Noticies
El bon temps possibilita un gran colofó final per a la primera edició del Mercat del Nadal a Alcoi
13 - 12 - 2016

El Mercat del Nadal d’Alcoi, que este any s’ha posat en marxa per primera vegada, ha resultat tot un èxit. Un fet possible gràcies a que el bon temps ha acompanyat les jornades del cap de setmana, pel que milers d’alcoians s’han passat per la seua extensa oferta comercial, gastronòmica i d’oci.

+ info
La Guàrdia Civil arresta a 3 persones a Ibi sota sospites de traficar amb drogues a la comarca
13 - 12 - 2016

La Guàrdia Civil ha detingut a 3 persones en el transcurs d’una operació contra el tràfic de drogues desenvolupada a Ibi. L’espectacularitat de les actuacions de la Benemèrita ha sorprès als veïns de l’Avinguda de la Pau i el carrer Ravalet, on s’han dut a terme les actuacions.

+ info
El PP presenta vàries esmenes als pressupostos de la Generalitat referides a les comarques
12 - 12 - 2016

Els pressupostos de la Generalitat Valenciana per al 2017 ja estan en tràmit parlamentari i esperant esmenes de l’oposició. El principal partit contrari al govern de PSPV, Compromís i Podem, el PP, n’ha presentat diverses referides a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

+ info
Tibi recupera part del seu patrimoni eclesiàstic i demanda ajuda per a evitar que caiga l’ermita
12 - 12 - 2016

Tibi ha rehabilitat part del seu patrimoni monumental i històric gràcies als treballs duts a terme en part de l’església i alguns del seus documents i pintures de més valor. Ara, l’Ajuntament busca fons amb els que consolidar l’ermita de la patrona abans de que acabe reduïda a runes.

+ info
Economia potenciarà la instal·lació d’energies renovables als llars i indústries valencianes
09 - 12 - 2016

El País Valencià es convertirà amb l’entrada en vigor dels pressupostos de 2017 en la primera regió espanyola que llança ajudes per a la instal·lació d’energies renovables, tant en llars com en empreses. Es tracta d’un nou gir cap a la sostenibilitat que ha enllestit la Conselleria d’Economia Sostenible i que ha sigut hui presentada a Castalla.

+ info
Francés presenta un pressupost de 55 milions a Alcoi amb el que crear una empresa pública
07 - 12 - 2016

El projecte de pressupostos de l’Ajuntament d’Alcoi suma per al 2017 55 milions d’euros, un 4% més que este any. Entre les inversions destaquen la creació d’una empresa pública, la reforma de l’Illa de Rodes o la dotació d’ajudes per al barri Centre. La pilota ara està en la teulada dels grups de l’oposició.

+ info
Alcoi convoca jornades per a implantar la indústria 4.0 com a transformador del seu model
07 - 12 - 2016

Alcoi ha convocat noves jornades per a traslladar a les empreses de la ciutat i la seua àrea d’influència la necessitat de transformar el model productiu. Així, hi han convocades jornades per tal de que les empreses vegen els avantatges de la indústria 4.0 per a recuperar l’antic poder industrial alcoià.

+ info
Diputació supedita aporta al Fons de Cooperació a que la GV assumeixi competències provincials
05 - 12 - 2016

La Diputació d’Alacant no aportarà els 13,7 milions que Generalitat li demana per al Fons de Cooperació Territorial, cosa que sí faran les de València i Castelló. L’ens ho justifica degut a que ha d’invertir 25 milions a l’any en gestionar infraestructures de competència autonòmica. A més, Diputació també ha donat a conèixer les seues inversions a les comarques durant el 2016.

+ info
El Consell reobrirà el CADA en 2017 per a fer-lo referent nacional d’art contemporani a Alcoi
05 - 12 - 2016

El Centre d’Art d’Alcoi obrirà de nou les seues portes el proper any 2017. Així ho ha confirmat a la ciutat dels ponts el President de la Generalitat, Ximo Puig, després de mesos de reunions amb la Fundació CAM i l’Ajuntament de la ciutat. Serà una referència nacional en art contemporani gràcies als fons de l’IVAM i la pròpia fundació.

+ info
AIJU dedica part de la formació a especialitzar als operaris industrials en gestió d’automatismes
02 - 12 - 2016

La formació dels operaris industrials és un dels factors a tindre en compte a l’hora de repensar el model productiu del sector secundari a les comarques. És per això pel que ens com AIJU ofereixen cursos per a convertir als treballadors en especialistes, per exemple, en automatismes.

+ info
El Consell dota el Fons de Cooperació Territorial i deixa que cada ajuntament valore com invertir
01 - 12 - 2016

Generalitat i Diputació aportaran diners per al Fons de Cooperació Territorial que ha enllestit l’administració regional. Tot en quantitats que cada ajuntament podrà invertir en allò necessari sense restriccions. Informació que ha arribat als primers edils durant una reunió en la que també han sigut informats del projecte de pressupostos del Consell.

+ info
Els pobles del Comtat denuncien la privació de serveis per part de les entitats bancàries
01 - 12 - 2016

Banc Sabadell, una de les entitats bancàries amb major presència a les comarques de la muntanya alacantina, està retirant les seues oficines dels pobles del Comtat. Un fet que perjudica als serveis d’estes poblacions i que fa malbé la idea de fer poble. Una decisió presa, afirmen, sota criteris estrictament econòmics, i no de servei, per part del banc.

+ info
Alcoi aprova adjudicar Pla Estratègic que ha d’establir els nínxols de desenvolupament futur
30 - 11 - 2016

Alcoi ha aprovat adjudicar altre dels documents que han de regir l’evolució futura de la ciutat. Es tracta del Pla Estructural, que deu fer, d’una banda, una anàlisi dels problemes de la ciutat sector per sector. La finalitat no és altra que solucionar-los amb l’horitzó posat al 2025, per al que compta amb 50.000 euros de pressupost.

+ info
La música es vist de gal·la per a honrar a Santa Cecília a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla
29 - 11 - 2016

La major part de les poblacions de la muntanya alacantina han commemorat este cap de setmana la festivitat de Santa Cecília. Un efemèride important per a les bandes de música que existeixen a cada població de la zona i que ha omplert de música cada localitat de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

+ info
Onil commemora la festa del Senyor Robat amb una missa i la processó amb la sagrada forma
29 - 11 - 2016

Onil rememora hui una part de la seua història amb la commemoració del Nostre Senyor Robat. Una missa cantada i la processó de la sagrada forma per ocasió número 192 ininterrompuda són les principals activitat per a honrar un esdeveniment relacionat amb un miracle a la població.

+ info
Salvem el Molinar porta a Brussel·les el canvi de la llei que va permetre l’aprovació Alcoinnova
28 - 11 - 2016

La plataforma Salvem l’Aqüífer del Molinar i Ecologistes en Acció portaran a la Comissió Europea la llei valenciana que elimina les zones d’esmortiment dels parcs naturals i que permet la instal·lació d’àrees industrials com Alcoinnova. Algunes d’eixes zones d’esmortiment també són de protecció d’aus, com el cas de la Font Roja, pel que esperen que la llei siga revisada i impossibilite la construcció del parc industrial.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X