Noticies
Cocentaina recicla 2,5 tones de roba en 2016 amb les que contracta a 40 persones en risc d’exclusió
02 - 03 - 2017

Els 8 contenidors de roba usada que estan repartits per Cocentaina i les seues pedanies han valgut per a recollir més de 2,5 tones en 2016, un 27% més que l’any anterior. Estes peces es venen en tendes solidàries, per a gestionar les quals s’han pogut contractar a 40 persones en risc d’exclusió social a la vila comtal.

+ info
El Tribunal Suprem confirma Alcoinnova com a ATE i denega a l’Ajuntament la capacitat decisòria en ella
28 - 02 - 2017

El Tribunal Suprem ha tombat el darrer dels arguments esgrimits per l’Ajuntament d’Alcoi per tal de tindre veu i vot en la posada en marxa del projecte d’ATE Alcoinnova a la zona de la Canal. Un fet que posa en mans de Generalitat donar el primer pas per a la seua construcció, i que a més condemna al Consistori a pagar les costes del procediment judicial.

+ info
Les comarques es bolquen amb Carnestoltes que trauen al carrer imaginació i diversió
28 - 02 - 2017

Milers de persones han eixit als carrers de les poblacions de l’interior alacantí durant este cap de setmana, on la majoria d’elles han celebrat el Carnestoltes. Música, diversió i crítica social han marcat les desfilades a les comarques, d’entre les que destaca la multitudinària participació registrada a Muro.

+ info
Diputació destinarà vora 1 milió d’euros per a promocionar festes i turisme a la província d’Alacant
17 - 02 - 2017

La Diputació provincial d'Alacant ha llançat un pla d'ajudes en dos de les principals vessants que poden aportar a les poblacions incloses dins del patrona de turisme Costa Blanca. L'any passat, les ajudes provincials per a turisme i festes van superar el milió d'euros, fet que pot repetir-se en esta nova edició, on l'ens provincial podria inclús dotar més partides pressupostàries al efecte.

+ info
Alcoi habilita una línia d’ajudes per a rehabilitar immobles que no passen els controls de l’ITE
17 - 02 - 2017

L’Ajuntament d’Alcoi llançarà una línia d’ajudes per a la rehabilitació d’edificis, dedicades a persones amb escassos recursos. Al mateix temps, s’endurirà la pressió a entitats bancàries i empreses per a que rehabiliten els edificis de la seua propietat, fet al que estan obligats si així ho estableix la Inspecció Tècnica d’Edificis, de referència a la ciutat d’Alcoi.

+ info
La Seu Universitària de Cocentaina presenta l obra de teatre infantil “El lladre de paraules”
17 - 02 - 2017

El diumenge 19 de febrer, a les 12.00 hores, al Teular de Cocentaina, la companyia teatral Disparatario representarà l'obra de teatre infantil “El lladre de paraules”. L'entrada es lliure.
 + info
El TSJ insta al CGPJ a habilitar places de magistrat per als nous jutjats d’Alcoi
16 - 02 - 2017

El nou edifici dels Jutjats a la ciutat d’Alcoi, que s’ubica a la Plaça Mare de Déu, està prop de ser inaugurat com a nova seu judicial per a la ciutat i la comarca del Comtat. En ell podrien tindre cabuda magistrats propis de la seu alcoiana si el CGPJ estima la petició del TSJ per a que els jutges d’Alcoi deixen de ser temporals i passen a fixes.

+ info
Ibi baralla augmentar la seguretat als polígons amb fons de Generalitat per a impedir robatoris
16 - 02 - 2017

Els polígons industrials d’Ibi estan patint robatoris durant els primers mesos del 2017 i els darrers del 2016, centrats en els camions que acudeixen a carregar mercaderies a la població. Un fet que ha provocat les crítiques de l’oposició i ha motivat la mobilització del govern municipal per a buscar solucions.

+ info
La Conselleria d’Obres Públiques desaconsella Pagos com a nova zona industrial per a Alcoi
14 - 02 - 2017

La Conselleria d’Obres Públiques de la Generalitat ha desaconsellat la instal·lació d’indústria a la zona de Pagos, principal alternativa proposada per l’Ajuntament d’Alcoi per a ubicar el parc tecnològic i industrial Alcoinnova. No obstant, el Consistori vol quant més superfície industrial millor, pel que modificarà el projecte dins del PGOU.

+ info
Ibi posa en valor el seu patrimoni amb la vista posada en dinamitzar el Barranc dels Molins
14 - 02 - 2017

Ibi es troba immers en un cicle de xerrades convocades arrel de l’adquisició del Molí de Paper per part de l’Ajuntament. Es vol encetar un procés participatiu per a esclarir els usos a donar a una de les principals restes del passat industrial de la població.

+ info
La MAC aprova un pressupost de 490.000 euros i enllestirà un pla de competitivitat turística
13 - 02 - 2017

La Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i El Comtat ha aprovat esta mateixa setmana el seu pressupost anual per al 2017. Ascendeix a 490.000 euros, amb els que es mantindran els principals serveis que presta l’ens, a més d’aportar al Pla de Competitivitat Turística que elaborarà juntament amb Generalitat i Diputació.

+ info
Ibi ingressa en la xarxa Mevmed per a implantar un estil de vida saludable entre els seus veïns
13 - 02 - 2017

Aconseguir un estil de vida saludable és l’objectiu del programa Mevmed, al qual s’ha adherit Ibi com a població pionera a la província d’Alacant. La campanya començarà amb reunions per a habilitar la posada en marxa de les directrius que porten a la població ibense a tindre un estil de vida més saludable.

+ info
II Foto-Fireta de Muro de Alcoy
10 - 02 - 2017

L'Associació Fotogràfica Flasheros informa que, constituït el Jurat per a fallar els dos premis (1er Premi General i Categoria Local) de la II Foto-Fireta de Muro d'Alcoi celebrat el passat 27, 28 i 29 de Gener per motiu de la Fireta de Sant Antoni, i compost en este cas per 4 membres de l'associació: Nadia Torregrosa, Joan Berzosa, Toni Alcaraz i Borja González.

 

+ info
TRAIL POC A POC ALCOI
10 - 02 - 2017

Dilluns passat, membres del club d'esports de muntanya i escalada TRAIL POC A POC ALCOI van fer entrega dels diners recaptat en la Trotada de Nadal, un total de 1110€, a l'Associació per la Integració del Xiquet, AIN.

 

+ info
Nova exposició de projectors de cine en el Museu del Joguet. Ibi
10 - 02 - 2017

La nova mostra del Museu del Joguet "Proyectores de juguete" ha obert esta setmana les seues portes al públic. L'exposició estarà oberta al públic fins al mes d'abril i està inclosa dins de l'activitat que organitzen junt amb el Centre d'Informació Juvenil (CIJ) per a celebrar febrer com a mes de l'amor davall el lema "Proyectando amor 3.0".

+ info
Col laboració ciutadana per al projecte Eusebio Sempere
09 - 02 - 2017

L'Ajuntament d'Onil, i més concretament les Regidories de Cultura, Turisme i Arxiu en el seu afany de reivindicar el nostre seu més universal, l'insigne Pintor i Escultor "Eusebio Sempere", estan treballant conjuntament per a poder fer realitat un ambiciós projecte que permeta ressaltar, difondre i conéixer no sols a l'artista, sinó també a l'home. Entre estes iniciatives s'està dissenyant una ruta per Onil on poder visitar llocs significatius en la vida del nostre fill predilecte.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X