Alcoi acull per tercera vegada consecutiva el Campionat d’Espanya de Karate amb mil inscrits

La ciutat d’Alcoi acull per tercera vegada consecutiva el Campionat d’Espanya de Karate, en el que hi han vora mil competidors inscrits en les seues dos modalitats: kates i kumite. L’esdeveniment portarà a milers de familiars fins a Alcoi, amb la consegüent dinamització econòmica, dins d’un campionat al que es pot accedir aportant un quilo d’aliments no peribles amb finalitat solidària.


La pràctica esportiva és una de les senyes d’identitat a les poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, on milers de persones utilitzen les instal·lacions que existeixen a cadascuna d’elles per a fer esport. L’existència de centenars de clubs en les distintes modalitats garanteix l’organització d’esdeveniments d’aquest tipus, en les que participen grans quantitats d’esportistes. Aquest fet atrau no sols als competidors, sinó també a les seues famílies, convertint aquests campionats en un dinamitzador, tant esportiu com econòmic, per a qualsevol localitat.

Precisament organitzar aquest tipus d’esdeveniments s’ha convertit en una de les especialitats d’Alcoi, que fa d’ells una de les seues apostes d’oci. Tant és així que, per tercer any consecutiu, la ciutat dels ponts acull el Campionat d’Espanya de Karate el proper dissabte 16. L’esdeveniment congregarà a vora un miler d’inscrits en les diferents categories en que es divideix, provinents de diferents punts de tota la geografia espanyola. A banda d’això, molts vindran acompanyats de les seues famílies, pel que suposarà una injecció de turisme per a la ciutat.

Alguns dels principals noms d’aquest art marcial estaran presents a Alcoi durant un campionat que es dividirà en dos especialitats: d’una banda les kates, més tècniques i especialitzades; i d’altra el kumite, combats entre els contendents. Vora 60 alcoians participen en un torneig que comptarà amb el campió continental i una delegació vinguda des de Suïssa. Traslladar els valors de respecte i honor d’aquest esport als més menuts és una de les finalitats d’aquest campionat, al que es podrà accedir aportant un quilo d’aliments no peribles que aniran destinats a ens solidaris.

La realització del campionat requereix d’un gran esforç per part del Dojo Budo Alcoi, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament alcoià.

Comparteix-ho a:
Noticies
Càritas detecta un 8% menys de pobresa a Alcoi però els 1.247 usuaris són atesos crònicament
15 - 06 - 2018

La pobresa es redueix a la ciutat d’Alcoi, segons revela un dels indicadors d’aquest paràmetre com és la memòria anual de Càritas. La xifra de persones ateses s’ha reduït en un 8% durant el passat any, tot i que vora el 90% d’elles han vist cronificada al seua situació al llarg del temps. Parelles joves, i dones soles són les principals usuàries d’aquest ens, que ha ajudat a inserir laboralment a 17 persones a la ciutat.

llegir més +
Ibi escomet connexions a subministraments del Sanchis Banús i espera reobrir-lo el proper curs
15 - 06 - 2018

Els treballs del Centre d’Educació Especial Sanchis Banús d'Ibi, que presta servei als joves de la Foia de Castalla que pateixen diversitat funcional, estan pròxims a acabar. La inversió en la reforma i ampliació del centre corre a càrrec de la Conselleria d’Educació, tot i que l’Ajuntament també ha adequant els enganxes als subministraments de llum, aigua i transport. L’objectiu és que el Sanchis Banús reobriga el proper curs.

llegir més +
La nova contracta de la neteja d’Alcoi arriba a les urbanitzacions i instaura la recollida manual
14 - 06 - 2018

Les millores de la nova contracta de la neteja urbana que comença a aplicar-se a Alcoi ja es noten al casc urbà de la ciutat. De fet, per primera vegada en la història, arriben fins a les urbanitzacions que envolten a la capital de l’Alcoià, responent a una contínua reivindicació dels veïns. Altra de les millores, la neteja manual amb carret, també és visible a la localitat, on s’ha ampliat el nombre de zones i carrers on netegen els operaris de la concessionària.

llegir més +
El seguiment de casos de violència masclista augmenta a Alcoi amb 92 casos durant 2018
13 - 06 - 2018

El sistema Viogen, encarregat de vigilar l’evolució dels indicadors de violència masclista a la ciutat d’Alcoi, ha detectat un augment de casos durant els 5 primers mesos de 2018. Cap d’ells registra gravetat, però sí orienta a l’Ajuntament a incidir més si cal en les campanyes de prevenció escolar que ha té actives als centres educatius. Un dels indicadors preocupants és que la violència masclista creix entre joves d’entre 18 i 30 anys a Alcoi.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X