Noticies
Onil baralla un pla de pagament de 2,5 milions per la sentència Salcedo i espera l’OK del TSJ
24 - 05 - 2016

L’Ajuntament d’Onil ha presentat un pla de pagament al TSJ per a fer front a la sentència dels Salcedo per expropiacions forçoses de terrenys fa dècades. El deute per este concepte ascendeix a 2,5 milions, als que cal sumar els 2 que ja s’han pagat. Amb este pla, el Consistori aspira a que esta obligació no supose un fre insalvable a l’activitat municipal.

+ info
La Font Roja es transformarà en un parc temàtic per a celebrar del Dia Mundial del Medi Ambient
24 - 05 - 2016

El Parc Natural de la Font Roja programa un cap de setmana especial per a celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient els propers 4 i 5 de juny. Fira de productes tradicionals, visites guidades, activitats per als més menuts i un llarg etcètera busquen atraure als alcoians i visitants per a desestacionalitzar les visites a este tresor de la natura.

+ info
El dèficit hídric de Castalla provoca que s’estudie cóm reduir extraccions a l’aqüífer de l’Espartosa
23 - 05 - 2016

L’aqüífer de l’Espartosa, que nodreix a Castalla d’aigua per al consum humà, registra un important dèficit d’entre 140.000 i 500.000 m3. Un dèficit que preocupa i molt a l’Ajuntament, pel que va a mesurar-se exactament la quantitat per a establir mètodes que permeten la recàrrega del pou, que també abasteix a Busot i Xixona.

+ info
Cocentaina acull la Xarxa de Dones Empresàries del Comtat per a enfortir el teixit empresarial
23 - 05 - 2016

El teixit empresarial femení de la comarca del Comtat s’aglutina des d’ara en la Xarxa de Dones Empresàries del Comtat, que ha sigut creada a Cocentaina. És una plataforma que interconnecta el món empresarial femení d’esta comarca amb la finalitat de enfortir-lo i de crear noves formes de col·laboració. A més, també s’ha presentat un programa d’ajudes per a nous negocis a la localitat durant este any.

+ info
Les empreses de La Foia hauran d’invertir per a evitar perdre producció pels micro talls elèctrics
20 - 05 - 2016

Els empresaris de La Foia de Castalla, que porten anys patint micro talls de subministrament elèctric a les seues empreses degut a la manca de potència, hauran d’invertir per a evitar perdre producció. A eixa conclusió ha arribat l’empresa subministradora després de mantenir una reunió amb els empresaris de la zona per a tractar de solucionar el problema fins que arribe l’esperada subestació elèctrica en 2018.

+ info
Ibi celebra la setmana de les diversitats funcionals per a facilitar la integració dels discapacitats
19 - 05 - 2016

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ibi ha llançat durant tota esta setmana una iniciativa encaminada a fer visibles els problemes als que s’enfronten aquelles persones que pateixen qualsevol minusvàlua, ja siga física o psíquica. Es tracta d’una sèrie d’activitats divulgatives per a fer conscient a la societat ibense de les traves que han d’afrontar estes persones.

+ info
Càritas recull vora 126 tones de roba gastada a Alcoi i crea 3 llocs de treball amb este servei
19 - 05 - 2016

L’ONG Càritas, una de les més actives en quant a la solidaritat es refereix, ha recaptat quasi 126 tones de roba gastada i residus tèxtils reutilitzables durant l’any 2015 a la ciutat d’Alcoi. Són dades que demostren una tendència a l’alça en este servei que va ser implantat fa escassament 3 anys a una ciutat en la que sempre ha brillat la solidaritat dels seus habitants.

+ info
Habitatge destina 450.000 € per a revaloritzar la Plaça de les Xiques i millorar la seua imatge a Alcoi
19 - 05 - 2016

Aproximadament 450.000 euros és la quantitat que la Conselleria d’Habitatge ha disposat per a recuperar i millorar l’entorn de la Plaça Les Xiques d’Alcoi. La majoria de les llars que integren esta ubicació són de titularitat autonòmica, i moltes d’elles, segons van denunciar el veïns, ni tan sols estan ubicades sobre el plànol.

+ info
19 - 05 - 2016
El PSPV anuncia a Alcoi que repetirà les llistes per la província i el PP inicia la precampanya
19 - 05 - 2016

A poc més d’un mes per a que es repetisquen les eleccions generals de desembre, els partits ja es troben de nou immersos en la precampanya electoral. D’una banda, el PSPV ha anunciat a Alcoi que repetirà les llistes dels darrers comicis per la província, mentre el PP ha subratllat el que considera ‘èxits’ per a atraure vots. Podem, EU i Compromís han reafirmat la seua aliança electoral i Ciutadans busca atraure el vot de centre a les comarques.

+ info
L’ASJ aprova canviar les dates de la Trilogia si cau entre setmana i la igualtat en l’accés a filaes
19 - 05 - 2016

L’Associació Sant Jordi, que organitza els Moros i Cristians d’Alcoi, ha donat llum verda a 2 temes importants i que obrin la Festa alcoiana a nous temps. D’una banda, la possibilitat de modificar les dates dels festejos a petició del propi Casal de Sant Jordi; i d’altra, l’eliminació de barreres per a que la dona puga ser membre de ple dret en igualtat de condicions a les 28 filaes de la ciutat.

+ info
Generalitat licita la redacció del projecte per a construir el nou col·legi Bracal de Muro en 2017
18 - 05 - 2016

La Generalitat Valenciana ha licitat la redacció del projecte per a construir, per fi, el nou col·legi Bracal de Muro després de 8 anys en que els seus alumnes han donat classe en barracons. Esta fase del projecte comptarà amb quasi 200.000 € de dotació i es preveu que les obres comencen a principis de 2017 per a donar resposta a esta necessitat de la població que ha provocat desenes de manifestacions.

+ info
Alcoi dona suport per primera vegada a la jornada contra l homofòbia amb una xerrada a l Àgora
17 - 05 - 2016

L’Ajuntament d’Alcoi dona suport per primera volta en la història a la jornada reivindicativa contra l’homofòbia i la transfòbia a la ciutat dels ponts. Es tracta d’un fet que ha aconseguit el col•lectiu LGTB MARIola, que recentment va ser creat per a donar visibilitat als integrants del col•lectiu de gays, lesbianes, transsexual i bisexuals de les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. 

+ info
17 - 05 - 2016
La Diputació d’Alacant commemora el Dia de la Família amb jocs per als més menuts
17 - 05 - 2016

El 15M no només és recordat pel moviment ciutadà que va iniciar un canvi en la concepció política de la societat després d’anys de crisi econòmica i eliminació de drets. També és la jornada en que es commemora el Dia Mundial de la Família, una celebració que este any ha estat més carregada de sorpreses que mai a la Diputació d’Alacant.

+ info
La Policia Local prestarà servei als barris gràcies a un increment de 8 nous agents en planter a Alcoi
17 - 05 - 2016

Alcoi compta des d'ahir amb un nou servei de seguretat: la Policia de barri. Es tracta d’una idea que ja prové de finals de l’estiu passat, quan el PP ho va proposar al plenari. A més, altres col•lectius com els comerciants també ho havien reclamat durant els darrers mesos, dins de la seua campanya per a reivindicar la re activació del Centre. 

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X