Noticies
Milers d’alcoians gaudeixen d’un Carnestoltes amb fred i una gran quantitat de grups de ball
07 - 03 - 2017

Milers de persones han participat en la desfilada del Carnestoltes d’Alcoi, que es celebra una setmana després que a la resta de poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. El fred no ha restat participació a un acte que ha comptat amb el DJ Ximo Bayo obrint l’acte i amb diversos grups de ball locals per a animar-lo.

+ info
Generalitat confirma la urbanització del polígon NPI-5 d’Ibi en 3 fases de 300.000 m2 cadascuna
06 - 03 - 2017

Ibi ha rebut el vist i plau per a encetar el procés que ha de culminar amb la dotació de més superfície industrial per a la localitat. Generalitat ha aprovat la divisió en 3 fases del polígon NPI-5, d’1 milió de m2, la meitat dels quals ja estan coberts per la demanda de sòl industrial d’empreses locals.

+ info
Font Roja celebra tres dècades com a parc natural amb un sense fi d’activitats i mostres
06 - 03 - 2017

El parc natural de la Font Roja celebra este any 3 dècades catalogat com a tal. Tant és així que els seus gestors preparen mesos d’activitats per a commemorar l’efemèride, entre les que destaquen iniciatives de posada en valor del seu valor natural, a més de xerrades i exposicions sobre el parc. Tot per a afavorir la conservació d’un dels pulmons de la província d’Alacant.

+ info
Alcoi reivindica més agents de policia per a abastir l’augment d’activitat del cos de seguretat
02 - 03 - 2017

A pesar de ser una de les ciutats amb menys criminalitat per a la seua franja de població, Alcoi pateix una manca d’agents de policia. I tot amb una tendència que porta als agents de la capital de l’Alcoià a multiplicar les seues accions, seguint la premissa municipal d’acabar amb les conductes incíviques.

+ info
Cocentaina recicla 2,5 tones de roba en 2016 amb les que contracta a 40 persones en risc d’exclusió
02 - 03 - 2017

Els 8 contenidors de roba usada que estan repartits per Cocentaina i les seues pedanies han valgut per a recollir més de 2,5 tones en 2016, un 27% més que l’any anterior. Estes peces es venen en tendes solidàries, per a gestionar les quals s’han pogut contractar a 40 persones en risc d’exclusió social a la vila comtal.

+ info
El Tribunal Suprem confirma Alcoinnova com a ATE i denega a l’Ajuntament la capacitat decisòria en ella
28 - 02 - 2017

El Tribunal Suprem ha tombat el darrer dels arguments esgrimits per l’Ajuntament d’Alcoi per tal de tindre veu i vot en la posada en marxa del projecte d’ATE Alcoinnova a la zona de la Canal. Un fet que posa en mans de Generalitat donar el primer pas per a la seua construcció, i que a més condemna al Consistori a pagar les costes del procediment judicial.

+ info
Les comarques es bolquen amb Carnestoltes que trauen al carrer imaginació i diversió
28 - 02 - 2017

Milers de persones han eixit als carrers de les poblacions de l’interior alacantí durant este cap de setmana, on la majoria d’elles han celebrat el Carnestoltes. Música, diversió i crítica social han marcat les desfilades a les comarques, d’entre les que destaca la multitudinària participació registrada a Muro.

+ info
Diputació destinarà vora 1 milió d’euros per a promocionar festes i turisme a la província d’Alacant
17 - 02 - 2017

La Diputació provincial d'Alacant ha llançat un pla d'ajudes en dos de les principals vessants que poden aportar a les poblacions incloses dins del patrona de turisme Costa Blanca. L'any passat, les ajudes provincials per a turisme i festes van superar el milió d'euros, fet que pot repetir-se en esta nova edició, on l'ens provincial podria inclús dotar més partides pressupostàries al efecte.

+ info
Alcoi habilita una línia d’ajudes per a rehabilitar immobles que no passen els controls de l’ITE
17 - 02 - 2017

L’Ajuntament d’Alcoi llançarà una línia d’ajudes per a la rehabilitació d’edificis, dedicades a persones amb escassos recursos. Al mateix temps, s’endurirà la pressió a entitats bancàries i empreses per a que rehabiliten els edificis de la seua propietat, fet al que estan obligats si així ho estableix la Inspecció Tècnica d’Edificis, de referència a la ciutat d’Alcoi.

+ info
La Seu Universitària de Cocentaina presenta l obra de teatre infantil “El lladre de paraules”
17 - 02 - 2017

El diumenge 19 de febrer, a les 12.00 hores, al Teular de Cocentaina, la companyia teatral Disparatario representarà l'obra de teatre infantil “El lladre de paraules”. L'entrada es lliure.
 + info
El TSJ insta al CGPJ a habilitar places de magistrat per als nous jutjats d’Alcoi
16 - 02 - 2017

El nou edifici dels Jutjats a la ciutat d’Alcoi, que s’ubica a la Plaça Mare de Déu, està prop de ser inaugurat com a nova seu judicial per a la ciutat i la comarca del Comtat. En ell podrien tindre cabuda magistrats propis de la seu alcoiana si el CGPJ estima la petició del TSJ per a que els jutges d’Alcoi deixen de ser temporals i passen a fixes.

+ info
Ibi baralla augmentar la seguretat als polígons amb fons de Generalitat per a impedir robatoris
16 - 02 - 2017

Els polígons industrials d’Ibi estan patint robatoris durant els primers mesos del 2017 i els darrers del 2016, centrats en els camions que acudeixen a carregar mercaderies a la població. Un fet que ha provocat les crítiques de l’oposició i ha motivat la mobilització del govern municipal per a buscar solucions.

+ info
La Conselleria d’Obres Públiques desaconsella Pagos com a nova zona industrial per a Alcoi
14 - 02 - 2017

La Conselleria d’Obres Públiques de la Generalitat ha desaconsellat la instal·lació d’indústria a la zona de Pagos, principal alternativa proposada per l’Ajuntament d’Alcoi per a ubicar el parc tecnològic i industrial Alcoinnova. No obstant, el Consistori vol quant més superfície industrial millor, pel que modificarà el projecte dins del PGOU.

+ info
Ibi posa en valor el seu patrimoni amb la vista posada en dinamitzar el Barranc dels Molins
14 - 02 - 2017

Ibi es troba immers en un cicle de xerrades convocades arrel de l’adquisició del Molí de Paper per part de l’Ajuntament. Es vol encetar un procés participatiu per a esclarir els usos a donar a una de les principals restes del passat industrial de la població.

+ info
La MAC aprova un pressupost de 490.000 euros i enllestirà un pla de competitivitat turística
13 - 02 - 2017

La Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i El Comtat ha aprovat esta mateixa setmana el seu pressupost anual per al 2017. Ascendeix a 490.000 euros, amb els que es mantindran els principals serveis que presta l’ens, a més d’aportar al Pla de Competitivitat Turística que elaborarà juntament amb Generalitat i Diputació.

+ info
Ibi ingressa en la xarxa Mevmed per a implantar un estil de vida saludable entre els seus veïns
13 - 02 - 2017

Aconseguir un estil de vida saludable és l’objectiu del programa Mevmed, al qual s’ha adherit Ibi com a població pionera a la província d’Alacant. La campanya començarà amb reunions per a habilitar la posada en marxa de les directrius que porten a la població ibense a tindre un estil de vida més saludable.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X