Noticies
Els estudiants alcoians mostren el seu rebuig al nou format d’avaluació per cicles amb la revàlida
27 - 10 - 2016

Els estudiants han tornat ha eixir hui al carrer per a protestar contra les mesures educatives preses pel govern encara en funcions. A Alcoi, desenes d’estudiants de tots els nivells han fet vaga per a protestar contra les revàlides, el mètode d’avaluació establert a tots els nivells per la LOMQE, un mètode que consideren més propi del franquisme.

+ info
L’Ajuntament d’Alcoi signa un conveni amb la Generalitat per a l’instal·lació d’una oficina PROP a la localitat
26 - 10 - 2016

L’Ajuntament alcoià junt amb la Generalitat Valenciana, han signat un conveni per tal de donar un pas més per a l’instal·lació de l’oficina PROP d’atenció ciutadana  a la ciutat d’Alcoi. Les comarques centrals tenien una mancança d’oficines PROP i  tant pel nombre d’habitants com per l’importància que té la ciutat d’Alcoi era necessari dotar a aquest municipi amb una oficina d’aquest tipus.

+ info
Els Moros i Cristians d’Alcoi donen la benvinguda als protagonistes de la Trilogia per al 2017
25 - 10 - 2016

L’engranatge fester alcoià ja s’ha posat en marxa com a pas previ a la celebració del Mig Any. Així, els Moros i Cristians del 2017 ja coneixen el nom dels principals càrrecs: Luis Sanus, pels Almogàvers, i Fidel Mestre, pels Chano, seran els capitans, acompanyats per les alferesies de Gabriel Barrachina, pels Navarros, i José Jaime Bernabeu pels Verds. Tomàs Pascual serà qui pose cara al patró alcoià ostentant el càrrec de Sant Jordiet.

+ info
Els festers inicien el cicle fester del 2017 amb la celebració del Mig Any a Alcoi i Onil
25 - 10 - 2016

Una vegada coneguts el càrrecs del 2017 a Alcoi, arriba l’avantsala de la Festa amb la celebració del Mig Any, tant a Alcoi com a Onil. Les dos poblacions han fet gal·la d’un gran esperit fester el dia que travessen l’equador del calendari fester, traient al carrer a milers de fester ansiosos per tornar a desfilar.

+ info
GV destinarà 12 milions a fer dels polígons d’Alcoi, Ibi i Ontinyent un referent al País Valencià
24 - 10 - 2016

La Conselleria d’Economia té previst destinar 12 milions d’euros dels pressupostos de 2017 per a la creació dels polígons industrials de qualitat a les comarques centrals valencianes. Alcoi, Ibi i Ontinyent són les ubicacions elegides dins d’este programa pilot que deu servir de base a la millora futura de les superfícies industrials valencianes.

+ info
Treballadors de la roba reciclada uneixen forces contra l’explotació i el negoci il·lícit a Cocentaina
24 - 10 - 2016

A les comarques existeixen empreses dedicades a la recollida i comercialització de roba usada, a moltes de les quals existeix explotació laboral i comerç il·lícit amb altres països. Així ho denuncien els propis treballadors, que han convocat una assemblea per tal de crear la primera associació d’operaris d’este sector a tota Espanya.

+ info
Alcoi congrega a experts europeus per detectar les formes de fer més sostenible el sector tèxtil
21 - 10 - 2016

L’Àgora d’Alcoi ha acollit durant tota la jornada una seminari amb experts europeus del sector tèxtil. L’objectiu no és altre que abordar les pràctiques que estan duent-se a terme a diferents localitzacions per a millorar la sostenibilitat d’un sector que es troba en ple procés de reconversió.

+ info
‘Un somni, un joguet’ recull joguets i ensenya valors solidaris als escolars dels centres ibenses
20 - 10 - 2016

El Col·lectiu ‘Un somni, un joguet’ ha encetat a Ibi la seua segon campanya de recollida de joguets solidaris, amb dos diferències substancials amb la primera edició. La primera és que els joguets van dirigits majoritàriament a xiquets espanyols desafavorits; la segon és que no només recullen els joguets, sinó que duen a terme xerrades per a que els escolars ibenses siguen conscients de quant necessària és la solidaritat i posar-se en la pell del que no té quasi de res.

+ info
Francés senyala 2019 per a deixar l’IBI a l’1% però recuperarà els ceps per a vehicles a Alcoi
20 - 10 - 2016

L’Ajuntament d’Alcoi pretén dur a terme rebaixes fiscals durant esta legislatura. La principal d’elles afecta a l’IBI, que es veurà reduït en un 1% en 2017 i anirà caient, si la mesura és aprovada al plenari d’octubre, fins al final de la legislatura. També es bonificaran activitats econòmiques, especialment al centre, i es repescaran els ceps per a vehicles mal aparcats.

+ info
El Mawashi-Kan Muro en l open d Alemanya
19 - 10 - 2016

Excel·lent resultats del Mawashi-kan Muro en l’Open d’Alemanya de karate IFK.
Hugo Cruz i Diego Barbero representen Espanya en aquest torneig.

+ info
Crònica i classificacions de la Volta pel Benicadell.
19 - 10 - 2016

Esta setmana es va reprendre el "Circuit Cajamar de carreres populars de la Vall d´Albaida", amb la carrera denominada " XII Volta a Peu pel Benicadell", amb eixida i arribada en Salen després de recórrer més de 15 quilòmetres pràcticament tots per muntanya, allí van estar els atletes de la zona que disputen este circuit, va minvar la participació al coincidir amb altra prova, la "Pujada al Montcabrer" del "Txixatrra". 

+ info
Ibi acull la 15a Edició dels Premis de la Joventut
19 - 10 - 2016

El Teatre Rio d'Ibi acollirà divendres que ve, 28 d'octubre, la 15a edició dels Premis Provincials de la Joventut "Top Creation", organitzats per la Diputació d'Alacant i que enguany es celebren en la vila joguetera.

 

 

 

+ info
Una guia recull tota la informació d’Alcoidemà, el pla que ha de transformar la ciutat amb 5 eixos
19 - 10 - 2016

Una guia resin editada i sense cost per a l’Ajuntament recull tota la informació del pla Alcoidemà, que ha de transformar la ciutat en base a 5 punts. Alguns d’ells estan ja en marxa i els altres cremen etapes per a fer-ho, però el que vol el Consistori és que tots siguen referència, i sostenibles.

+ info
El IV Aplec de la Mariola reuneix a més de 1.500 persones a Ibi sota l’anàlisi de les migracions
18 - 10 - 2016

Més de 1.500 persones han participat en este cap de setmana en la IV edició de l’Aplec de la Mariola. Un esdeveniment que este any ha versat sobre com les migracions contribueixen a conformar el caràcter d’un determinat poble. I tot entre exposicions, xerrades i música en directe durant tot el cap de setmana.

+ info
Alcoi negocia amb el Consell una millor ubicació per als bombers forestals de la Font Roja
18 - 10 - 2016

Les bridades d’emergència, el cos de més ràpida acció en cas d’incendi forestal, té presència a Alcoi, però no en les millors condicions. És per això pel que l’Ajuntament i la Generalitat tracten de donar solució al problema tractant d’habilitar una nova seu per als efectius que evite que hagen de passar la nit a Onil, cosa que llastra la seua capacitat de resposta.

+ info
Costa Blanca activarà una ruta turística per l’interior que orbitarà sobre les comarques
17 - 10 - 2016

El patronat turístic Costa Blanca té previst reforçar la seua aposta pel turisme d’interior amb una guia dels principals atractius de la zona. Hui ha traslladat eixa idea als integrants de l’Associació de Turisme d’Interior, que precisament ha inaugurat la seua nova seu a la ciutat d’Alcoi.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X