Noticies
El pla de rehabilitació d’edificis amplia el termini per a rebre ajudes fins a maig de 2018 a Alcoi
16 - 10 - 2017

El Pla ARRU de rehabilitació i millora d’edificis antics ha superat les expectatives a la ciutat d’Alcoi. Tant que l’Ajuntament s’ha vist obligat a demanat una pròrroga en el termini per a optar a les ajudes, que acabava en dates properes. Els veïns podran així accedir als vora 3,5 milions en que es xifren les subvencions fins el mes de maig de 2018.

+ info
La Fira de Tots Sants més gran de la història presenta el seu cartell amb ple total d’expositors
11 - 10 - 2017

La Fira de Tots Sants ha presentat aquest passat cap de setmana el cartell que la identificarà a tot el país. Una obra de Rubén Lucas que introdueix a la localitat en el seu gran esdeveniment, que en aquesta edició tindrà un dia més de duració, més extensió que mai i ja registra un ple d’expositors.

+ info
Onil trau al carrer tota la seua oferta turística, gastronòmica i cultural amb 4 dies de mostra
11 - 10 - 2017

Onil es mostra, la fira que barreja tots els atractius d’aquesta localitat de la Foia, ha tancat portes en la seua segona edició, coincidint amb la festivitat del 9 d’Octubre. Durant 4 jornades, els colivencs han mostrat a veïns i visitants tots els seus atractius en totes les vessants, des del turisme a la gastronomia, passant pel comerç, la cultura o l’art.

+ info
Ibi posa en marxa activitats per promocionar hàbits saludables i empoderament de dones
11 - 10 - 2017
El Museu del Clima de Beniarrés crea una revista científica Didactica de les Ciències Experimentals i Socials
11 - 10 - 2017
Gorga entra a formar part de la Mancomunitat
11 - 10 - 2017
Les brigades forestals reclamen millors condicions a les instal·lacions del Parc de la Font Roja
11 - 10 - 2017
L’inici de la campanya del joguet fa baixar l’atur en 324 persones a l’Alcoià, El Comtat i la Foia
10 - 10 - 2017

El mes de setembre ha deixat bones dades de contractació a les comarques interiors de la província d’Alacant, on s’han registrat 324 aturats menys que en agost. Una davallada que s’atribueix a les contractacions per l’inici de la temporada joguetera, ja que Ibi i Onil encapçalen la reducció de l’atur. Tot i això, els sindicats lamenten la precarietat i temporalitat dels contractes.

+ info
El Govern convoca a la UNDEF a una reunió per a buscar solucions a l’ús de la pólvora en festejos
10 - 10 - 2017

Una delegació de la UNDEF viatjarà el proper dimecres 11 d’octubre a Madrid per a mantenir una reunió amb la Direcció General de Mines. En l’encontre s’abordarà la problemàtica que el món fester ha detectat amb la reducció dels participants en actes amb pólvora degut als múltiples requisits implantats per normativa. L’ens fester espera que Mines modifique alguns aspectes per a millorar la recollida i eliminació, així com per a facilitar la participació.

+ info
Uns 600 efectius de tots els cossos vetlaran per la seguretat a la Fira de Tots Sants de Cocentaina
06 - 10 - 2017

La Fira de Tots Sants de Cocentaina estarà protegida per fins a 600 efectius de tots els cossos de seguretat i emergències entre l’1 i el 5 de novembre, dates en que es celebra aquesta edició. Tot mentre l’Ajuntament de la vila comtal ha traslladat ja a Cultura l’expedient per a que l’esdeveniment comercial més gran de tot el País Valencià siga declarat en el futur com a Bé d’Interès Cultural Immaterial.

+ info
Alcoi lluita per a desfer-se d’una espècie vegetal invasora xinesa als llits dels rius i solars urbans
06 - 10 - 2017

Les brigades municipals treballen a la ciutat d’Alcoi per tal de controlar l’expansió d’una espècie invasora xinesa que porta anys colonitzant els espais de la vegetació de ribera mediterrània. Els llits dels rius, paratges naturals i solars urbans són el seu lloc preferit per a expandir-se, cosa que fa molt ràpid i molt agressivament amb la vegetació autòctona.

+ info
Ibi anima a reciclar amb la campanya Recicla els teus aparells
06 - 10 - 2017
Els pressupostos participatius a Alcoi arriben als escolars
06 - 10 - 2017
Onil convoca la II edició de la iniciativa Onil es Mostra
06 - 10 - 2017
El sector turístic busca a Alcoi mètodes que posen en valor les destinacions turístiques d’interior
05 - 10 - 2017

Els agents turístics de l’interior valencià analitzen hui a Alcoi les principals capacitats que tenen per a fer del turisme un sector potent a zones allunyades de la costa. Així, s’han analitzat els principals mètodes de promoció per a aquestes destinacions, sustentats per elements com patrimoni, cultura, tradicions o gastronomia.

+ info
Ibi participa a la tercera trobada internacional del projecte From Peer to Peer a Bélgica
05 - 10 - 2017
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X