Noticies
Guanyar denúncia documents erronis al PGOU i proposa un nou plec per a la brossa a Alcoi
17 - 10 - 2016

El PGOU d’Alcoi, que es troba en fase d’exposició pública, té informes i plànols erronis, segons Guanyar. És per això pel que reivindiquen que comence de nou el procés d’exposició per a evitar el que consideren una enganyifa als veïns. A més, esta agrupació ha fet una proposta a l’equip de govern per a modificar el plec de la contracta de la brossa, prorrogada des de fa anys, i que permetria estalviar despeses.

+ info
Alcoi acull el II Fòrum de Mercats Municipals on es crearà la Xarxa de Mercats del País Valencià
14 - 10 - 2016

Fins a 150 mercats provinents de tot el País Valencià es donen cita el proper dilluns a la ciutat d’Alcoi en la segona edició del Fòrum de Mercats Municipals. Un esdeveniment en el que tractaran de posar en comú els millors mètodes de gestió per a fer-los rendibles, i que valdrà per a crear la gènesi de la Xarxa de Mercats Municipals del País Valencià.

+ info
La contestana Pepa Prats encapçala l’única candidatura a presidir la UNDEF des d’octubre
13 - 10 - 2016

Pepa Prats, la presidenta de la Junta de Festes de Cocentaina, és a dia de hui l’única candidata a presidir la Unió Nacional d’Entitats Festeres. Un organisme que té la seua seu precisament a la vila comtal, i que aglutina fins a 73 entitats de Moros i Cristians repartides per tota Espanya. Prats seria la primera dona en ostentar el càrrec si és elegida, i presumiblement ho serà, el proper 23 d’octubre.

+ info
Les comarques celebren el 9 d’Octubre amb un sense fi d’activitats culturals i tradicionals
11 - 10 - 2016

La festivitat del 9 d’Octubre ha omplert d’actes en honor a la identitat, la cultura i les tradicions valencianes a totes les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Alcoi ha viscut la primera entrega dels Premis 9 d’Octubre, mentre a Ibi s’ha llegit un manifest en defensa de la cultura valenciana i a la resta de poblacions la germanor i l’escenificació de la tradició popular han pres els carrers.

+ info
Foment aplaça a última hora el desdoblament del trànsit al carrer Alacant d’Alcoi per la pluja
11 - 10 - 2016

L’apertura del carrer Alacant d’Alcoi com a via de doble sentit per a descongestionar el trànsit arrel del tancament del pont Fernando Reig finalment no s’ha dut a terme pel moment. Foment afirma que la previsió de pluges per a esta setmana els impedeix dur a terme els treballs de pintura vial per al canvi de direcció, treballs que encara no tenen data.

+ info
Les contractacions de la indústria en setembre trauen a 307 parats de l’atur a les comarques
10 - 10 - 2016

Les dades de l’atur en el passat mes de setembre han deixat bona sensació a les comarques interiors d’Alacant. 307 persones han deixat les llistes de l’atur durant este mes, moltes d’elles contractades cara a la campanya del joguet com a un dels sectors industrials amb més importància a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

+ info
Ibi signa un conveni que reafirma la seua aposta per la conservació dels seus espais naturals
10 - 10 - 2016

L’Ajuntament d’Ibi i l’IES Fra Ignacio Barrachina han signat un conveni en ares de millorar la conservació dels seus espais naturals. En este cas, el conveni facilitarà que els 15 alumnes d’FP en l’especialitat mediambiental duguen a terme les seues pràctiques al paratge de Torretes. Una iniciativa que es suma al multitudinari voluntariat mediambiental ibense.

+ info
El moviment veïnal compleix quatre dècades de justícia social als barris de la ciutat d’Alcoi
07 - 10 - 2016

L’associacionisme veïnal als diferents barris de la ciutat d’Alcoi compleix quatre dècades d’existència en una població que ha fet d’este fenomen una de les seues senyes d’identitat al llarg de la història. Per a commemorar-ho, les pròpies associacions de veïns i l’Ajuntament han programat xerrades, una mostra fotogràfica i visites guiades als barris alcoians.

+ info
II Jornada per l Impuls del sector agrari a l Alcoià-Comtat
06 - 10 - 2016

Aquest esdeveniment tindrà lloc a L'Orxa el proper 15 d'octubre, a l'auditori municipal. 

+ info
AEFA reconeix la trajectòria d’una empresa alcoiana en la XXI edició dels seus premis a Ibi
06 - 10 - 2016

AEFA, l’associació de l’empresa familiar a la província d’Alacant, ha entregat a Ibi els seus XXI guardons anuals. Amb ells, pretén reconèixer la trajectòria, la capacitat innovadora i el creixement que han mostrat fins a 3 empreses alacantines durant el 2016. Entre les companyies premiades està Erum, nascuda a Alcoi i que encara hui opera des de la ciutat dels ponts.

+ info
Alcoi es queda a un pas dels fons europeus per a iniciar el nou model de ciutat amb el pla DUSI
06 - 10 - 2016

Alcoi ha quedat finalment fora dels fons europeus inclosos dins del Programa DUSI de desenvolupament urbà sostenible integrat, que podrien haver aportat a la ciutat vora 20 milions per a modernitzar-la. Este fet pot retardar alguns dels projectes municipals, encara que des de l’Ajuntament es presentaran a més convocatòries i estan disposats a dur-los endavant amb fons comunitaris o sense ells.

+ info
Una empresa tecnològica ibense abandera la nova generació de mercantils de gran creixement al PV
05 - 10 - 2016

Ibi ha viscut hui la inauguració de més instal·lacions industrials capaces de crear llocs de treball a la localitat. Es tracta de l’empresa IML Solutions, que una vegada passat el pitjor de la crisi ha apostat per processos productius amb alta tecnologia, contractant a 40 treballadors especialitzats i amb un creixement anual del 50%.

+ info
La Fira de Tots Sants de Cocentaina aspira a atraure 500.000 de visitants en 4 dies de duració
04 - 10 - 2016

La Fira de Tots Sants de Cocentaina, l’esdeveniment comercial més gran de tot el País Valencià, ja coneix el seu cartell anunciador. L’edició d’este any, a més, té una duració especial de 4 dies gràcies al pont de Tots Sants, pel que la vila comtal podria batre el rècord de visitants, superant el mig milió de persones.

+ info
Alcoi programa activitats lúdiques i culturals per a celebrar la festivitat del 9 d’Octubre
04 - 10 - 2016

La programació cultural a Alcoi per al 9 d’octubre arriba carregada d’actes de tot tipus ja des d’este dimecres. Xerrades, tallers, concerts, dansa i literatura calfen boca per a l’arribada de la festa dels valencians, en la que participa pràcticament tot el teixit associatiu de la ciutat i que inclou un diumenge ple d’activitats festives.

+ info
La Generalitat Valenciana ha programat una agenda d activitats amb motiu del 9 d octubre.
03 - 10 - 2016

Les activitats varen començar el passat dissabte 1 d’octubre i tenen lloc en les capitals de provícia del País Valencià, activitats per a xiquets, portes obertes, visites guiades, concerts...

 

+ info
L’IEVM reivindica l’adhesió de Biar, Beneixama, Canyada i Camp de Mirra a l’Alcoià
03 - 10 - 2016

La petició per part d’experts de l’Institut d’Estudis Valls de Mariola per a que Biar, Beneixama, Canyada i Camp de Mirra passen a l’Alcoià es basa en criteris històrics i econòmics. Una demanda que naix del canvi legislatiu que prepara Generalitat, però que encara té reticències en els Ajuntaments implicats pel canvi de partits sanitaris i judicials.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X