Noticies
Ibi ingressa en la xarxa Mevmed per a implantar un estil de vida saludable entre els seus veïns
13 - 02 - 2017

Aconseguir un estil de vida saludable és l’objectiu del programa Mevmed, al qual s’ha adherit Ibi com a població pionera a la província d’Alacant. La campanya començarà amb reunions per a habilitar la posada en marxa de les directrius que porten a la població ibense a tindre un estil de vida més saludable.

+ info
II Foto-Fireta de Muro de Alcoy
10 - 02 - 2017

L'Associació Fotogràfica Flasheros informa que, constituït el Jurat per a fallar els dos premis (1er Premi General i Categoria Local) de la II Foto-Fireta de Muro d'Alcoi celebrat el passat 27, 28 i 29 de Gener per motiu de la Fireta de Sant Antoni, i compost en este cas per 4 membres de l'associació: Nadia Torregrosa, Joan Berzosa, Toni Alcaraz i Borja González.

 

+ info
TRAIL POC A POC ALCOI
10 - 02 - 2017

Dilluns passat, membres del club d'esports de muntanya i escalada TRAIL POC A POC ALCOI van fer entrega dels diners recaptat en la Trotada de Nadal, un total de 1110€, a l'Associació per la Integració del Xiquet, AIN.

 

+ info
Nova exposició de projectors de cine en el Museu del Joguet. Ibi
10 - 02 - 2017

La nova mostra del Museu del Joguet "Proyectores de juguete" ha obert esta setmana les seues portes al públic. L'exposició estarà oberta al públic fins al mes d'abril i està inclosa dins de l'activitat que organitzen junt amb el Centre d'Informació Juvenil (CIJ) per a celebrar febrer com a mes de l'amor davall el lema "Proyectando amor 3.0".

+ info
Col laboració ciutadana per al projecte Eusebio Sempere
09 - 02 - 2017

L'Ajuntament d'Onil, i més concretament les Regidories de Cultura, Turisme i Arxiu en el seu afany de reivindicar el nostre seu més universal, l'insigne Pintor i Escultor "Eusebio Sempere", estan treballant conjuntament per a poder fer realitat un ambiciós projecte que permeta ressaltar, difondre i conéixer no sols a l'artista, sinó també a l'home. Entre estes iniciatives s'està dissenyant una ruta per Onil on poder visitar llocs significatius en la vida del nostre fill predilecte.

+ info
Més de 5.000 signatures exigeixen la finalització de l’autovia que vertebre les comarques centrals
09 - 02 - 2017

Completar la connexió amb autovia entre les comarques centrals és una reivindicació històrica de la zona, que a més està plasmada en un projecte de Generalitat des del 2007. Fins a 5.000 signatures exigeixen ara la finalització de la connexió entre l’Olleria i Gandia que arrodoniria la comunicació per carretera entre les comarques centrals valencianes. I tot mentre Foment repara els danys del temporal a l’autovia.

+ info
Consell, Fundació CAM i Ajuntament invertiran vora un milió d’euros per a equipar el CADA a Alcoi
09 - 02 - 2017

El Centre d’Art Modern d’Alcoi reobrirà en este 2017 les seues portes, després de que Generalitat, Fundació CAM i Ajuntament d’Alcoi hagen invertit entre mig i un milió d’euros per a museïtzar-lo. L’objectiu no és altre que fer del CADA una de les referències nacionals en art modern.

+ info
Tots els resultats dels principals equips de l’Alcoià, El Comta i la Foia de Castalla
07 - 02 - 2017
La Font Roja celebra el Dia de L’Arbre donant a conèixer els seus exemplars més cridaners
07 - 02 - 2017
Totes les formacions municipals de les comarques menys el PP exigeixen a Diputació el Fons de Cooperació
07 - 02 - 2017
Les fortes ratxes de vent de fins a 100 km/h deixen destrosses les comarques de la muntanya
07 - 02 - 2017
tvA obté llicència per a emetre a l’Alcoià, El Comtat i la Foia durant els propers 15 anys
07 - 02 - 2017

tvA ha aconseguit renovar la seua llicència d’emissió a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla per als propers 15 anys. L’única televisió nascuda a les comarques i per a les comarques continuarà així divulgant informació de proximitat a tot el País Valencià amb la garantia d’estar integrada per professionals titulats en cadascun dels seus departaments.

+ info
Alcoi ret homenatge a l’activista social Pep Linares donant-li el seu nom al pont de Batoi
07 - 02 - 2017

Un dels nous ponts estrenats durant els darrers anys a la ciutat d’Alcoi ha sigut hui re nomenat com pont Pep Llinares. Es tracta d’un dels fundadors del sindicat CC.OO. al País Valencià, al que l’Ajuntament i el poble alcoià han volgut retre homenatge amb un acte senzill però multitudinari.

+ info
Justícia pagarà la meitat dels 2 milions de deute pel Palau de Justícia a Ibi durant este any
06 - 02 - 2017

Ibi ha aconseguit un seriós compromís per part de la Generalitat Valenciana a l’hora de sufragar, pel moment i este mateix any, la meitat dels costos per la construcció del Palau de Justícia de la localitat. Es tracta d’una obligació que estableix la sentència judicial favorable al Consistori ibense, però que s’aconseguirà d’una forma més ràpida.

+ info
Alcoi crearà un registre de mascotes utilitzant l’ADN per a acabar amb les deposicions al carrer
06 - 02 - 2017

L’Ajuntament d’Alcoi ha posat en marxa l’engranatge per a activar un nou sistema que millore la neteja viària a la ciutat en l’àmbit de les mascotes. Es tracta de la creació d’un banc de dades amb l’ADN dels gossos de la ciutat, amb els que identificar als propietaris en cas de que embruten la via pública; i també per a evitar abandonaments.

+ info
Cocentaina s’adhereix a l’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible als centres educatius
03 - 02 - 2017

Cocentaina forma part des de hui de l’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible, que engloba a localitats de tot el món en ares de fer millor el món. La campanya per a divulgar la igualtat entre persones i la sostenibilitat mediambiental començarà en tots els centres educatius de la capital del Comtat en dates properes.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X