Noticies
Centenars de treballadors protesten a Alcoi per la dignitat laboral durant el Primer de Maig
04 - 05 - 2017

El Primer de Maig, Dia Internacional del Treball, ha tret de nou a centenars de persones als carrers d’Alcoi seguint la convocatòria de les centrals sindicals. La recuperació de la dignitat dels treballadors mitjançant uns salaris dignes i una crítica ferotge a la corrupció han sigut algunes de les premisses dels manifestants.

+ info
Onil tanca uns Moros i Cristians amb elevada participació i marcats pels retalls en la pólvora
04 - 05 - 2017

Onil ha tancat ja els actes propis dels seus Moros i Cristians, que durant 9 dies han transformat esta població de la Foia de Castalla. Ni l’aigua ha aconseguit minvar la participació en actes com l’Entrada, tot i que sí ha decrescut el nombre de disparadors com a conseqüència de les restriccions a la pólvora.

+ info
Alcoi vibra amb unes espectaculars Entrades i dedica l’últim dia de les Festes a la pólvora
25 - 04 - 2017

Alcoi clausura hui les seues Festes de Moros i Cristians després de tres intensos dies plegats d’actes. Tot comença amb les Entrades, que han omplert de música i color el centre de la ciutat. El diumenge ha sigut per al patró, que ha eixit al carrer per a rebre la devoció dels alcoians, mentre hui el protagonisme recau en la pólvora i les ambaixades.

+ info
Onil rep a la Mare de Déu de la Salut i enceta nou dies continuats de festes patronals
25 - 04 - 2017

Alcoi i Banyeres gaudeixen dels darrers actes dels seus festejos, però a Onil la festa acaba de començar. I ho ha fet amb els colivencs rebent la imatge de la seua patrona, la Mare de Déu de la Salut, que presidirà des del seu altar la setmana de festejos que resta encara. A més, la patrona d’Onil ha rebut ja l’estima del seu poble en forma de flors.

+ info
Els millors esportistes de 2015 i 2016 reben l’homenatge d’Ibi dins la seua Gal·la de l’Esport
25 - 04 - 2017

Els millors esportistes del exercicis de 2015 i 2016 han rebut l’homenatge d’Ibi en el marc de la Gal·la de l’Esport, que a la vila joguetera té caràcter biennal. Fins a 9 categories diferents han sigut reconegudes en un esdeveniment que ha omplert el Teatre Rio de la població.

+ info
L’Alcoyano torna a imposar-se a l’Hèrcules al derbi provincial per 1-3 al José Rico Pérez
25 - 04 - 2017

L’Alcoyano ha aconseguir emportar-se els 3 punts del derbi provincial que l’ha enfrontat contra l’Hèrcules al Rico Pérez alacantí. Ho ha fet amb notorietat per 1-3 i amb 2 gols del jove de la pedrera Àngel. En Tercera Divisió, el Muro haurà d’esperar un miracle per a evitar el descens, del que estan ja lliures la resta d’equips de les comarques.

+ info
L’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla demanen 16 milions d’€ per a millorar polígons industrials
24 - 04 - 2017

Les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla han demanat a la Conselleria d’Economia Sostenible ajudes per a modernitzar superfícies industrials per valor de 16 milions d’euros. A banda, els representants del Consell han confirmat la seua predisposició per a crear l’Institut Tecnològic de la Cosmètica adherit al del tèxtil, també a Alcoi.

+ info
tvA ofereix en directe l’Entrada dels Moros i Cristians d’Alcoi també amb emissió per Facebook
24 - 04 - 2017

tvA, com cada any des de la seua creació, retransmetrà en directe l’Entrada dels Moros i Cristians d’Alcoi amb un ample desplegament tant tècnic com humà. Cinc càmeres cobriran tots els angles a l’epicentre de la desfilada en una difusió que arribarà a tot el món gràcies a la web www.tv-a.es i a la retransmissió simultània per Facebook.

+ info
Les Glòries Major i Infantil criden a la Festa de Moros i Cristians a Alcoi al ritme dels pasdobles
20 - 04 - 2017

Les Glòries Major i Infantil han fet ja la seua crida a la Festa a la ciutat d’Alcoi, coincidint amb els darrers dies de la Setmana Santa. Milers de persones han gaudit de dos actes que han vingut seguits de la processó del trasllat de la imatge de Sant Jordi, i que enceten a més el calendari d’Entradetes.

+ info
La Processó dels Xiulitets clausura la Setmana Santa a Alcoi i obri la porta a la Trilogia Festera
20 - 04 - 2017

El Diumenge de Resurrecció tanca la Setmana Santa a les poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Este dia té unes característiques especials a la ciutat d’Alcoi, on té lloc la processó dels Xiulitets, molt participativa i amb connotacions úniques a les comarques.

+ info
AITEX invertirà 8 milions d’€ en construir la seua nova seu en la carretera de Banyeres a Alcoi
18 - 04 - 2017

L’Institut Tecnològic del Tèxtil, AITEX, ha garantit la seua permanència a la ciutat d’Alcoi de cara al futur. Tot gràcies a l’acord que ha tancat per a adquirir terrenys al barri de Batoi on construirà les seus noves instal·lacions, estimades en una superfície de 20.000 m2 que requerirà d’una inversió de 8 milions d’euros.

+ info
Ibi aprova uns pressupostos de 17,1 milions per al 2017 amb l’únic vot en contra d’EU
18 - 04 - 2017

Ibi ja té pressupostos aprovats per a l’exercici de 2017, gràcies al suport de PSPV i Ciutadans al document presentat per la dupla PP-ADIi, que governa la localitat. Només EU s’ha oposat a un document que inclou propostes de tots els partits després de mesos de negociacions, i que destina mig milió d’euros per a inversions.

+ info
Més de 1.200 participants en el V Trail Solidari d’Alcoi incentiven la lluita contra el càncer
11 - 04 - 2017

La cinquena edició del Trail Solidari Ciutat d’Alcoi ha resultat un nou èxit que s’accentua a cada any. Més de 1.200 persones han recorregut el trajecte de la prova, bé a peu o bé corrent, per a recaptar fons en la lluita contra el càncer. Els beneficis de les inscripcions aniran a parar a l’AECC i SOLC.

+ info
El Diumenge de Rams enceta les celebracions de la Setmana Santa a l’Alcoià, El Comtat i la Foia
11 - 04 - 2017

La Setmana Santa ja ha arribat a les comarques de l’interior alacantí de la mà del Diumenge de Rams, la primera data important del calendari de la principal festivitat cristiana. A totes les poblacions de les comarques s’han produït processons i benediccions, de entre les que destaquen Ibi i Alcoi per la seua elevada participació.

+ info
IVACE, ICEX i Cambres de Comerç llancen ajudes per a la internacionalització d’empreses
10 - 04 - 2017

Les empreses de les comarques poden des de hui acollir-se a les ajudes que la Conselleria d’Economia Sostenible, l’IVACE les Cambres de Comerç i l’ICEX han presentat hui a Alcoi. Es tracta de posar a l’abast de les mercantils allò necessari per a que puguen exportar els seus productes a l’estranger, amb la finalitat de millorar els seus resultats i també de vertebrar el territori.

+ info
Alcoi registra el menor deute de la història però haurà de recuperar 754.000€ de romanent negatiu
10 - 04 - 2017

Alcoi ha tancat 2016 amb un resultat positiu al seu pressupost de quasi 890.000 euros i l’endeutament més baix de la seua història. No obstant, ha incomplit la regla de despesa establerta per Hisenda, contraient un romanent negatiu de 754.000 euros. Un fet que obligarà a restringir la despesa per eixe valor durant el present exercici.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X