L’arribada de la flama i les competicions posen el punt i final a una setmana d’Esport en 3D a Alcoi

La de divendres és la primera de les 3 jornades que comprèn l’Esport en 3D, el gran acte esportiu de la ciutat d’Alcoi, on mes de 4.500 persones disputen competicions en 32 modalitats diferents. La flama olímpica ha recorregut els centres educatius durant el matí per a descansar en l’Ajuntament abans de que la seua arribada al Poliesportiu Francisco Laporta encete 3 jornades plenes d’esport.


La fi del curs lectiu sol coincidir a la ciutat d’Alcoi amb la celebració d’un esdeveniment de caire esportiu que porta celebrant-se dècades i sempre amb la mateixa atenció per part tant dels que participen en ell com dels que el gaudeixen. Es tracta de les abans conegudes com a 24 hores esportives, que en el cas de la capital alcoiana es duen a terme amb multitud de disciplines esportives i en diferents instal·lacions aptes per a la pràctica de qualsevol esport. Tot i que el més esperat són les competicions, la ciutat ja porta tota la setmana amb activitats relacionades.

Entre elles, s’han celebrat diferents xerrades i l’entrega dels premis de l’esport que entrega el diari El Nostre. Aquestes activitats formen part de la programació no competitiva de l’Esport en 3D i ajuden a conèixer millor més indrets de la pràctica esportiva. Però allò que els més de 4.500 inscrits en les 32 modalitats esportives que es disputen a la ciutat esperen és l’arribada de la flama, que durant tot el matí de divendres recorre els centres educatius alcoians per a reposar en l’Ajuntament abans de l’inici de les competicions en la vesprada del divendres.

Són els joves alcoians uns dels principals protagonistes de la gran festa de l’esport a la ciutat, per això són ells els que tenen el privilegi de deixar la torxa olímpica en el Consistori. Enguany, el trasllat de la flama recau en 4 ens esportius alcoians: Voleibol Atlètic Salesià, Patí Alcodiam Salesià, Club Bàsquet Joventut d’Alcoi i Club Atletisme Alcoi. Una vegada amb la flama en el Poliesportiu Francisco Laporta es dona inici a tres jornades repletes d’esport.

Tot això dins d’un esdeveniment que provoca tanta atenció que s’han de programar horaris excepcionals per al transport públic, al temps que es recomana no accedir a poliesportiu amb vehicle propi per a evitar aglomeracions.

Comparteix-ho a:
Noticies
Càritas detecta un 8% menys de pobresa a Alcoi però els 1.247 usuaris són atesos crònicament
15 - 06 - 2018

La pobresa es redueix a la ciutat d’Alcoi, segons revela un dels indicadors d’aquest paràmetre com és la memòria anual de Càritas. La xifra de persones ateses s’ha reduït en un 8% durant el passat any, tot i que vora el 90% d’elles han vist cronificada al seua situació al llarg del temps. Parelles joves, i dones soles són les principals usuàries d’aquest ens, que ha ajudat a inserir laboralment a 17 persones a la ciutat.

llegir més +
Ibi escomet connexions a subministraments del Sanchis Banús i espera reobrir-lo el proper curs
15 - 06 - 2018

Els treballs del Centre d’Educació Especial Sanchis Banús d'Ibi, que presta servei als joves de la Foia de Castalla que pateixen diversitat funcional, estan pròxims a acabar. La inversió en la reforma i ampliació del centre corre a càrrec de la Conselleria d’Educació, tot i que l’Ajuntament també ha adequant els enganxes als subministraments de llum, aigua i transport. L’objectiu és que el Sanchis Banús reobriga el proper curs.

llegir més +
La nova contracta de la neteja d’Alcoi arriba a les urbanitzacions i instaura la recollida manual
14 - 06 - 2018

Les millores de la nova contracta de la neteja urbana que comença a aplicar-se a Alcoi ja es noten al casc urbà de la ciutat. De fet, per primera vegada en la història, arriben fins a les urbanitzacions que envolten a la capital de l’Alcoià, responent a una contínua reivindicació dels veïns. Altra de les millores, la neteja manual amb carret, també és visible a la localitat, on s’ha ampliat el nombre de zones i carrers on netegen els operaris de la concessionària.

llegir més +
Alcoi acull per tercera vegada consecutiva el Campionat d’Espanya de Karate amb mil inscrits
14 - 06 - 2018

La ciutat d’Alcoi acull per tercera vegada consecutiva el Campionat d’Espanya de Karate, en el que hi han vora mil competidors inscrits en les seues dos modalitats: kates i kumite. L’esdeveniment portarà a milers de familiars fins a Alcoi, amb la consegüent dinamització econòmica, dins d’un campionat al que es pot accedir aportant un quilo d’aliments no peribles amb finalitat solidària.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X