Noticies
La prova de càrrega satisfactòria apropa la re apertura del pont Fernando Reig a Alcoi
05 - 04 - 2018

El pont Fernando Reig, una de les principals infraestructures de la ciutat d’Alcoi, es troba en la recta final de la reparació que l’ha mantingut tancat durant més d’any i mig. Aquest dimecres s’ha dut a terme la prova de càrrega que ha determinar si el pont esta llest per a re obrir, amb resultat positiu. És més que probable que la infraestructura estiga oberta per als Moros i Cristians d’Alcoi.

+ info
La Glòria amb dones i un Cartell hiperrealista enfilen a Alcoi cap als seus Moros i Cristians
04 - 04 - 2018

La Glòria ja ha anunciat la Festa de Moros i Cristians a Alcoi en una jornada històrica degut a la presència per primera vegada de dones en aquest acte dels festejos. Tot en una jornada que comença amb la Processó dels Xiulitets, única a tota Espanya, i que es clausura amb la presentació del Cartell que anuncia els festejos del 2018.

+ info
Les comarques es submergeixen en una Setmana Santa que creix en seguiment a Ibi i Alcoi
04 - 04 - 2018

La Setmana Santa ha tancat portes a l’interior alacantí, però no sense abans haver permès que milers de feligresos mostraren la seua fe en les nombroses processons dutes a terme a les diferents poblacions. D’entre totes destaquen les d’Ibi, cada vegada amb més participació; i les d’Alcoi, marcades per la devoció i el fervor dels participants.

+ info
Ibi llança la campanya ‘La gran fàbrica’ per a atraure inversió a base de capacitat industrial
03 - 04 - 2018

Ibi ha encetat una campanya pensada per a divulgar la seua capacitat per fires de tot el món. Sota el nom Ibi: la gran fàbrica, aquesta iniciativa tracta d’atraure inversions i clients per a les empreses ibenses, divulgant el fet de que els productes de la població estan presents arreu del món i amb un ampli ventall de possibilitats productives.

+ info
Generalitat destina en 2018 un 23,5% més de fons per a serveis socials a la comarca de l’Alcoià
28 - 03 - 2018

Les inversions que la Generalitat escometrà enguany en l’àmbit del benestar social a la comarca de l’Alcoià s’incrementaran després de les retallades dels darrers anys de crisi econòmica. Fins a un 23,5% més de finançament, fregant els 2,8 milions d’euros, es la suma que rebran les poblacions de l’Alcoià, entre les que destaca Alcoi, que obtindrà 878.000 euros del total.

+ info
Alcoi és una de les 3 úniques ciutats espanyoles que rebrà assessorament europeu en Smart City
27 - 03 - 2018

Alcoi ha resultat elegida com a una de les 3 úniques ciutats espanyoles que rebrà assessorament europeu gratuït en tot allò relacionat amb l’Smart City. Durant 18 mesos, la ciutat dels ponts tindrà presència en fòrums europeus per a transformar-se en torn a conceptes com la sostenibilitat o la tecnologia.

+ info
El Diumenge de Rams enceta les processons de la Setmana Santa a l’Alcoià, El Comtat i la Foia
27 - 03 - 2018

La Setmana Santa ha donat ja el tret d’eixida a totes les poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, on aquest diumenge les palmes han eixit al carrer per a celebrar el Diumenge de Rams. Desenes de persones han acompanyat a la coneguda com a ‘burreta’ que recorda l’entrada de Jesucrist a Jerusalem, l’esdeveniment que dona origen a la Setmana Santa, a totes les localitats de l’interior alacantí.

+ info
Un disseny novador i un inusitat ressò marquen la presentació de la Revista de Festes d’Alcoi
26 - 03 - 2018

La Revista de Festes d’Alcoi ja està a l’abast de tots els alcoians després d’haver sigut presentada amb importants novetats. La primera és que ha sigut presentada de forma separada al cartell, pel que ha tingut molt més ressò. La segon és que les futures revistes tindran caràcter científic i edició digital, gràcies a la implicació d’agents universitaris, que han assistit a la presentació al Cercle Industrial.

+ info
Representants de tota Europa debaten a Ibi al voltant de les cures a discapacitats i l’urbanisme
26 - 03 - 2018

Dos iniciatives d’intercanvi d’experiències a nivell comunitari estan de visita durant aquesta setmana a Ibi. L’urbanisme i l’educació i cuidats als discapacitats són els dos temes que s’aborden durant aquestes jornades a la vila joguetera amb la presència de representants de més d’una desena de països europeus. En total, Ibi participa en fins a 15 fòrums internacionals d’aquestes característiques.

+ info
Ibi demana celeritat per a aprovar obres del Pla Edificant degut a l’estat del Felicidad Bernabeu
23 - 03 - 2018

L’Ajuntament d’Ibi ha aprovat en plenari demanar celeritat a la Conselleria d’Educació amb les demandes remeses a l’ens autonòmic per a executar les obres del Pla Edificant. La urgència que requereixen obres com les proposades per al col·legi Felicidad Bernabeu han precipitat aquesta petició des del Consistori de la vila joguetera, tot i que no són els únics treballs que necessiten els seus centres educatius públics.

+ info
Alcoi inaugura l’Aula CdT de formació turística com a embrió del futur CdT d’Interior
22 - 03 - 2018

La formació turística a les comarques interiors alacantines compta ja amb una infraestructura per a oferir coneixement als professionals del sector amb l’Aula CdT resin inaugurada a Alcoi. Es tracta del primer pas per instal·lar un CdT d’Interior com el que la ciutat dels ponts va tractar d’albergar en 2017, i que va acabar en Morella. La formació per a dignificar les professions turístiques i els seus treballadors centren la finalitat de la infraestructura.

+ info
Alcoi compleix el 90% del pressupost de 2017, que deixa un romanent positiu de 38.000 euros
21 - 03 - 2018

La liquidació del pressupost de 2017 a l’Ajuntament d’Alcoi el deixa en una de les millors situacions dels darrers temps, amb un resultat positiu de més de 2 milions d’euros, un endeutament del 45% i romanent també positiu de 38.000 euros. Però també incomplint la regla de despesa de govern central, pel que hauran de modificar partides per a escometre el retorn de préstecs als bancs que estableix la política del PP.

+ info
Vora 2.000 jubilats clamen a Alcoi contra les mesures de Rajoy i reclamen pensions dignes
21 - 03 - 2018

Vora 2.000 jubilats, amb el suport de diferents col·lectius sindicals i de joves, han pres aquest dissabte la Plaça d’Espanya d’Alcoi per a continuar amb les reivindicacions per unes pensions dignes. També a Onil s’han repetit les manifestacions, que els responsables vaticinen que continuaran durant els propers temps. No pararan, asseguren, fins que el govern escolte la seua veu.

+ info
La MAC i el CEEI constaten la dinamització del l’emprenedoria amb iniciatives de tutorització
16 - 03 - 2018

L’emprenedoria compta amb bona salut a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, on cada iniciativa d’aquest tipus acaba consolidant diversos projectes i empreses emprenedores. Així ho valoren dos dels principals ens de dinamització en aquest sentit, la MAC i el CEEI, que han llançat l’octava edició del programa Emprendeaventura.

+ info
La Policia Local d’Alcoi anuncia més protestes mentre el cens d’ADN caní s’aplaça any i mig
16 - 03 - 2018

Els sindicats de la Policia Local d’Alcoi han anunciat que continuaran amb les protestes, una vegada rebutjades les millores proposades per l’Ajuntament per part del cos i després de no haver obtingut resposta a la convocatòria de la Mesa de Negociació. Apart d’això, el cens d’ADN caní s’aplaça fins 2019 per a dur a terme campanyes informatives.

+ info
Jordi Martínez es postula com a candidat a succeir a Toni Francés al front del PSPV alcoià
15 - 03 - 2018

El portaveu del govern municipal d’Alcoi i Regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament, Jordi Martínez, és a hores d’ara l’únic candidat a succeir a Toni Francés com a Secretari General dels socialistes alcoians després de la renúncia de l’Alcalde a presentar candidatura. Martínez es marca com a objectiu governar la ciutat, tot i encara es desconeix qui serà el candidat socialista a l’Alcaldia, decisió del partit que es prendrà una vegada passat el procés per a elegir Executiva.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X