Noticies
Les pluges retarden l’asfaltat d’un Pont de Sant Jordi d’Alcoi que s’obrirà la propera setmana
04 - 09 - 2017

Les precipitacions caigudes durant les darreres jornades han impedit que el Pont de Sant Jordi, la infraestructura més emblemàtica de la ciutat d’Alcoi, haja pogut ser re oberta al trànsit esta mateixa setmana. El que sí és segur és que ho serà la propera, després de poc més de 2 mesos de treballs per a consolidar la plataforma i fer-la més amable als vianants.

+ info
Els Moros i Cristians de Castalla, en directe aquest divendres per tvA, Alacantí TV i Movitel
04 - 09 - 2017

tvA difondrà este divendres 1 de setembre i en directe l’Entrada dels Moros i Cristians de Castalla, que també arribarà a les localitats a les que abasteix la senyal d’Alacantí TV. És la primera vegada que esta casa ofereix l’acte central dels festejos castelluts, amb un equip de 4 càmeres, comentaris i entrevistes, possibles gràcies a la col·laboració amb Movitel TV.

+ info
Martínez confirma que els tècnics municipals valoraran les ofertes de la contracta de la brossa
31 - 08 - 2017

Compromís i PSPV s’han enfrontat de nou a l’Ajuntament d’Alcoi per les condicions de la contracta de la brossa, que seran avaluades pels tècnics municipals i no per una empresa externa com denunciaven els nacionalistes, segons el govern. 7 empreses opten a una contracta amb validesa per a un màxim de 6 anys i un cost de 27 milions d’euros.

+ info
Un episodi de pluges deixa una mitjana de 40 l/m2 a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla
31 - 08 - 2017

La pluja ha torna a fer acte de presència a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla deixant quantitats significatives de precipitació que superen els 40 l/m2 de mitjana. Un aigua molt ben rebuda perquè no ha causat destrosses tot i caure de forma tempestuosa i que refresca els monts i recarrega aqüífers i camps.

+ info
Alfafara reforma la pista del poliesportiu amb una ajuda de vora 44.000 euros de la Diputació
31 - 08 - 2017

Alfafara ha rebut una ajuda de vora 44.000 euros amb els que ha reformat la pista exterior del seu poliesportiu. Es tracta d’unes instal·lacions utilitzades a sovint, i en les que també s’han instal·lat elements de neteja. Tot aprofitant les vacances estivals per a no entorpir la pràctica esportiva.

+ info
El TSJ obliga al Campus d’Alcoi de la UPV a pagar 2,6 milions pels terrenys de l’ampliació
30 - 08 - 2017

Una sentència del TSJ multiplica per 8 el preu que l’Ajuntament i el Campus d’Alcoi van tancar per als terrenys de l’ampliació universitària a la ciutat dels ponts. Això suposa que la UPV haurà d’afrontar el pagament de 2,6 milions d’euros que no esperava, fet pel que negocia amb el Consistori alcoià per a establir un pla de pagaments.

+ info
Alcoi comptarà amb semàfors adaptats per a invidents en 37 encreuaments de tota la ciutat
30 - 08 - 2017

Alcoi convertirà els semàfors de fins a 37 encreuaments de la ciutat en accessibles mitjançant la instal·lació de sistemes sonors per a invidents. La iniciativa naix dels pressuposts participatius i està a punt d’eixir a concurs, amb una dotació pressupostària de 42.000 euros.

+ info
Detingut un jove per robar un comerç contestà i un operari mor als treballs del nou Aldi a Alcoi
30 - 08 - 2017

La Guàrdia Civil ha detingut al presumpte autor d’un robatori amb violència a un comerç de Cocentaina. Es tracta d’un jove de 25 anys de la localitat que ha ingressat en presó, ja que va deixar inconscient al propietari de la tenda. Mentre, a Alcoi un operari ha perdut la vida en ser atropellat per un vehicle de l’obra de l’Aldi a la Zona Nord i hi ha altre en estat greu.

+ info
Subdelegació estreteix la coordinació entre cossos de seguretat i avança més efectius a la muntanya
29 - 08 - 2017

Les comarques de l’interior d’Alacant han viscut hui una trobada entre representants governamentals, forces de seguretat i ajuntaments per a perfilar el que serà el nou sistema contra el terrorisme. Subdelegació insta als ajuntament a instal·lar elements dissuasius, especialment en concentracions de moltes persones, i avança un increment de les forces de seguretat a la zona a pesar de descartar qualsevol alerta.

+ info
La Volta Ciclista a Espanya viu l’espectacle de la muntanya amb un final en alt al Xorret de Catí
29 - 08 - 2017

Les comarques de la muntanya alacantina han sigut este cap de setmana l’escenari sobre el que s’ha disputat una de les etapes més lluitades fins el moment pels corredors. El francès Alaphilippe ha guanyat una etapa en la que Froome i Contador han donat espectacle i que ha passat per Onil, Alcoi, Ibi, Tibi i Castalla.

+ info
Alcoyano i Hèrcules salden el derbi provincial amb un 1-1 aconseguit a base de fe alcoianista
29 - 08 - 2017

C.D. Alcoyano i Hèrcules C.F. han disputat el primer derbi provincial de la temporada al Collao i davant una tremenda expectació. L’empat final a 1 gols és positiu per a un Alcoyano que ha vist com el seu rival s’avançava al marcador i era superior, però el suport del Collao i el coratge dels locals ha acabat deixant el marcador en taules.

+ info
Alcoi redueix el deute amb ens bancaris dels 48 als 22 milions d’euros entre els anys 2008 i 2016
28 - 08 - 2017

La ciutat d’Alcoi deu a dia de hui 26 milions d’euros menys als bancs del que devia al 2008. Precisament el deute acumulat de les administracions és un dels detonants de la crisi i va provocar la promulgació de mesures per a restringir-lo. Mesures que, en el cas de ciutats que han reduït eixa xifra, ja no son necessàries, segons afirmen.

+ info
La neteja dels monts i dels vials forestals enceta el Pla Contra Incendis d’Ibi, que avarca 10 anys
28 - 08 - 2017

Ibi ha encetat este estiu el seu Pla Contra Incendis, aprovat el passat mes de febrer i que compta amb el vist i plau de la Conselleria. Inclou la neteja de les restes vegetals deixades per les nevades del passat hivern i dels vials forestals com a principals mesures dins d’un document que s’aplicarà durant la darrera dècada.

+ info
Vint poblacions de les comarques es repartiran 78.000 € de Diputació per a millorar accessibilitat
28 - 08 - 2017

La Diputació d’Alacant ha destinat 78.000 euros per a millorar l’accessibilitat en fins a 20 poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Castalla, Muro, Onil i Banyeres són les més beneficiades per unes ajudes que van destinades a poblacions de menys de 20.000 habitants, i amb les que poder fer més accessibles cadascuna d’elles.

+ info
Guanyar Alcoi demana apartar les imatges religioses dels actes institucionals de l’Ajuntament
25 - 08 - 2017

Guanyar Alcoi ha llançat una proposta a l’Ajuntament que ha creat un terratrèmol a la ciutat dels ponts. Proposen dissociar els actes religiosos de la presència institucional, fet que suposaria no rebre a la Verge dels Lliris al Consistori pel 50 aniversari de la seua declaració com Alcaldessa Perpètua de la ciutat, i també que els càrrecs de l’Ajuntament puguen elegir lliurement si assistir o no a actes religiosos.

+ info
Agres ofereix descomptes fiscals per matricular xiquets en el col·legi i evitar el despoblament
25 - 08 - 2017

L’Ajuntament d’Agres ha llançat un ambiciós programa d’ajudes per a aturar el despoblament, un dels principals problemes de les localitats més menudes de les comarques. Si esta tendència continua, poden acabar perdent bona part dels serveis amb que compten, pel que es tracta d’atraure persones d’altres poblacions que es beneficiaran d’exempcions fiscals únicament per matricular als seus fills en l’escola local.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X