Noticies
Ja es poden votar les propostes per als Pressupostos Participatius 2018
20 - 11 - 2017
Rafael Serraalta Alcade de Ibi visita Crearplast
20 - 11 - 2017
Alcoi s’acull al Pla Edificant per a escometre treballs de millora als 9 centres educatius públics
17 - 11 - 2017

Alcoi buscarà el finançament del Pla Edificant per a millorar l’estat dels seus 9 centres educatius de titularitat pública. La novetat estreba en que seran els propis centres els que podran avaluar en què es necessiten les inversions, demandes que canalitzarà l’Ajuntament. La prioritat inversora del pla són els centres amb barracons, pel que el Bracal de Muro i el Rico Sapena de Castalla podrien millorar la seua situació.

+ info
La Fira de Tots Sants fidelitza al 25% dels vora 506.000 assistents que l’han visitada enguany
17 - 11 - 2017

La Fira de Tots Sants va rebre quasi 506.000 visitants en la present edició, segons revelen les dades del sistema de seguiment telefònic utilitzat pel Consistori. Però més important encara és la xifra de fidelitat dels assistents, ja que un 24% d’ells va repetir en diferents jornades. Fets que apunten a bones xifres de vendes que encara es recopilen.

+ info
Alcoi destina 1,5 milions d’euros a construir les dos rotondes d’accés pel Collao i Cotes Baixes
16 - 11 - 2017

L’Ajuntament d’Alcoi invertirà 1,5 milions d'euros mitjançant una modificació de crèdit que ja ha sigut aprovada en construir dos rotondes que milloren el trànsit a la ciutat dels ponts. Seran ubicades al Collao, on ja han començat els preparatius, i a Cotes Baixes, per a afavorir una major fluïdesa de vehicles en una ciutat que registra problemes de mobilitat amb cotxe.

+ info
87 comerciants participen en els tallers organitzats a Ibi
16 - 11 - 2017
LA LECTURA DEL TIRANT LO BLANC TORNA PER QUINZÈ ANY
16 - 11 - 2017

Per tal de commemorar el dia de les lletres valencianes, des de les Biblioteques Municipals i la Coordinadora de l'Alcoià-Comtat pel Valencià s'ha organitzat per al pròxim 17 de novembre una lectura col·lectiva de l'obra Tirant lo Blanc. La XV convocatòria d'aquesta lectura, en la qual està previst que participen 250 persones aproximadament, tindrà lloc en el CIPFP Batoi mitjançant dos torns d'intervenció.

+ info
COMENCEN LES OBRES DE CANALITZACIÓ AL CARRER CALDERA DEL GAS
16 - 11 - 2017
Focuspime apropa els conceptes de la indústria 4.0 a les empreses de l’Alcoià, El Comtat i la Foia
15 - 11 - 2017

Focuspime, un esdeveniment que s’ha reinventat en tan sols 4 edicions, divulga hui el coneixement de la indústria 4.0 a la ciutat d’Alcoi per a totes les comarques de la muntanya alacantina. Es tracta d’una eina per a divulgar un coneixement que la Generalitat vol fer general per a facilitar el canvi de model entre l’empresariat valencià.

+ info
Conferència a Ibi sobre la seguretat a la Muntanya i els perills ocults.
15 - 11 - 2017
PSPV, Compromís i els sindicats criden als veïns de les comarques a la manifestació del 18-N
14 - 11 - 2017

PSPV, Compromís, i els sindicats CC.OO. i UGT han fet hui una crida als ciutadans de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla per a que assistisquen a la manifestació per un finançament just del dissabte 18 a València. Inclús habilitaran autobusos per a facilitar el viatge als interessats en demanar justícia pressupostària, ja que cada valencià rebrà de mitjana 237 € menys que qualsevol altre espanyol enguany.

+ info
Banyeres descarta en referèndum el trasllat de les dates de les seues Festes al cap de setmana
14 - 11 - 2017

Més de 3.500 persones han exercit aquest diumenge el seu dret al vot en referèndum a Banyeres de Mariola. Damunt la taula, la possibilitat de modificar les dates dels Moros i Cristians per a fer-los coincidir amb el cap de setmana i generar més turisme i activitat econòmica. Per als festers de la població de l’Alcoià, ha pesat més la tradició del seu poble que l’economia que l’envolta, pel que els festejos es duran a terme entre el 22 i el 25 d’abril, com sempre ha sigut.

+ info
Esther Guillem Bordera guanya el concurs fotogràfic de les XII Jornades Micològiques en Ibi
13 - 11 - 2017
70 famílies creen ‘Somriures’ per a reivindicar l’atenció a dependents més enllà dels 21 anys
13 - 11 - 2017

Fins a 70 famílies de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla han creat el Projecte Somriures per a donar visibilitat al problema de l’atenció a dependents una vegada superen els 21 anys. Els seus integrants, tots pares i mares de dependents, no poden dedicar el dia a cuidar dels seus fills degut a les necessitats laborals que tenen, pel que tracta de crear consciència i aconseguir recursos amb l’associació.

+ info
Les comarques condemnen la violència masclista pel crim d’Elda i insten a revisar el sistema
13 - 11 - 2017

Les comarques han eixit aquest divendres al carrer per a rebutjar la violència masclista després de que aquesta s’haja cobrat una nova víctima a Elda. Diverses veus han reclamat a Alcoi i Ibi revisar el sistema de prevenció, ja que el dia anterior al crim, l’assassí havia sigut detingut i posat en llibertat a la població del Vinalopó.

+ info
L’obra completa de Joan Valls que edita Alcoi arribarà a tota la Comunitat de la mà de l’AVL
10 - 11 - 2017

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua ha celebrat aquest dijous una Junta de Govern a la ciutat d’Alcoi, on ha anunciat el seu compromís per a divulgar l’obra del poeta alcoià Joan Valls en el centenari del seu naixement. La ciutat porta tot l’any duent a terme activitats per a honrar la figura del seu poeta; ara veurà divulgada l’obra completa de Valls que edita per tot el País Valencià gràcies al compromís de l’AVL.

+ info
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X