya demanen reunir-se amb les administracions per les ajudes pel temporal
26 - 01 - 2017

Els alcaldes de les poblacions afectades pel temporal a l’Alcoià i El Comtat han demanat per escrit una reunió a 5 bandes entre ells, Foment, Generalitat, Diputació i Confederació. Tot per a accelerar l’arribada d’ajudes que pal·lien els danys del darrer temporal, per al que compten ja amb ajudes del Consell previ tràmit.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X