Noticies
Els joves de la muntanya es concentraran a Ibi per a adquirir valors socials el 28 d’octubre
19 - 10 - 2017

Uns 80 joves de les principals poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla participaran el proper dissabte 28 en el II Fòrum Jove de la muntanya. Un esdeveniment pensat per a traslladar als joves de la zona valors com l’empatia, la confiança o l’escolta activa composat per tallers, i que busca que eixos valors arriben a tots els centres educatius.

+ info
Les plataformes de la muntanya alacantina alerten que, amb els canvis en el Pla Eòlic Valencià algunes empreses podrien possar molins a les muntanyes de les comarques interiors
19 - 10 - 2017
Les grans empreses tecnològiques de la província guien a les de les comarques en la indústria 4.0
18 - 10 - 2017

Transformar la indústria valenciana en pilar de l’economia de la regió, i fer-ho amb la base que aporta la tecnologia, és una de les voluntats de la Generalitat que hui s’ha plasmat amb una jornada a les instal·lacions de l’empresa Actiu a Castalla. Les principals companyies tecnològiques de la província han mostrat als empresaris de la muntanya els avantatges de crear una simbiosi entre indústria i tecnologia.

+ info
Generalitat allarga el termini de prohibició de cremes per a evitar incendis degut a la sequera
18 - 10 - 2017

Les cremes de restes de poda o agrícoles continuaran estant prohibides al País Valencià si es produeixen dins de superfícies forestals o a menys de 500 metres d’elles. És la decisió que ha pres el Consell per a evitar que es produisquen tragèdies com la que esta assolant Galícia i Astúries des del diumenge. No es podrà fer foc a aquestes àrees fins el proper 29 d’octubre.

+ info
Ibi rep un ajut de 16.388 euros per les despeses causades pel temporal de gener
17 - 10 - 2017
27 escolars comencen la Ruta de les Llegendes a Ibi
17 - 10 - 2017
Alcoi trau a concurs les obres per a reformar el carrer Entença amb una despesa de 2 milions d’€
17 - 10 - 2017

L’Ajuntament d’Alcoi ha presentat hui les novetats per a un dels principals projectes que baralla al llarg de les dos darreres legislatures: la reforma del carrer Entença. La Junta de Govern ha aprovat hui licitar el concurs, en el que s’invertiran 2 milions d’euros. S’espera tindre-lo llest abans de que acabe 2017 per a adjudicar uns treballs que tenen un termini d’execució d’onze mesos i es duran a terme per fases.

+ info
Les comarques celebren el 12 d’Octubre amb jocs per als menuts i suport a la Guàrdia Civil
17 - 10 - 2017

El 12 d’Octubre està assenyalat al calendari com a Dia de la Hispanitat i és festiu a tot el país. Per això, a localitats com Ibi i Onil, a la muntanya alacantina, es celebren activitats centrades en divertir, d’una banda, als més menuts; i d’altra en reconèixer la tasca diària que du a terme la Guàrdia Civil.

+ info
Les urbanitzacions perifèriques d’Alcoi tindran cobertura mòbil abans de que acabe 2017
16 - 10 - 2017

Els veïns de les urbanitzacions ubicades fora del casc urbà d’Alcoi tenen els dies comptats sense cobertura mòbil. Porten dècades reivindicant aquest servei, que també augmentarà la seguretat de conductors i esportistes a la zona. L’empresa Telefònica tindrà que invertir 60.000 euros per a ubicar una antena 4G que done servei a tota la zona.

+ info
El pla de rehabilitació d’edificis amplia el termini per a rebre ajudes fins a maig de 2018 a Alcoi
16 - 10 - 2017

El Pla ARRU de rehabilitació i millora d’edificis antics ha superat les expectatives a la ciutat d’Alcoi. Tant que l’Ajuntament s’ha vist obligat a demanat una pròrroga en el termini per a optar a les ajudes, que acabava en dates properes. Els veïns podran així accedir als vora 3,5 milions en que es xifren les subvencions fins el mes de maig de 2018.

+ info
La Fira de Tots Sants més gran de la història presenta el seu cartell amb ple total d’expositors
11 - 10 - 2017

La Fira de Tots Sants ha presentat aquest passat cap de setmana el cartell que la identificarà a tot el país. Una obra de Rubén Lucas que introdueix a la localitat en el seu gran esdeveniment, que en aquesta edició tindrà un dia més de duració, més extensió que mai i ja registra un ple d’expositors.

+ info
Onil trau al carrer tota la seua oferta turística, gastronòmica i cultural amb 4 dies de mostra
11 - 10 - 2017

Onil es mostra, la fira que barreja tots els atractius d’aquesta localitat de la Foia, ha tancat portes en la seua segona edició, coincidint amb la festivitat del 9 d’Octubre. Durant 4 jornades, els colivencs han mostrat a veïns i visitants tots els seus atractius en totes les vessants, des del turisme a la gastronomia, passant pel comerç, la cultura o l’art.

+ info
Ibi posa en marxa activitats per promocionar hàbits saludables i empoderament de dones
11 - 10 - 2017
El Museu del Clima de Beniarrés crea una revista científica Didactica de les Ciències Experimentals i Socials
11 - 10 - 2017
Gorga entra a formar part de la Mancomunitat
11 - 10 - 2017
Les brigades forestals reclamen millors condicions a les instal·lacions del Parc de la Font Roja
11 - 10 - 2017
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X