tvA rep el premi al millor mitjà provincial en el tractament d’informació agrària per part d’Asaja

L’associació provincial d’agricultors Asaja ha entregat aquest cap de setmana els seus premis anuals, dividits en 7 categories entre les que s’inclou el millor mitjà de comunicació provincial en el tractament d’informació agrària. Un guardó que ha recaigut en tvA degut al seguiment de les informacions relacionades amb la xylella fastidiosa que afecta a alguns termes del Comtat. El premi ajuda a  aquesta casa a continuar desenvolupant la seua tasca d’informar amb el criteri bàsic de la proximitat amb les comarques.


El sector primari, el de l’agricultura, ha sigut durant segles el motor de l’economia a les comarques interiors de la província d’Alacant, a banda de a moltes altres. Fins que va arribar la Revolució Industrial, la immensa majoria de la població vivia i menjava del camp, pel que aquest sector tenia una importància capital. A dia de hui, el sector primari no té el mateix pes que ha tingut en el passat, tot i que encara hui suposa un important nínxol de mercat per a milers de productors de la província, molts d’ells aglutinats per l’associació de joves agricultors Asaja.

Aquest ens ha celebrat la seua gal·la anual aquest cap de setmana a la ciutat d’Alacant, un esdeveniment en el que es guardonen diferents vessants que afecten al sector. Entre elles es troben els millors professionals de l’agricultura del 2017, la millor empresa agrària en sostenibilitat o promoció, la millor empresa familiar o el millor mitjà en el tractament de la informació agrícola. Un guardó que recaigut en tvA a conseqüència del seguiment que aquest mitjà ha dut a terme durant els darrers mesos en quant a l’epidèmia de xylella fastidiosa que afecta a part del Comtat.

El director d’aquesta casa, Paco Guill, ha sigut l’encarregat de recollir el guardó que reconeix la tasca de tvA en la difusió d’informacions que afecten a l’agricultura, de la que encara viuen centenars de persones a l’interior alacantí. El seguiment de les informacions d’interès públic relacionades amb el sector agrari han tingut una presència destacada en els Serveis Informatius de tvA, i han sigut motiu d’anàlisi en programes com Clar i Ras o el Mosaic de les Comarques. Tot en una gal·la que ha comptat amb presència institucional per a donar suport a un dels sectors estratègics de l’economia alacantina.

El guardó suposa per a tvA el reconeixement a una tasca de servei públic i informació de proximitat amb la que aquesta casa manté el seu compromís des que fou fundada en 2011.

Comparteix-ho a:
Noticies
Càritas detecta un 8% menys de pobresa a Alcoi però els 1.247 usuaris són atesos crònicament
15 - 06 - 2018

La pobresa es redueix a la ciutat d’Alcoi, segons revela un dels indicadors d’aquest paràmetre com és la memòria anual de Càritas. La xifra de persones ateses s’ha reduït en un 8% durant el passat any, tot i que vora el 90% d’elles han vist cronificada al seua situació al llarg del temps. Parelles joves, i dones soles són les principals usuàries d’aquest ens, que ha ajudat a inserir laboralment a 17 persones a la ciutat.

llegir més +
Ibi escomet connexions a subministraments del Sanchis Banús i espera reobrir-lo el proper curs
15 - 06 - 2018

Els treballs del Centre d’Educació Especial Sanchis Banús d'Ibi, que presta servei als joves de la Foia de Castalla que pateixen diversitat funcional, estan pròxims a acabar. La inversió en la reforma i ampliació del centre corre a càrrec de la Conselleria d’Educació, tot i que l’Ajuntament també ha adequant els enganxes als subministraments de llum, aigua i transport. L’objectiu és que el Sanchis Banús reobriga el proper curs.

llegir més +
La nova contracta de la neteja d’Alcoi arriba a les urbanitzacions i instaura la recollida manual
14 - 06 - 2018

Les millores de la nova contracta de la neteja urbana que comença a aplicar-se a Alcoi ja es noten al casc urbà de la ciutat. De fet, per primera vegada en la història, arriben fins a les urbanitzacions que envolten a la capital de l’Alcoià, responent a una contínua reivindicació dels veïns. Altra de les millores, la neteja manual amb carret, també és visible a la localitat, on s’ha ampliat el nombre de zones i carrers on netegen els operaris de la concessionària.

llegir més +
Alcoi acull per tercera vegada consecutiva el Campionat d’Espanya de Karate amb mil inscrits
14 - 06 - 2018

La ciutat d’Alcoi acull per tercera vegada consecutiva el Campionat d’Espanya de Karate, en el que hi han vora mil competidors inscrits en les seues dos modalitats: kates i kumite. L’esdeveniment portarà a milers de familiars fins a Alcoi, amb la consegüent dinamització econòmica, dins d’un campionat al que es pot accedir aportant un quilo d’aliments no peribles amb finalitat solidària.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X