Noticies
El Centre d’Alcoi recupera la normalitat aquest dijous amb l’apertura del pont de Sant Jordi
07 - 09 - 2017

El pont de Sant Jordi d’Alcoi tornarà a estar operatiu per al pas de vehicles este dijous 7 de setembre després de finalitzar els treballs d’asfaltat retardats per les pluges de la passada setmana. A més, l’Ajuntament instal·larà bol·lards per a evitar possibles atemptats terroristes seguint les recomanacions de la Subdelegació del Govern.

+ info
Banyeres convoca una votació per a decidir si les dates de les Festes es traslladen al cap de setmana
07 - 09 - 2017

Banyeres ha aprovat en plenari la celebració d’un referèndum per a decidir si les dates dels seus Moros i Cristians, que es celebren habitualment entre el 22 i el 25 d’abril, deuen passar-se al cap de setmana. La proposta arriba des de diferents sectors de la població que no poden gaudir dels festejos si es celebren entre setmana. La votació tindrà lloc el proper 12 de novembre a les seus de 2 comparses de la població.

+ info
Ibi llança ajudes per al lloguer al casc antic i una campanya contra la violència de gènere en Festes
07 - 09 - 2017

L’Ajuntament d’Ibi té entre les seues prioritats la revitalització del casc antic, pel que ha dotat una partida de 10.000 euros amb els que subvencionar el lloguer de llars a centre històric. A més, durant les Festes de Moros i Cristians encetarà una campanya per a lluitar contra la violència de gènere, composada per un mostrador informatiu i un photocall amb els que donar visibilitat a la iniciativa.

+ info
tvA participa en una reunió per a perfilar formes de col·laboració amb la futura televisió regional
07 - 09 - 2017

tvA ha participat en la reunió amb membres de la Generalitat Valenciana en la que s’han posat les bases de la col·laboració que mantindran les televisions locals i comarcals amb la nova radiotelevisió autonòmica. El President del Consell, Ximo Puig, ha instat als responsables reunits a beneficiar-se mútuament de la posada en marxa de la televisió regional.

+ info
Agricultura posa al Comtat sota vigilància al detectar xylella fastidiosa en camps de la comarca
06 - 09 - 2017

La xylella fastidiosa, un bacteri que posa en risc a les espècies arbòries, ha arribat a la comarca del Comtat. Agricultura ha posat en marxa un dispositiu per a controlar una possible epidèmia que avarca tota la comarca, on va a procedir-se a tractar amb insecticides les zones que envolten les parcel·les on s’ha detectat la seua presència. Els exemplars infectats van a ser directament destruïts.

+ info
Generalitat proposa pagar el deute pels Jutjats a Alcoi cedint terrenys seus a l’Ajuntament
06 - 09 - 2017

Generalitat i Ajuntament d’Alcoi han creat ja la comissió mixta que ha d’acordar la millor forma de pagament dels vora 3 milions d’euros que l’administració regional deu a la ciutat dels ponts pel nou Palau de Justícia. El Consell ha proposat que eixe pagament no siga amb diners, sinó amb terrenys de la seua propietat a la ciutat dels ponts.

+ info
Un tallafocs reforça les mesures contra incendis al ja castigat pel foc paratge alcoià de Serelles
06 - 09 - 2017

Operaris municipals estan actuant a la zona de Serelles per tal de habilitar un tallafocs que evite l’expansió de possibles incedis forestals com el que ja va patir el paratge al 2012. Les tasques consisteixen en netejar una franja annexa a la via forestal que recorre Serelles per a que valga com a barrera per a possibles incendis futurs.

+ info
El govern municipal proposa rebaixar l’IBI a Alcoi fins al nivell més baix en els darrers 25 anys
05 - 09 - 2017

Els veïns d’Alcoi tindran la menor taxa de pagament de l’Impost de Béns Immobles (IBI) del darrer quart de segle. Al menys eixa és la intenció del govern municipal amb les propostes que llançarà per a les ordenances que començaran a aplicar-se en la ciutat a partir de l’exercici de 2018. Els alcoians paguen de mitjana 180 euros menys a l’any que ciutadans d’altres ciutats espanyoles del mateix tamany.

+ info
Una espectacular Ofrena i els trons posen el punt i final als Moros i Cristians de Castalla 2017
05 - 09 - 2017

La ciutat de Castalla afronta este dilluns el darrer dia dels seus Moros i Cristians, després d’una espectacular entrada emesa en directe per tvA per a quasi tota la província. La baixada de la Mare de Déu, passada per aigua, ha deixat pas a dos dies de batalla amb pólvora i a l’acte únic de les festes castelludes: l’Ofrena de flors a la patrona.

+ info
El C.D. Alcoyano cau al Collao front al Cornellà (1-2) en un xoc estel·lar per al porter visitant
05 - 09 - 2017

El C.D. Alcoyano ha encaixat la seua primera derrota de la temporada al camp del Collao, convertit durant les darreres campanyes en una fortalesa. Ho ha fet contra un Cornellà més encertat cara a porteria i blindat amb el seu meta, Craviotto, que ha resultat juntament amb el davanter Enric Gallego les estreles del partit.

+ info
Alcoi crearà una empresa pública que optimitze la prestació de serveis respecte a la gestió privada
04 - 09 - 2017

PSPV, Guanyar i Compromís han donat llum verda en Comissió de Govern a la creació d’una empresa pública a la ciutat d’Alcoi. La proposta passa pel plenari del proper dilluns i, si és aprovada, comptarà amb 200.000 euros per a començar a funcionar abans de final d’any prestant serveis com la neteja d’edificis municipals o la gestió dels serveis socials alcoians.

+ info
Les pluges retarden l’asfaltat d’un Pont de Sant Jordi d’Alcoi que s’obrirà la propera setmana
04 - 09 - 2017

Les precipitacions caigudes durant les darreres jornades han impedit que el Pont de Sant Jordi, la infraestructura més emblemàtica de la ciutat d’Alcoi, haja pogut ser re oberta al trànsit esta mateixa setmana. El que sí és segur és que ho serà la propera, després de poc més de 2 mesos de treballs per a consolidar la plataforma i fer-la més amable als vianants.

+ info
Els Moros i Cristians de Castalla, en directe aquest divendres per tvA, Alacantí TV i Movitel
04 - 09 - 2017

tvA difondrà este divendres 1 de setembre i en directe l’Entrada dels Moros i Cristians de Castalla, que també arribarà a les localitats a les que abasteix la senyal d’Alacantí TV. És la primera vegada que esta casa ofereix l’acte central dels festejos castelluts, amb un equip de 4 càmeres, comentaris i entrevistes, possibles gràcies a la col·laboració amb Movitel TV.

+ info
Martínez confirma que els tècnics municipals valoraran les ofertes de la contracta de la brossa
31 - 08 - 2017

Compromís i PSPV s’han enfrontat de nou a l’Ajuntament d’Alcoi per les condicions de la contracta de la brossa, que seran avaluades pels tècnics municipals i no per una empresa externa com denunciaven els nacionalistes, segons el govern. 7 empreses opten a una contracta amb validesa per a un màxim de 6 anys i un cost de 27 milions d’euros.

+ info
Un episodi de pluges deixa una mitjana de 40 l/m2 a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla
31 - 08 - 2017

La pluja ha torna a fer acte de presència a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla deixant quantitats significatives de precipitació que superen els 40 l/m2 de mitjana. Un aigua molt ben rebuda perquè no ha causat destrosses tot i caure de forma tempestuosa i que refresca els monts i recarrega aqüífers i camps.

+ info
Alfafara reforma la pista del poliesportiu amb una ajuda de vora 44.000 euros de la Diputació
31 - 08 - 2017

Alfafara ha rebut una ajuda de vora 44.000 euros amb els que ha reformat la pista exterior del seu poliesportiu. Es tracta d’unes instal·lacions utilitzades a sovint, i en les que també s’han instal·lat elements de neteja. Tot aprofitant les vacances estivals per a no entorpir la pràctica esportiva.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X