De la Serna re inaugura el pont Fernando Reig per a retornar la normalitat al trànsit d’Alcoi

Alcoi ha recuperat ja una part de la seua fluïdesa en quant al trànsit amb la re inauguració del Pont Fernando Reig, una vegada finalitzats els treballs de reparació en vora 20 mesos i després d’una inversió d’11,6 milions d’euros. La infraestructura retornarà una part de l’adequada mobilitat a la ciutat dels ponts, tot i que l’Ajuntament reclama més inversions en infraestructures per a les comarques.


Aproximadament 20 mesos és el lapse de temps que la ciutat d’Alcoi ha hagut d’estar sense una de les seues infraestructures més importants: el pont Fernando Reig, que suposa a més la principal eixida de la ciutat cap a Alacant. Abans de que el trencament d’un dels tirants que subjecta el pont obligara a tancar-lo per a reparar-lo, milers de vehicles el travessaven cada dia. Després de 30 anys de vida, el pont, que mai havia tingut manteniment, ha vist com els treballs de reparació l’han deixat com a nou i han retornat fluïdesa al trànsit de la ciutat dels ponts.

El propi Ministre de Forment Íñigo De la Serna, com a responsable de l’àrea que ha sufragat la reparació del pont més famós d’Alcoi, ha sigut l’encarregat de destapar la placa commemorativa dels treballs. Representants de totes les administracions han estat presents en un acte en el que s’han repassat els treballs escomesos per a reparar el pont Fernando Reig, que han tingut un cost d’11,6 milions d’euros. Molts d’eixos treballs han sigut duts a terme utilitzant tècniques novadores que converteixen al pont alcoià de nou en referent.

La infraestructura ha superat satisfactòriament totes les proves de càrrega i registra un nou aspecte que atorga a tota la zona una nova i millorada imatge amb il·luminació LED. Passada la 1.30 del migdia, els primers vehicles han pogut accedir al pas del pont, tant d’entrada com d’eixida, en un esdeveniment que ha cridat l’atenció de desenes de veïns de la capital de l’Alcoià. Tot i això, els representants alcoians han lamentat la manca d’inversions en infraestructures per part del ministeri, mentre el propi De la Serna ha afirmat que Foment té programades diverses inversions a la província d’Alacant en els pressupostos que encara estan per aprovar.

La instal·lació de nous punts de control per al manteniment del Fernando Reig farà més fàcil la seua conservació en el futur.

Comparteix-ho a:
Noticies
L’ASJ preveu 12.000 participants en l’Entrada mentre el patró alcoià ja ocupa el seu lloc a Santa Maria
19 - 04 - 2018

Les Entrades, l’acte central dels Moros i Cristians d’Alcoi, congregaran enguany a 12.000 persones desfilant pels carrers cèntrics de la ciutat, segons les estimacions. Un fet que podria derivar en una restricció en anys propers a la participació per a no allargar l’acte més del necessari. I tot mentre la imatge de Sant Jordi, El Xicotet, ja reposa en l’església de Santa Maria, preparada ja per a acollir els actes en honor al patró alcoià.

llegir més +
Alcoi fa de la pràctica esportiva el principal baluard per a revitalitzar el llit del Riu Riquer
18 - 04 - 2018

Alcoi busca recuperar una de les zones que l’Ajuntament ha detectat com a grans desconegudes de la ciutat: el llit del Riu Riquer. Començant per un suggeriment dels Pressupostos Participatius, s’han instal·lat dos circuits per a fomentar la pràctica esportiva de qualsevol persona com a primera pedra del projecte de revitalització per al riu, que inclou la celebració de curses i activitats que donen a conèixer aquesta zona a veïns i visitants.

llegir més +
Alcoi destinarà enguany 500.000 € a pagar les expropiacions per a ampliar el campus de la UPV
17 - 04 - 2018

Mig milió d’euros. És la xifra que l’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat pagar als propietaris dels terrenys que van ser expropiats per a ampliar el Campus d’Alcoi de la UPV en la part alta de la Beniata. El pagament forma part del pla negociat amb els propietaris després de la seua reclamació pels baixos preus rebuts pels terrenys al 2008, que conclourà al 2021 després d’haver aportat un total de 2,6 milions.

llegir més +
El Pacte per l’Ocupació inserta a 147 aturats en 2017 i aposta per l’FP per a abastir la mà d’obra
16 - 04 - 2018

El Pacte per l’Ocupació signat en 2016 ha aconseguit inserir en el mercat laboral a 147 dels seus 531 usuaris. Dades positives però que han permès confirmar que molts dels aturats de l’Alcoià, El Comtat, la Foia de Castalla i la Vall d’Albaida no tenen formació per a abastir la demanda. Una línia en la que treballaran enguany als signants del pacte.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X