Noticies
Conferència a Ibi sobre la seguretat a la Muntanya i els perills ocults.
15 - 11 - 2017
PSPV, Compromís i els sindicats criden als veïns de les comarques a la manifestació del 18-N
14 - 11 - 2017

PSPV, Compromís, i els sindicats CC.OO. i UGT han fet hui una crida als ciutadans de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla per a que assistisquen a la manifestació per un finançament just del dissabte 18 a València. Inclús habilitaran autobusos per a facilitar el viatge als interessats en demanar justícia pressupostària, ja que cada valencià rebrà de mitjana 237 € menys que qualsevol altre espanyol enguany.

+ info
Banyeres descarta en referèndum el trasllat de les dates de les seues Festes al cap de setmana
14 - 11 - 2017

Més de 3.500 persones han exercit aquest diumenge el seu dret al vot en referèndum a Banyeres de Mariola. Damunt la taula, la possibilitat de modificar les dates dels Moros i Cristians per a fer-los coincidir amb el cap de setmana i generar més turisme i activitat econòmica. Per als festers de la població de l’Alcoià, ha pesat més la tradició del seu poble que l’economia que l’envolta, pel que els festejos es duran a terme entre el 22 i el 25 d’abril, com sempre ha sigut.

+ info
Esther Guillem Bordera guanya el concurs fotogràfic de les XII Jornades Micològiques en Ibi
13 - 11 - 2017
70 famílies creen ‘Somriures’ per a reivindicar l’atenció a dependents més enllà dels 21 anys
13 - 11 - 2017

Fins a 70 famílies de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla han creat el Projecte Somriures per a donar visibilitat al problema de l’atenció a dependents una vegada superen els 21 anys. Els seus integrants, tots pares i mares de dependents, no poden dedicar el dia a cuidar dels seus fills degut a les necessitats laborals que tenen, pel que tracta de crear consciència i aconseguir recursos amb l’associació.

+ info
Les comarques condemnen la violència masclista pel crim d’Elda i insten a revisar el sistema
13 - 11 - 2017

Les comarques han eixit aquest divendres al carrer per a rebutjar la violència masclista després de que aquesta s’haja cobrat una nova víctima a Elda. Diverses veus han reclamat a Alcoi i Ibi revisar el sistema de prevenció, ja que el dia anterior al crim, l’assassí havia sigut detingut i posat en llibertat a la població del Vinalopó.

+ info
L’obra completa de Joan Valls que edita Alcoi arribarà a tota la Comunitat de la mà de l’AVL
10 - 11 - 2017

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua ha celebrat aquest dijous una Junta de Govern a la ciutat d’Alcoi, on ha anunciat el seu compromís per a divulgar l’obra del poeta alcoià Joan Valls en el centenari del seu naixement. La ciutat porta tot l’any duent a terme activitats per a honrar la figura del seu poeta; ara veurà divulgada l’obra completa de Valls que edita per tot el País Valencià gràcies al compromís de l’AVL.

+ info
Cultura estudiarà la cessió de la casa d’Enric Valor i ajudes al patrimoni del castell de Castalla
10 - 11 - 2017

La Direcció General de Cultura, de visita aquest dijous a Castalla, ha mostrat la seua predisposició a desbloquejar la cessió de la Casa d’Enric Valor a l’Ajuntament per a ubicar en ella un museu de l’autor. A més, també considerarà la prestació d’ajudes per a valoritzar els voltants del castell de la població, que ha rebut la visita d’alumnes per a buscar idees que regeneren diferents punts de la localitat.

+ info
AIJU presenta la guia per a orientar als pares cap als millors joguets per a educar als seus fills
09 - 11 - 2017

La Guia AIJU 3.0 ha sigut presentada aquest dimecres per a la campanya del Nadal 2017/2018. En ella es recull un extens estudi dels millors joguets per als menuts en funció de paràmetres com l’edat o la capacitat d'evolucionar al xiquet. L’estudi revela una elevada preocupació per l’abús que es fa de dispositius que tenen pantalles digitals.

+ info
La capital del Comtat ha retornat ja a la normalitat després la Fira
08 - 11 - 2017
Els granadins de Soliloqui de grills guanyen el XXIII Concurs de Teatre Amateur Vila Ibi
08 - 11 - 2017
Onil depura sentències judicials pagant 7 milions en aquesta legislatura però a costa de no invertir
08 - 11 - 2017

Onil ha fet front durant els dos anys i mig de l’actual legislatura a pagaments per valor de 7 milions d’euros, fet que ha permès liquidar el deute per les sentències pendents. La part roïna és que l’Ajuntament no ha pogut consignar cap de les inversions que la localitat necessita, al menys de moment.

+ info
Alcoi quadruplica els permisos per a construir vivenda nova i llança el projecte del nou Bulevard
08 - 11 - 2017

La construcció reviscola a la ciutat d’Alcoi, on s’han vist quadruplicades les llicències d’obra entre 2016 i l’actualitat respecte al període entre 2013 i 2015. Gran part de les empreses que les duen a terme són alcoianes, dinamitzant un sector que ha patit de valent en els darrers anys. A banda, l’Ajuntament s’ha compromès a estudiar amb veïns i col·lectius el projecte del nou Bulevard cara al 2018.

+ info
Més de 420.000 persones visiten la Fira de Tots Sants de Cocentaina en la seua 671 edició
07 - 11 - 2017

La Fira de Tots Sants de Cocentaina 2017 ja forma part de la història de la vila comtal després d’haver reunit en torn als seus més de 800 expositors a més de 420.000 persones, segons xifres que baralla l’Ajuntament contestà. Es tracta de xifres sensiblement inferiors a les anunciades però que es veuen equilibrades amb les bones xifres de vendes. El Consistori reclama a les administracions més suport econòmic per a millorar l’esdeveniment comercial més gran del País Valencià, fet que podria arribar amb la declaració com a BIC.

+ info
Els agricultors reclamen indemnitzacions justes per arrancar arbres contra la xyllella al Comtat
07 - 11 - 2017

Els agricultors del Comtat que han hagut de talar arbres per l’arribada de la xylella fastidiosa rebran un màxim de 6.192 euros per hectàrea o 28 per arbre per part de la Conselleria d’Agricultura. Es un preu que consideren insuficient, hagut compte que no tindran productivitat agrària fins d’ací a 12 anys als seus bancals al haver talat els exemplars.

+ info
Una Fira de rècord rep 175.000 persones el dia de Tots Sants i els expositors milloren les vendes
06 - 11 - 2017

La present edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina va camí de polvoritzar els anteriors registres d’assistents i vendes. L’any passat es va superar el mig milió de visitants, i enguany, només en la jornada inaugural, 175.000 persones van omplir la capital del Comtat. A més, les vendes, segons afirmen els comerciants, registren millors sensacions que en anys anteriors.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X