Noticies
Alcoi acollirà la propera setmana el IV Congrés de Nutrició Esportiva que organitza la UA
14 - 11 - 2016

Desenes de nutricionistes, esportistes i amants de la barreja entre esport i menjar acudiran la propera setmana a l’Àgora d’Alcoi per a assistir al IV Congrés de Nutrició Espotiva que celebra la UA. La importància de menjar adequadament per a optimitzar la pràctica esportiva és l’eix d’este congrés que tindrà lloc els dies 18 i 19 de novembre.

+ info
Serveis Públics podarà centenars d’exemplars d’arbres a Ibi per a evitar la caiguda de branques
11 - 11 - 2016

Ibi modificarà l’aspecte d’algunes de les seus principals vies amb una poda d’arbres que afectarà a centenars d’exemplars. L’Avinguda Joan Carles I serà el principal escenari d’estos treballs, executats degut al gran tamany dels arbres i el perill de caiguda de branques. Duraran 2 setmanes i costaran poc més de 18.000 euros.

+ info
Empresaris de La Foia reclamen saber el preu de l’electricitat que crearà la subestació de Castalla
10 - 11 - 2016

L’empresariat de la Foia de Castalla necessita saber les condicions amb que accedirà a l’energia elèctrica que genere la subestació de Bastà que es conclourà al 2018. Hi han informacions que apunten a un preu per damunt d’altres ubicacions, un fet que consideren perjudicial per a la zona i pel que reclamen informació a Generalitat.

+ info
AIJU presenta la guia de joguets per al Nadal amb més integració i menys estereotips socials
10 - 11 - 2016

Els reis Mags i el Pare Noel compten ja amb una ajuda bàsica per a detectar quins són els joguets més adequats per als xiquets amb l’edició número 26 de la Guia AIJU. A més d’un extens anàlisi de cada joguet, la guia ha detectat amb el seu estudi de camp que els joguets són cada vegada menys estereotipants i més propensos a la integració.

+ info
L’Alcoià i El Comtat perden un 5% d’indústries des de 2012 però guanyen empreses de serveis
09 - 11 - 2016

La xifra d’indústries s’ha vist reduïda en torn al 5% des del 2012 fins a 2015 a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Són dades que revela l’INE i que escenifiquen les conseqüències de la crisi econòmica, que està facilitant també un canvi de model que propícia la creació d’indústries del sector serveis. Este tipus de mercantils s’han vist incrementades en un 5% en el mateix període de temps.

+ info
Un vídeo promocional busca atraure visitants al Nadal alcoià i el Tirisiti és guardonat a Ontinyent
08 - 11 - 2016

L’Ajuntament d’Alcoi ha llançat ja la campanya turística per a promocionar una de les grans tradicions de la ciutat. Ho ha fet amb un vídeo que centra la seua atenció en el Tirisiti i la Cavalcada com a principals atractius nadalencs de la ciutat. L’objectiu és atraure més visitants per a dinamitzar l’economia alcoiana.

+ info
Càritas recapta fons amb una esperada gal·la amb la que abastir la demanda d’ajuda a Ibi
08 - 11 - 2016

La solidaritat ha sigut la protagonista del cap de setmana a Ibi, on s’han produït diversos esdeveniments d’este tipus per a ajudar a persones que ho necessiten. Destaca la gal·la que ha celebrat Càritas per a recaptar fons amb els que dur endavant la seua tasca d’ajuda als desafavorits, i que ha omplert de gom a gom el Teatre Rio de la localitat.

+ info
El Consorci de les Comarques Centrals enceta un pla per a establir línies d’actuació futures
07 - 11 - 2016

El Consorci de les Comarques Centrals ha encetat un estudi per a establir actuacions que ajuden a millorar la vertebració territorial. 5 són els seus àmbits d’actuació: indústria, turisme, comerç, innovació i sostenibilitat. Els resultats de l’estudi sobre el que llançar actuacions concretes veuran la llum a principis de 2017.

+ info
Ibi pot rebre ajudes europees al desenvolupament urbà sostenible gràcies al programa Urbact
07 - 11 - 2016

La xarxa de 8 ciutats europees en ares del desenvolupament urbà sostenible anomenada Creative Spirits, en la que està inclòs Ibi, ha entrat dins del programa Urbact. Un fet que pot desembocar l’arribada de mes idees per a aconseguir este concepte, a més de, una vegada establertes les pautes de desenvolupament, també finançament comunitari.

+ info
Un tribunal anul·la el concurs per a adjudicar la contracta del manteniment de parcs a Onil
04 - 11 - 2016

El Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals ha estimat una de les 8 al·legacions presentades per EU, Podem i Compromís a l’adjudicació de la contracta del manteniment de parcs i jardins a Onil. L’objectiu d’estes al·legacions és municipalitzar el servei, o com a mínim, fer-lo accessible a empreses locals que puguen prestar-lo.

+ info
La Fira de Tots Sants atrau mig milió de visitants a Cocentaina i supera el volum de vendes de 2015
03 - 11 - 2016

La Fira de Tots Sants de 2016 ha tancat ja portes a Cocentaina amb un rotund èxit tant de públic com de volum de negoci. Un fet possibilitat per que el pont de Tots Sants ha facilitat 4 dies de fira, xifra que augmentarà a 5 el proper any. Personalitats de tot tipus han passat pels carrers de la vila comtal durant la Fira, incloent primers espases polítiques.

+ info
Alcoi renegocia el Pla ARRU per a que les ajudes cobrisquen les 425 peticions de pisos de la ciutat
03 - 11 - 2016

L’Ajuntament d’Alcoi ha aconseguit renegociar les condicions del Programa de Rehabilitació Urbana ARRU per a que arribe a totes les peticions fetes a la ciutat. Esta xifra superava a les dotacions previstes, però també deixava desertes altres convocatòries per a construcció de vivendes, pel que la dotació d’esta partida arribarà a subvencionar les 425 peticions fetes a Alcoi.

+ info
Banyeres aporta terrenys al polígon mancomunat que Gomicia espera enllestir en esta legislatura
02 - 11 - 2016

L’Ajuntament de Banyeres de Mariola ha oferit a la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat terrenys sobre els que ubicar l’ansiat polígon mancomunat. Es tracta d’una superfície menor a la que va posar a l’abast de l’ens Muro, i que a més podria complementar-la. L’organisme supramunicipal espera enllestir-la, o enllestir-les, abans de que acabe la present legislatura.

+ info
Alcoi espera recuperar 1,2 milions pel cànon de contaminació del Serpis pagat a la CHX
02 - 11 - 2016

Una sentència de la Audiència Nacional dóna la raó a Alcoi respecte a la taxa que l’Ajuntament pagava en els anys 2007, 2008 i 2010 a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer. Els vora 820.000 euros anuals que la ciutat pagava pels contaminants que aboca al riu des de la depuradora dels Algars poden reduir-se, si no prospera el recurs de la confederació, en 1,2 milions que el Consistori podria dedicar a altres inversions a la ciutat.

+ info
CEEI Alcoi manté la marca a l’espera de reviure per a canalitzar l’emprenedoria a l’interior
28 - 10 - 2016

El CEEI Alcoi, tot i haver sigut clausurat en estiu, manté la seua marca a l’espera de poder reviure. Eixa és la intenció de l’IVACE i del CEEI València, que el gestiona actualment. La idea és continuar ajudant als emprenedors de les comarques per a que puguen, entre altres coses, optar a premis com els Focus Pyme que s’entreguen en Alacant el proper dia 3.

+ info
Les comarques inicien la campanya contra la grip amb 20.443 vacunes per als sectors de risc
27 - 10 - 2016

L’Àrea de Salut d’Alcoi ha iniciat ja la campanya de vacunació contra la grip per als col·lectius de risc. Majors de 65 anys, malats crònics, personal sanitari i forces de seguretat estan cridats a vacunar-se en una àrea de salut que té un baix índex de vacunacions. Vacunar-se pot reduir futures patologies i evitar inclús la mort.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X