Noticies
Alcoi inverteix menys que la mitjana espanyola en Serveis Socials tot i destinar més fons
28 - 11 - 2016

Un informe dels gestors de Serveis Socials a nivell nacional ubica a Alcoi entre les 78 poblacions espanyoles amb àrees de Benestar Social precàries. Tot degut, fonamentalment, a la despesa per habitant que fa l’Ajuntament, xifrada en 48 euros per 60 que suposen la mitjana. I tot a pesar d’haver quasi triplicat la partida pressupostària en els darrers 5 anys.

+ info
Patronals, sindicats i administracions signen un acord històric per a fomentar la creació de treball
25 - 11 - 2016

Patronals, sindicats i administracions de les comarques centrals valencianes han signat un acord que tractarà de reduir la taxa de desocupació a esta zona. El pla es durà a terme en 2 fases: una primera de diagnòstic de la situació laboral i social; i una segon d’aplicació de mesures per a millorar la inserció laboral dels col·lectius que més dificultats tenen per a fer-ho.

+ info
El PP esmenarà als pressupostos del Consell per a repartir ajudes del Pla de Re Industrialització
24 - 11 - 2016

El PP, principal força de l’oposició a les Corts Valencianes, presentarà esmenes per a modificar la distribució d’ajudes a la re industrialització, que el Consell vol destinar a les comarques centrals valencianes. Els populars veuen un agravi comparatiu per a altres zones industrials mentre el consorci defensa les ajudes degut a l’abandonament al que ha estat sotmesa la zona històricament.

+ info
Tirisiti obri el Nadal a Alcoi i programa vora 200 funcions per a superar els 26.000 espectadors
24 - 11 - 2016

El Betlem de Tirisiti inicia nova temporada a la ciutat d’Alcoi donant l’eixida al Nadal alcoià. Esta manifestació costumista de la ciutat espera atraure a més de 25.000 espectadors entre escolars i públic en general durant les quasi 200 funcions que té previstes per a la nova temporada.

+ info
Alcoi busca les idees dels joves per a conformar la ciutat del futur mitjançant el pla Smart City
23 - 11 - 2016

Alcoi va a buscar idees per a perfilar cóm serà la ciutat en el futur de la mà dels més joves. S’enceta així la iniciativa Smart City Tour, que passarà pels centres educatius alcoians per a recaptar les idees dels joves en ares de millorar la ciutat. Les més valuoses seran aplicades al dia a dia de la població.

+ info
Camilo Sesto rep la Medalla d’Or d’Alcoi entre mostres de devoció de fans alcoians i forans
22 - 11 - 2016

Camilo Sesto ja és Fill Predilecte i Medalla d’Or de la ciutat que el va veure nàixer, Alcoi, fa ara 70 anys. Tot en el marc d’una celebració que ha atret a la capital dels ponts a centenars de fans de l’artista vinguts de tot el món. Un fet que ha acabat emocionant a un Camilo que ha promès més visites a la ciutat.

+ info
Centenars de persones recorren el camí entre Tibi i Onil per a honrar al Nostre Senyor Robat
22 - 11 - 2016

Centenars de persones han participat en la XVII Romeria del Nostre Senyor Robat, que travessa la Foia de Castalla des de Tibi fins a Onil. Un acte que enceta els festejos que esta darrera localitat celebra per a honrar la desaparició i troballa de la sagrada forma encara hui incorrupta allà per l’any 1824.

+ info
La burocràcia dilata la posada en funcionament del Centre de Malalts Mentals d’Alcoi fins a 2017
21 - 11 - 2016

El Centre de Malalts Mentals Barranquet de Soler d’Alcoi no obrirà portes abans de final d’any, com va anunciar la consellera Mònica Oltra. Les obres encara no han pogut ser recepcionades mentre l’Ajuntament d’Alcoi ha tret ja a exposició pública la cessió de l’immoble a Benestar Social, que té reservats 400.000 euros per a equipar-lo.

+ info
Camilo Sesto es dona un bany de masses a Alcoi abans de ser reconegut com a Fill Predilecte
18 - 11 - 2016

Alcoi ha viscut hui una jornada diferent i marcada pel sentiment d’estima cap a un dels seus artistes més reconeguts a tot el món. És Camilo Sesto, que a banda de l’homenatge institucional al Teatre Calderón, també s’ha donat un bany de masses durant la seua visita al Consistori.

+ info
Uns 150 comerços alcoians convoquen la segon edició del ‘Black Friday’ per a augmentar vendes
18 - 11 - 2016

El comerç d’Alcoi busca formes de revitalitzar les compres, especialment ara que s’apropa el Nadal. Ho farà el divendres 25 amb la segon edició del ‘Black Friday’, en el que participen 150 comerços amb ofertes especials. D’altra banda, este divendres està prevista la lectura del Tirant lo Blanc, obra capital de la llengua valenciana, al Pare Vitòria des de les 17h.

+ info
Ibi enceta l’intercanvi d’iniciatives contra la desforestació junt a 3 ciutats de països europeus
17 - 11 - 2016

Representants educatius de 3 països europeus estan de visita a Ibi per a intercanviar models educatius en ares de la sostenibilitat mediambiental i contra la desertificació. Tot dins d’una de les branques del programa europeu Urbact, que facilitarà encontres entre representants de vàries ciutats europees pioneres en diferents àmbits i amb la finalitat de millorar la societat actual.

+ info
Hisenda retorna l’IBI als veïns de la urbanització Terol i evitarà que Tibi recapte 200.000 € a l’any
17 - 11 - 2016

La llei de sòl vigent ha causat que SUMA, l’ens de recaptació provincial, torne les quantitats de l’IBI als vora mil veïns de la Urbanització Terol de Tibi. Veïns que es mostren satisfets degut a que no tenien serveis urbans a pesar de pagar les taxes. Amb esta modificació, l’Ajuntament de Tibi deixarà d’ingressar uns 200.000 euros a l’any en concepte de taxes.

+ info
Una confusió de regidores per part d’Educació retarda la unificació del Bosco a Cocentaina
16 - 11 - 2016

La licitació de les obres que han d’acabar amb la separació actual que pateixen els 2 edificis del col·legis Bosco de Cocentaina haurà d’esperar. A pesar d’estar anunciada per Educació, el propi personal del departament a València van confondre els noms de diferents regidores, pel que el centre contestà començarà a unificar-se en l’estiu de 2017.

+ info
Els bombers de la muntanya acusen a Diputació de mentir amb les renovacions de planter
15 - 11 - 2016

Les 30 noves places que Diputació obrirà per a rejovenir el cos de bombers a la província en 2017 no van destinades a tal efecte. Així ho afirmen els bombers dels parcs de Cocentaina i Ibi, argumentant que eixes places van destinades a fer fixes a efectius interins. Si Diputació no fa cas de les seues reivindicacions en ares d'un millor servei públic, anuncien mobilitzacions.

+ info
L’Invattur convoca una jornada de màrqueting turístic per a dinamitzar el sector a l’interior
15 - 11 - 2016

L’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques, Invattur, celebra una jornada centrada en la innovació turística mitjançant el màrqueting i la comunicació a la ciutat d’Alcoi. Serà el proper dilluns a l’institut Batoi, dins d’una iniciativa que subratlla la creixent importància de les comarques interiors per al sector turístic provincial.

+ info
Més de 60 empreses de les comarques reben un homenatge per la seua trajectòria a Alcoi
14 - 11 - 2016

Els diferents actors socials de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla han retut homenatge als empresaris de l’interior alacantí amb un acte a Alcoi. Ho han fet en un acte que ha comptat amb representació institucional i en el que s’ha subratllat la importància de la seguretat en el treball, especialment en la indústria.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X